Damir_Nataša
Vas pa res ne razumem, ne poznate nobenega heca. Ta figa je bila prav simpatična, ni bila pa namenjena Damirju, ampak gledalcem. Se mi zdi, da sta ravno za skupaj, erotike je bilo mogoče malce preveč, a še vedno v nekih mejah normale. Vse skupaj morate vzeti kot igro , prepleteno z vsemi dobrimi in slabimi človeškimi čustvi. Jaz osebno se pred ekranom sigurno ne bi dobro obnesla. Zato mislim, da za prvič so bili vsi skupaj kar dobri . Tu je bilo vse spontano, nič naučeno. Sicer pa pravijo, da imajo vsake oči svojega “malarja”.
Jaz osebno jima želim sreče v prihodnosti, imela bosta luštne črnolase otročičke.
Ljudje, to je show! Do konca so ga morali speljati, ne glede na to, da sta se Damir in Nataša že zdavnaj dol dala. Kako je pa vse skupaj izgledalo, je seveda odraz karakterjev akterjev tega showa. Damir je z ozirom na to, da so mu druge dol visele, po moje zadevo kar dobro speljal. Presenetila me je pa Mojca, ki se mi je prej zdela prava kura, ker je fenomenalno profesionalno speljala stvar do konca. No, malo nejevolje je pokazala, kdo je pa ne bi. Ampak tako, kot je rekla, to je TV oddaja.
Me zanima, če ste na reality showu na Prvi TV opazili, da
sodeluje “zloglasna” Mateja, Natašina prijateljica iz Sanjskega moškega, ki je prešimfala vse počez. Očitno je punca lačna tega, da jo vsi gledajo po TV…
“”Včeraj na klepetalnici sta pa rekla, da sta itak že več kot en mesec par! Haaaaaloooooooooo?! “”
A ti si pa misla, da si to oddajo v živo gledala? LOL
Mislim, da je oddaja dosegla svoj cilj. Dva sta se našla in zatreskala, poleg pa je voyeristično uživalo četrt slovenije. Glede na to, da se nekateri zgražate, da sta že en mesec par, ja hvala bogu, saj ne moreš tempirat na zadnjo oddajo, da se bo takrat zatreskal.
če bi tip res cincal do zadnje oddaje pol bi bilo jasno, da mu niti ena ni pretirano všeč.
Mi je bilo pa zelo všeč, kako je Mojca izpeljala zadevo do konca. Uglajeno in profesionalno, pa malo zabeljeno (opazka glede kavča)
ha ha ha dajte no malo razmislit tisti ki šimfate Damira kak debil je v odnosu do soljudi in njegovo izjavo (oz izjave) da naj se druge malo bolj potrudijo. Ti ljudje so se zavestno javli na razpis za TV LIMONADO, ki je imela svoj koncept. In če bi Nataša in Damir razmišljala kot večina tu gor, bi oddajo morali po prvem srečanju odstavit, če sta že kao tam vedla za kaj se gre. Te zadeve stanejo, že samo iz tega vidika so morali zadevo speljati do konca, neglede na to kar se je zgodilo med njima.
Konec koncev so VSE vedele v kaj se spuščajo in da bo na koncu “najbrž” samo ena. Ljudje take in tej podobne zadeve se dogajajo vsak dan, le da ne na očeh javnosti. In če ljubezen ni dvostranska je tisti, ki se mu ne vrača na koncu vedno prizadet.
P.S.
Saj ne rabite hvalit oddaje, ampak the show must go on!
Meni osebno jaboljsa deklica je bi Simona iz Pesnice, srckana, odkritosrcna, preprosta, Natasa pa se enga stavka konkretnega ni spravla iz sebe. Ne vem zakaj imam tak filing da sta sii samir in natasa ful razlicna. Saj je luskana n, ampak karakter…pa tista njena kolegica mateja, adijo, skoz sam nekaj simfala. UPAM DA JE BILA TO IGRA!
Forum je zaprt za komentiranje.