babačič
rada bi vaše jebene čistokrvne slovenske naglase slišala
a niste že mal dosadni s temi čefurskimi temami
najmanj 200 tisoč nas je čistokrvnih – mešančkov niti ne štejemo – in sprijaznite se s tem, da nas bo vse več in več in več……vas pa vse manj in manj
kdo vam je kriv, če se, namesto da bi delali male, čistokrvne, pravoverne slovenčke, obremenjujete s čefurji
zahojenci, veseli bodite, ker smo vam narod polepšali
Oj, Blondy, a veš, da sem ob branju tvojega prispevka zardela do ušes od sramu, ker pripadam tako zahojenemu narodu. Posebej sem se zamislila nad seboj, ker tudi mene moti, če slovenski državljani v medijih uporabljajo tuj naglas – in nekateri tudi besede. Še dobro, da ste vi – prišleki z juga tako širokosrčni in odprti za drugačna mnenja ter strpni do svojih sosedov, posebej še, če niso vaše narodnosti. Sem pa tja se sicer malo streljate ali kako drugače pobijate in si požigate domove – ampak to se da razumeti, če pa nihče noče priznati, da ste vendarle najlepši in najboljši.
Esad Babačić je Človek. Človek z veliko začetnico, zelo fejst fant in dober novinar. To je vsekar pri meni šteje. Sem ponosna Slovenka, ampak slovenskih primitivcev ne prenašam prav dobro………
Zato naj vsak od vas najprej malo razmisli sam pri sebi, preden butne ven s kakšno podobno izjavo.Lepo prosim!!!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.