Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje pametni nasveti glede mode?

Kje pametni nasveti glede mode?

Nekako opažam, da moje omare niso niti približno napolnjene z aktualnimi kosi oblačil. Ponavadi grem v trgovino, nekaj kupim in potem nimam kam kombinirat. Groza! Kako se ve odločate za nakup oz. osvežitev garderobe? Kje črpate ideje? Kupujete sproti? Kje v Ljubljani je najbolj primerno kupovati po zmernih cenah? Imajo trgovine koristne stiliste, ki znajo svetovati? Pomagajte mi z nasveti… vse bo dobrodošlo, ker sem danes izpraznila tri četrtine omar.
BF

Mislim, da imajo v Emporiumu brezplačno svetovanje, ampak nisem 100% prepričana.

Kok si pa stara? Jaz kupim največ stvari v Street one, to je bolj mladostniška moda, ampak rada imam športno elegantne zadeve, ki so bombažne in udobne. Drugač pa zelo drago, lepo in strokovno svetovanje v butiku La vision (Plava Laguna).

en nasvet glede kombiniranja oblačil: jaz vedno kupim kos garderobe za dodatek k nečemu kar že imam in nosim, upoštevam stil, barve – vse od oblačil do čevljev. kje kupiti? kaj pa vem, tudi jaz se zadnje čase ne znajdem okoli tega. mogoče res Emporium kjer ti strokovno svetujejo, te oblečejo v skladu s tvojimi željami, je pa Emporium kar drag, odvisno od oddelka

Povej koliko si stara, kakšno imaš službo in kako preživljaš prosti čas,…

M

Stara sem skoraj trideset. Rada bi se oblekla nekje med športim in elegantnim. Navdušujejo me pisane nogavice, gamaše…. Upam, da za to nisem prestara. Cenovno sežem nekje v srednji razred. Torej razni Versaceji ipd. odpade. Saj mi je vse, kar je letos moderno všeč, samo ne vem kje kupit in kako skombinirat. V službi nisem, sem mama in žena- zaenkrat. Obiskujem pa jezikovne tečaje in vsaj štirikrat na teden se moram mal zrihtat.

Punce hvala, zlate ste!
BF

Jst isto kupujem glede na to kaj že imam v omari oz. če že kupim kej x pol kupim spodnji in zgornji del, da lahko skup oblečem…drugače bi pa pomoje dost uredu stvari dobila v Mangu kjer so oblačila nekje med mladostnim in mal resnejšim videzom…mislm da se tm najdejo lepe stvari tako za prosti čas kot tudi za službo oz. kakšne večerne priložnosti. Pa še dokaj zmerne cene ima.

Mislim pa da je najbolje izbirat stvari v katerih se ti res dobro počutiš in mogoče dat kak modni detajl zraven, ker če se boš čist kreki oblekla bo efekt prej obraten kot pozitiven..ne glede na modo..klasika bo vedno klasika.

NAJBOLJŠE OBLAČILO JE TISTO V KATEREM SE NAJBOLJE POČUTIŠ!!!!!!! JAZ KOPUJEM VEČINOMA ČRNE IN BELE BARVE SAJ JE TO NAJBOLJŠA KOMBINACIJA ZA VSE OSTALO KAJ ŽE IMAM!

Venera, važno, da ti kOpuješ, kar ti je všeč. Le tako naprej 😉

Jaz se vedno, ampak res vedno držim pravila, da novo kupljeno oblačilo lahko nosim k vsaj še trem ,ki jih imam doma. Pa nimam ne vem koliko cunj, imam pa neskončno kombinacij.

Tudi jaz opazam, sploh zdaj pri prehodu v zimo, da nimam kaj obleci. Vsak kos oblacila je druge barve, nic nimam za kombinirat…bo treba v shoping.
Tebi Bivša frkljica pa predlagam city park: orsay, S.Oliver, Emporium, Mango, Zaro.

Se opravičujem – rada bi samo izvedela kje je trgovina Mango??

V BTC, hala Tangram, v bližini hale Muller.

Müller je kar ista zgradba,greš kar skozi in prideš do Mangota.

Jaz se oblačim tako, da dokupujem na tisto kar že imam, torej, ko izbiram nove cunje pazim na to, da bodo skladne s tistimi, ki so že v omari. Moderno pa je itak že vse kar daš nase. Sem pa bolj naklonjena umirjenim oblačilom, edino kakšne majčke bolj odbite si kdaj kupim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close