iščem deca za ožent
Moja prijateljica sredi 30-it, je samska kar jo zelo daje, zato sem se odločila, da ji bom brez njegove vednosti poskusila poiskati deca. Naj povem, da tale moja prijateljica dobro zgleda, ima zelo dobro službo , zelo izobražena in razgledana, je primorka (vipavska) in je zelo uredu kot človek, zato se se odločila, da ji pomagam, zato punce in fantje, če poznate kakšnega tipa podobnih lastnosti in je sam poskusimo!
Mislim, da bi se kar prilagodila, saj ji po mojem kar malo teče voda v grlo , vrjetno se tudi zaveda svojega položaja. Sicer kolikor jo jaz poznam je zelo uredu, je pa res da ne živim z njo, ampak jo vidim po nekaj ur na 14 dni. Edinna stvar, ki me pri njej kar zelo moti je njena pobožnost, tako da včasih pomislim, da čaka samega … Vem, da si želo želi, da bi si ustvarila družino, ampak mojih predlogov, ko sem ji predlagala, da bi si poiskala kog preko oglasa, da ne bo postala stara tetka mi ni odpustila še vrjetno danes. Vendar mislim, da se tudi preko oglasov najdejo prav fajn ljudje skupaj, in ven da so nekje tudi samski tudi prav uredu deci, zato mislim da tole moje početje upravičeno.
Saj vama (ji) želim srečo. Ampak hoče moža in družino ali samo otroka?
Jaz nisem za vero, a kolikor poznam zelo verne pare, sta vedno oba zelo verna in se obnese. Potem naj sodeluje pri kakšnih cerkvenih aktivnostih izven cerkve. Tam bo našla fante s podobnim prepričanjem in se bosta lepo ujela. Tvoja vloga bi bila v iskanju teh aktivnosti.
Teeja,hvala bogu da ima tebe, ker če bi bila ona zdaj tu na tvojem mestu bi bila še toliko bolj razočarana ,ko bi ugotovila, da je tu res tako težko pomagati sočloveku (čeprav je ,vsaj mislim tako forum namenjen nasvetom in pomoči) ,če pomoč rabi in tako lahko popluvat vsakega ,ki pove samo svoje mnenje pa, če tudi jo to tok glupo ali pa pametno.Zato pojdita v življenje kam vn ali v kako prijetno družbo in iskrice bodo same poskočile…..lp in veliko sreče
Meni se zdi pa trapasto, da poskušaš ti biti bolj pametna od svoje prijateljice in ji brez njene vednosti iščeš tipa na netu. In to še s takim pristopom, ko vsem daš vedeti, da itak bo z vsakim zadovoljna. Očitno, že iz tega, kar si ti sama o njej napisala, to ni tako.
Če ima tako ‘prijateljico’, potem sovražnikov res ne potrebuje.
Ja, verjetno ji res ne bo prav, da si to obesla na velik zvon. Čeprav se meni ne zdi nič narobe. Samo veliko moških se lahko prijavi, potem je pa treba izbirati. Tu se meni zdi problem. A si ti upaš izbirati namest nje? Ali ji boš le predala naprej vse ponudbe? Večina je lahko le ponudba za občasna srečanja.
Glede na odgovore pa je bolje, da iščeš kje drugje. Pa malo manj direkt. Recimo za “skupne izlete” ali kaj podobnega.
In mogoče že kakšna sorodna dušca ze punco po internetu išče. Tu boš povsem nevsiljiva (kar ti nekateri očitajo).
Potem pa bo že kaj ratalo. Samo potrpljenje!
Forum je zaprt za komentiranje.