Kavbojke in ženske ritke
Danes sem razmišljal, ko sem opazoval ženske v mestu, kako pogrešam klasični kroj kavbojk na njihovih ritih.Zdaj so moderni ti modeli z nizkim pasom, brez žepov na riti in na zvonec. Vse to nosijo. Klasične kavbojke, po možnosti z visokim pasom, na ženski komaj še kdaj vidiš. Škoda,se mi zdi, da so boljše povdarile žensko rit, jo tako malo povzdignile..
Nadalje, punce zelo kmalu praktično nehajo nositi kavbojke.že tam pr 22, 23, se vržejo na same bolj resne hlače, po možnosti črne. Škoda.
Ženska ritka v enih ozkih big starkah z visokim pasom, pa leder jaknca do pasu….to so bili časi.
“Ženska ritka v enih ozkih big starkah z visokim pasom, pa leder jaknca do pasu….”
O moj bog stari… ….pa pomožnosti blond natupirana čupa in preveč in neokusen makeup???…. Že skor TWISTED SISTER varjanta :))))
Sej sem HUGE FAN of 80’s pa GLAM… sam kavbojke z visokim pasom pa ledr jakna do pasu je pa obup… pa pomožnosti mal prevelke kavbojke – da se riti sploh dobr ne razloči???
Drgač pa nevem … jest palim na MISS SIXTY ritke – sam nisem še čist razčistu – al nosijo miss 60 sam une k majo hude ritke (njam mlade, napete) al je obratno da miss 60 nardijo dobro večino ritk…
Kokrkol… NIZKE kavbojke so bomba in poudarijo okroglost ritke…
Pa na tangice pozablaš… če bojo mele spet visoke pasove se bo vidlo NIČ… pa tist sexy predel se tut nebi videl – hrbtne mišice nad ritko 😛
Skratka brez zamere stari, samo NEEEEeeee….
Forum je zaprt za komentiranje.