Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V troje..

V troje..

Mene zanima ali je že katera ali kateri od vas poskusil v 3-kakšne izkušnje imate s tem, kako je bilo, ali bi še..skratka vse kar veste povedati o tem..

jst sicer nism poskusla v troje ampak v 4! imam partnerja in sva na netu poiskala za popoestritev še en par! dobili smo se 4 x sexali smo le 1x (menjava partnerjev) bilo je kar uredu! jst bi sicer rada poskusila še samo v troje z mojim fantom in s še eno žensko ali še enim moškim!

midva sva poskusila v troje. midva plus še ena ženska. bilo je zanimivo. definitivno bi še bila oba zeeeeeelo za to. meni je malo žal, ker smo bili takrat kar pošteno potrjeni, pa mislim, da bi bilo lahko še bolj noro. midva sva se o tem ogromno prej pogovarjala, tako da sva v bistvu razčistila vse želje, pomisleke in ostalo, vse na kar sva pač pomislila. je treba prej teren razjasnit, predno se spustiš v to. potem se je pač zgodilo. meni je bilo hudo rajcajoče vse skupaj, njemu tudi. če bo spet priložnost bova oba zagrabila, čeprav se mi zdi tako malo možnosti, da najdeš partnerico za takšne popestritve…

Sadna, a nam poveš, kako je bilo malce natančneje? Sta bili vedve v akciji in je on opazoval? Je prišlo do spolnega odnosa med njima? Moj partner si želi v troje, on kot opazovalec, vendar imam ogromno pomislekov, bojim se namreč, da bi situacija pripeljala tudi to odnosa med njima, za kar nisem preveč prepričana, da bi mirno gledala. Bojim se, da bi se mi zagabil oz. da bi ga zasovražila. Sicer pa….nisem prepričana niti vase, da bi se spustila v odnos z žensko…
Ogromno dvomov imam, bojim se posledic. Seveda bova o tem še govorila, če se bova spustila v to, vendar nam kakšen namig ne škodi.

Sadna in ostale….dobrodošli komentarji

da bi meni to fant predlagal, ni šans! v to bi se spustila kvečjemu z neznanci.

Ja, tvoje bojazni se dostikrat uresničijo. Marsikatera, ki je odkrita, prizna, da je bila ljubusumna, pa tudi mnogi moški pravijo, da je fantaziranje o sexu v troje eno, realnost pa drugo. So pa seveda tudi taki, ki so navdušeni.

Sama vsekakor ne bo mogla sodelovati v sexu ŽŽM (torej midva + še ena ženska), ker bi bila zagotovo ljubusumna, ko bi se moj ukvarjal z njo. Ne rečem, da se o tem nisva pogovarjala, a dlje od pogovora zagotovo ne bova prišla.

hvala za komentarje, sem namreč že mislila, da tega nihče ne počne in da sem samo jaz tako….sama sem namreč poskusila s parom,in bilo je tako, tako-s tem da z moškim nisem sexala, to-kar me pa bolj privlači pa je z dvema moškima..kar sem že tudi enkrat poskusila, bila sta dva službena znanca, vidimo se le redko in enkrat ko smo se srečali nekje zunaj, se je pač zgodilo..takrat mi je bilo grozno nerodno ampak ko se tega spominjam sedaj, ugotavljam da si tega želim zmeraj bolj,ponoviti..ima katera izkušnje s tem-mmž?

bljak,…. fujjjj….

To se pravi tiste ki greste ŽŽM ste lezbijke.
Meni bi se gabilo, da bi se ena okrog mene zvijala in me lizala-bljak.
Mogoče MMŽ, ampak vsekakor ne z možem.
LP

Hana: lezbijka pa že nisem :))) mi bolj paše tič in ga ne bi zamujala za nič na svetu 🙂 nič pa nima proti občasni popestritvi. uh uh, dej no ne pretiravaj. pa sej ne moreš celo življenje jest polente in golaža, probaš kitajsko, pa mehiško, pa turško, pa japonsko hrano… sex ni več samo reprodukcijsko sredstvo in zakonska dolžnost.

