Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gel nohti

Gel nohti

Poznate kakšno iz LJ, ki jih dela, pa cena me zanima!

Tatjana, Bežigrajski dvor 041 716 713, za ceno vseh nohtov ne vem točno, ker mi nikoli ne naredi na novo vseh. Jaz plačam okrog 7.000. Je res dobra, ker naredi tanke in praktično nihče ne pogrunta, da niso moji.

Hvala!

so potem spice spodaj umetne in gel cez oziroma kako naredi/podaljsa samo z gelom?

Kakor želiš. Jaz sem imela nekaj časa bele špice in čez gel, zdaj pa imam samo gel in mi je bolj všeč. Potem si pa lahko nalakiram bel rob ali pa ne.

ja, samo moji nohti so ciso kratki, jaz bi pa imela dolge, a brez umetnih spic, ker se lepijo na tvoje nohte in so spodaj nohti prevec uniceni. se da podaljsat samo z gelom? in ce ja, kolk casa drzi? koliko pa unici tvojenohte spodaj?

Moj noht mi podaljša z gelom. Za noht ti zatakne papirnato šablono in potem čez cel noht in še špico da gel. Tako ti umetno podaljša noht.

Kar se pa tiče uničenosti. Jaz imam take nohte že vsaj 3 leta neprestano. Enkrat letno pa sem za 14 dni brez gela in lahko ti rečem, da je noht bolj mehek in da je na videz bolj bogi. Ampak čez dam malo svetlo drap laka in imam 14 dni čisto kratke nohte. Predvsem s takimi nohti nimaš nobenega dela in imaš vedno lepe roke.

Ali katera pozna v okolici Kranja katero, ki to dela?

A ONA TO DOMA DELA, AL V KAKŠNEM SALONU?

V salonu v Bežigrajskem dvoru – zraven hair studia Darja.

kako je pa tej zenski ime?

Tatjana.

Hoj!
Kako dolgo pa držijo takšni nohti in kakšna je cena? Hvala!

Meni držijo 3 tedne, od tega so prvi teden popolni, drugi teden so lepi, tretji teden pa se pozna, da je noht zrasel in si dam lak dol in potem gor takega s pikicami, da se prekrije rob spodaj. Imam pa vedno nežne barve ali pa francosko manikuro, hudo rdečih pa še nisem imela. Za ceno sem pa gor napisala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close