Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kt in zanositev

kt in zanositev

Lep pozdrav vsem!

Zanima me, kolikšna je, če je, možnost zanostive ob rednemu jemanju KT, in rednih spolnih odnosih brez kodoma?

Hvala za vaše odgovore

Je ni te moznosti vsaj tako pravijo dohtarji!!!

Seveda da obstaja tud ta možnost, sej zakaj pa pravjo, da nič ni 100%?!? Vidva kljub temu, da jemlješ kontracepcijske tabletke mal pazta.

Pa velik sreče

Tati, kako pa se MALO pazi?

Spadey, ob pravilni uporabi KT zanositev skoraj ni možna. Seveda zdravniki ne smejo reči, da ni možna, ker če bi se zgodila, bi jih lahko kakšna ženska tožila oz. ne njih, ampak prozivajalce.

Če se ne motim, sem nekje zasledila, da če bi 100 žensk jemale redno 100 let KT, bi ena zanosila. Seveda pa je treba upoštevati, da če bruhaš, lahko izbruhaš tudi tabletko, tako da to pomeni, kot da je nisi vzela.

lahko zanosiš. seveda.
kot pravi tati- nič ni 100%.
pa lep dan!

no ampak js jih npr redno jemljem 2 leti, pa še nisem zanosila in prav tako nobena od prijateljic.

Malo se pazi tako, da ob plodnih dnevih morda natakneš še kondom!? Saj veste približno kateri so plodni dnevi?

Nobena kontracepcija ni 100%, kar pa še ne pomeni, da se dogaja ne vem koliko nesreč, se zgodijo…a so redke.Teblete uvrscajo v sam vrh najbolj zanesljive zascite.Da bi kljub jemanju kontracepcije, še dodatno pazili, pa se mi zdi mal smesno, le zakaj si potem zasciten še z kontracepcijo.Pač uzivas, ko se zgodi nesreca..ponavljam to je zelo redko… pa takrat resujes…

Ja ok, KT niso 100%, ker tudi sama sterilizacija ni popolnoma varna.

Če pa katera hoče 100% kontracepcijo, naj ne seksa. Najbolj varna preverjena metoda 😉

Drugače pa, malo za šalo, če hočeš biti res ziher, uporabljaj KT, kondom, po možnosti še metodo varnih dni, pa še kaj zraven.

Sara, strinjam se s tabo. Ne razumem tistih ljudi, ki delajo tako paniko. Še nikoli nisem slišala, da bi katera zanosila ob pravilnem jemanju KT, pa tudi sama jih jemljem že 3 leta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close