kikkitta:
sori, malo pozno, pa vseeno: najprej – praviš, da si tvoj partner želi. to je napačno izhodišče. oba si morata želet in oba morata bit radovedna!!!! to je nujno, še posebno če boš ti bolj aktivna :))) ne bo pa škodilo, če se še veliko o tem pogovarjata, predno gresta v akcijo. nikakršnih pomislekov ne smeš imte. tudi če se boste že dobili in boš skeptična, ne bo nič narobe, če rečeš, da si si premislila. res moraš bit 100 procentna, da si TUDI TI TO ŽELIŠ.
Pri nas je bil tako. jazb sem najprej preverila teren pri obeh (ko nje ni bilo, sem najprej njega potipala, če mu je ziher kul, da gremo v to, pa je rekel da ja. ko je on poniknil za nekaj minutk, sem še njo “zaslišala”, pa je bila tudi za). potem pa sva v bistvu začeli midve s poljubčki. potem še on in ona. ja, tudi njiju sem gledala v akciji in sama sebi sem se čudila, da ni bilo niti kančka ljubosumja, nasprotno, zažigalo je :)) no, potem je bilo vsake možne kombinacije po malem.

nujno se morata dogovoriti, če bosta šla v to, da v trenutku, ko nekomu nekaj ne bo všeč, zadevo prekinete brez slabe volje in slabe vesti. to je lahko delikatna igrica. lahko zdaj misliš, da ti bo sedlo pa ti v nekem momentu zamori (na primer, če bi tebi zamorilo, da imata onadva kar koli med sabo). to je prvo pravilo: ko nekomu nekaj ne paše, to takoj pove, druga dva morata to upoštevati. zelo pomembno pa je tudi, da se res s vojim in z njo pogovorite prej o vsem tem. postavite si meje (če ima kdor koli kakršne kli pomisleke)… pogovor pogovor pogovor – prej, ne potem!

moram rečt, da sva se midva imela lepo. zdaj je že kar nekaj časa od takrat in ko bo, če bo spet takšna prilonožnost, pravo razpoloženje in popoln trenutek, se bova najbrž spet prepustila trnutkom.

Kje pa najdete osebe,ki so za stvar v troje?Po oglasih ali med znanci?Trojček me zelo zanima,dve ženski in jaz.

jaz sem že napisala, da ko sem varianto mmž, da sta bila to znanca-posredna(službeno), pri varianti s parom pa preko oglasa, dobili smo se na pijački in ker smo bili vsi trija za akcijo, smo pač šli..

ja žan… težko je najt prave ljudi za pravo stvar, kadar gre za 3. jaz nekako ne bi mogla zaupat oglasom, čeprav sem slišala v zadnjem času že za par uspešnih akcij. no, nič ni narobe z oglasi, še posebno, ker tako najtežje usekaš mimo (v mislih imam da ni variante, da bi doživel mrzel tuš kot reakcijo na namig), zato pa toliko laže usekaš mimo pri tipu človeka, ki se ti javi ali se mu javiš ti. mah sploh je problem. s prijatelji je lahko tvegano, da se potem kaj ne urine v odnos prijateljstva in ga razmaje… s tujci pa tudi, kaj pa veš, kaj prinese to s sabo.

zato pa govorim, da bova spet, ko bo, ČE BO spet kaka priložnost

HANAlj zate pa mislim, da moraš najprej razčistit pojem lejzbika, in se šele nato javit tukaj gor..

Moja želja pa je sex z dvema ženskama.Se pravi z mojo partnerko in še eno deklico bi vtela v igro ,po moje je najboljše vzeti eno iz oglasa,seveda jo moraš prej videti in mora biti privlačna.Kaj bo na to rekla moja,upam,da bo za stvar.

ja žan, to jo pa le vpraši, predno ji pripeleš lepotičko pod nos :))) pa ne obupaj prehitro, če bo na začetku apriorij proti. to je normalno. ženske smo pač ženske in smo vzgojene v smislu ” par, ki ni sestavljen iz treh.” 🙂 moraš ji predstavit tako, da bo dojela, da ti ni do tega, da bi bil ti z drugo žensko, ampak da bi bila vidva z drugo žensko. pa ne kar direkt v napad… potipaj teren… pa sej najbrž ti to znaš!

