Pika Božič
ha, ha kako so okusi različni! meni pa ni nič posebnega! ok zgleda vredu ko je sexi oblečena-ampak katera punca pa ne bi zgledala tako če bi bila tako oblečena!? greš po mestu in vidiš 10 boljših in to v dolgih hlačah!
postavo ma lepo, ampak v obraz pa res ni nič posebnega! poleg tega bi joi morda moral vidseti enkrat v živo, ne pa tedaj ko je rezultat vrhunskih vizažistov in 3 frizerjev, da ne govorimo o preurejenih, zmontiranih slikcah!
poleg tega naj se punca nauči pet in naj se malo manj gara!
Ja, Polona Furlan je res luštna pa še dobra pevka, Anja Rupel je pa sploh dobra ženska. Pevke, kot so Pika Božič so pa afne. Ker nimajo za pokazat drugega kot svoje telesne čare in samo tekmujejo, katera bo imela bolj napihnjene dude in večji dekolte. Kot recimo Helena zadnjič pri Mariotu, groza, tisti zveneni joški nabiti skoraj pod brado. Neokusno zares.
Stvar je v tem,da govorimo o tem katera dobro izgleda in ne kako poje.In če je Pika za nekoga afna,je za frugega sexi dobra mačka in se obnaša samozavestno in prav je tako.Danes je postava in razgaljenost že skoraj pol poti do uspeha.Poglejmo TV voditeljice:Anja Tomažin,Alenka Vidic vse so oblečene,vsaj Anja,v poletne kratke obleke,pa Lorella Flego…Pa pevke:od Alje,Pike,Natalije,BBT,pa narodnozabavni dekliški ansambli…Skratka vroče obleke in že si bolj opazen in popularnejši.
Ravno prejšnji teden sem jo videla čisto v živo in čisto od blizu v Citiy Parku v eni izmed trgovin, sem bila kar malo presenečena, da jo ni nobeden posebno opazil ali pa so se delali ne vem, ona pa je meni osebno ni všeč, postavo ima dobro v obraz pa ne vem tudi grdo kožo ima tako, da po tv in razno raznih revijah je povsem drugačna v živo pa ne vem boste povedali, če jo boste kdaj kje srečali’?
Lp MATEJA
ja ok tiste ki imajo sponzorje, ampak kaj pa če nimajo?
mislim, da je v slo le peščica takih, ki lahko od petja živijo, pa še to niso te pupike, ampak kokr sem jaz slišala res zaslužijo zlatko dobrič, brendi, verboten ipd. v glavnem slovenski turbo folk
mislim a lahko ena anika horvat (pa je čist simpatična, nimam nič proti njej)napolni že eno majčkeno diskoteko? dvomim
sej zato pa so pred leti ful pljuvali po hrvaških pevcih, da jim kao kruh odžirajo, dans jim ga pa srpske kafanske pevaljke……
jaz sicer ne razumem najbolje tega fenomena, ampak najbolj obiskani so lokali z narodnjaki in tud najbolj služijo
Ker lahko Slovenčka vsak napizdi.
Tudi meni je zanimiv fenomen, kako Slovenčki norijo za Joksimovićem, Ceco, Kitićem…pa ta muzika je še večji bulšit od Helene Blagne.
raja pač rabi duševno hrano. najprej so na njen račun služili Hrvati, zdaj bodo pa Srbi. Žele v Srbiji ni tako popularen, kot v Sloveniji.
Forum je zaprt za komentiranje.