motorno olje Valvoline
Moj mehanik je zastopnik za njega, potem se razume, da mi v moj avto na servisu, menja to olje ze nekaj casa, zadnjic pa je v druzbi nanesla debata, da je to olje slabo,nekvalitetno, skratka ni vredno svojega denarja.Zaupam mehaniku, saj je bilo do sedaj se vedno vse okej, mal pa me je tole le zbegal…Moski, je to res?
Pa ne zamerte, ker debata ni ravno o seksu, je pa vseen moska debata…pa lep dan mejte prav vsi!
jest nimam slabih izkušenj s tem oljem……..
v avtu so bili namreč zelo glasni ventili, na servisu so mi dali izbiro – ali menjat odmikače in ventile (hudo drago) ali pa uporaba boljšega olja………
po testiranjeh katero olje utiša ventila …..se je najbolj odrazal ravno valvoline…….ventilov ni utišal niti najdražji castrol, shell……..
res pa je da sem uporabljal najboljše olje od valvoline……….
No, jaz imam pa čisto drugačne izkušnje s tem oljem. Ah, saj ne, malo se hecam, se bo pa verjetno kdo našel. 🙂
To olje je pred časom prišlo na slab glas, ker so licenco za proizvajanje dali nekemu proizvajalcu – se ne spomnim kateremu. Zaradi slabe kakovosti so to licenco kasneje odvzeli, slab glas pa je pri nekaterih pač ostal Drugače je to olje zelo kvalitetno, kar ti bo povedal tudi vsak mehanik, ki se na stvari spozna. Tudi sam – sem mehanik v svojem avtu uporabljam olje Valvoline 10W 40 in lahko povem le najboljše.
Forum je zaprt za komentiranje.