Sadna, koliko sta bila pa stara, ko sta to izvajala?

rečva, da sva bila midva v povprečju stara 25 let. zakaj te to zanima?

ampak leta se mi tu ne zdijo tako zelo pomembna. najbolj pomembna je zrelost veze. mislim, da se bodo tisti, ki so že izkusili to, o čemer se pogovarjamo, strinjali, da mora bit veza zrela, trdna in predvsem mora bit vse jasno.

Oh, nič, samo vprašanje.
Pa te res nikoli potem ni peklo, da si ga videla seksat z drugo? Prav res se nikoli nisi vprašala, če te ima zdaj manj rad? Da je bila ona boljša, bolj seksi, da je bil predober seks? To…to je moja dilema…pravzaprav ne vem, če bi jaz to prenesla in se mi nebi zagravžalo

Nekatere ženske postanejo ljubosumne ko gole gledajo pri igri ko partner strastno sexa drugo deklico.Če nista zaupljiva in istih misli,lahko pride do razdora vezein namesto dveh žensk ostaneš brez.Kaj meniš Kika,pa še to,da sem iskušen moški,ampak v troje mi je vse uganka.

sadna napisal:

> …popestritvi. uh uh, dej no ne pretiravaj. pa sej ne moreš celo
> življenje jest polente in golaža, probaš kitajsko, pa mehiško,
> pa turško, pa japonsko hrano…
>

To že, a zakaj moraš vedno znova nov krožnik, če bi lahko enga vmes pomivala?

kikitita
lej, čist odkrito in res po pravici povedano: ne nikoli me ni peklo.saj pravim, mogoče sem čudna, ampak res me je zadeva samo kurila. nikli nisem niti pomislila, da bi me zato imel manj rad. pravzaprav je bil moj potem še bolj zadovoljen, da ime mene. ko sva taloke potem zadevo premlevala in komentirala, je našel pri njej veliko stvari, ki so mu bile manj všeč, kot enake zadeve pri meni. to mi je seveda ugajalo 🙂 pa nikakor nisva podcenjevala najine partnerke. kot pravim super je bilo in mislim, da naju je to, da si toliko zaupava, da sva se podala v to, samo še bolj povezalo in ojačalo. sploh pa ideja, da sva oba za takšne dodatke v najino sicer res lepo spolno življenje.

midva sva se v teh letih, kolikor sva skupaj, pravzaprav šele dodobra naučila umetnosti ljubljenja in ker vaja dela mojstre, v zadnjem letu, mogoče malo več kot letu, doživljava neverjeten sex. vsakič se zgodi kaj novega, kaj zaradi česar ostaneva brez besed in kar samo še utrdi najino prepričanje, da je sex kot vino – vedno bolj žlahten z leti.

veš, kiki, drugo je, če se v to podaš, ker ti nekaj manjka, ker nisi povsem zadovoljna, ali ker si tvoj partner to želi, ti pa bi mu ustregla. noben od teh razlogov ni pravi, da bi se odločila za to.

mali2:
saj umivaš sproti krožnik, ampak tu in tam pa je fajn pojest kakšno jed tudi z drugačnega krožnika :)))) saj te razumem in razumem tudi tiste, ki so absolutno prosti temu (ni važno iz kakšnega razloga). tudi meni se je to dolgo zdela nepotrebna in nevarna zadeva. potem pa me je lepega dne spreleltelo, da bi to utegnila bit vznemirljiva izkušnja in res je.

In tvoj krožnik stoji na polici, ves žalosten…

uh, moj krožnik je zelo zadovoljen! ves v barvah, svetleč in ves čas topel od stalnega negovanja 🙂

Janja24, oprosti.
Saj tukaj se pač pišejo mnenja posameznikov, ni ti treba tako napadalno odreagirat.
Jaz s tem nimam izkušenj, ampak še vedno sem mišljenja, da pri sex-u žžm moraš pač imeti lezbična nagnenja, če ne se odločiš samo za moške, ali pa greš v to samo zaradi užitka moškemu udeležencu.

To je le moje mišljenje, sicer pa sem v sedanji zvezi popolnoma zadovoljna v spolnosti in ne potrebujem tovrstne “popestritve”. Pač jem vsak dan golaž in polento (mislim da nas je veliko takih).

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close