Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Na zdravje…

Na zdravje…

…pa dober tek…veselo martinovo…

Hvala enako!
Hik….

Hvala enako…lp

Ojej!

Zakaj ojej? Ker učim na poklicni šoli. In tam je vsak izgovor dober, da mulci špricajo pouk in se ga nacejajo po okoliških lokalih. Raje sploh ne bi omenjala, da je okoli srednjih šol lokalov kot bolh na potepuškem psu…

Spet se bomo preganjali po šolskem okolišu… Popoldne pa še posebej, ker se bo vsem nekam mudilo!

Pa lepo praznovanje vsem!

Hmmm to je zihr center strokovnih sol za bezigradom..tm sm jaz ze ob osmih vidla mladice na pivu v lokalih okrog..no sam to je blo se pred kebrom..sj zdj so pa ob desetih pac. 😉

drgac pa komi cakam vikend pa martinovo pojedino..je ena izmed mojih najljubsih jedi…

www.studentarija.net

Ne, to je v Mariboru, situacija pa je popolnoma ista!
Aja, v Lj se držijo desete ure? Pri nas se ne! Mladci pijejo kavo in kaj močnega že pred poukom, tudi pred sedmo zjutraj…

Veselo papanje v soboto!

Ma kolikor sm jaz gledala se pr nas kr drzijo..ceprov v kksnih bl zakotnih lokalih seveda ne sj jim mladici prnesejo notr pol zasluzka. 😉 hehehe sam so bli smesni kok so se mucl un pir pit pa se je prov vidl da ga pijejo sam zato da so kao kul..eh sj jih bo se srecala pamet upam. 🙂

Veselo martinovo tud tebi. 🙂

www.studentarija.net

…zvečer s prijatlji praznil(a) bom bokale,
preganjal(a) z vinam bom skrbi oblake.

Ko pa se vračaš z avtom domov v daljavi zagledaš malo utripajočo rdečo luč,ki se premika gor in dol.POLICIJA in veselo pihaš in adijo vozniška.

…kateri kreten je reku, da v alkoholu vse plava?…

…mojo srečo sem utopila…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close