Biti poročena s …
Pa začnimo… S kom bi bile nerade poročene (ali koruznice) v smislu, da bi imel tak poklic vaš moški … Pa pustimo ljubezen ob strani – torej brez flancanja, če bi bil pravi, me njegov poklic ne bi tangiral…
Sama bi bila zelo “nesrečna”, če bi bil moj mož ginekolog (razen, če bi bila sama urologinja :-)) )… potem bi cel dan gledal druge lule in joške, ter moje potiho primerjal… I don´t think so. Le kako ga potem sploh lahko vzburiš??? Po drugi strani pa so edino ti dobri sexači, saj najbolj poznajo ženske erogene cone.
Kaj pravite?
Eh, jst pa ne mislm tko. Včasih se mi ginekologi celo smilijo, ko morajo to cel dan gledat, veš kok žensk pride neumitih, pa ciganke,pa stare… To jih po moje nič ne vzburja. Sicer je pa to njihov poklic in je isto kot bi ušesa gledal.
Jst ne bi bla poročena s pilotom al pa kakim hudim podjetnikom, ker ga ne bi blo nč doma.
Tvoja ugotovitev je pa res za lase privlečena :)))) Ginekolog pa res ne ugotavlja kje so ženske erogene cone 🙂 Pa verjetn je imun na joške pa druge piii… tk da ni panike. Sploh niti pomislit ne sme na kaj takega, če je ginekolog… Jaz nebi imela učitelja. Ne vem, dolgočasen poklic… Mogoče učitelja športne že, pa še to ne verjamem. Nebi tud mela glasbenika (več :(((
Tudi meni ne bi bilo fajn, če bi bil moj fant/mož ginekolog. Res sem se zmeraj spraševala, kako se lahko potem sploh ta človek vzburi, ko vidi muco svoje žene, če je prej gledal 8 ur od drugih… Saj razumem, da ko on to gleda, totalno vse odmisli, samo vseeno… tega si preprosto ne znam predstavljati.
Strinjam se s tistimi, ki pravijo, da ne bi bile poročene s tistimi možmi, ki bi bili veliko odsotni. Moj oče je pomorščak in vem, kako je. Osem mesecev na ladji, dva meseca doma in po treh tednih že ne vidi ure, da bi odšel čim prej stran. Zapravljeno življenje, po mojem.
Xtrm, ti ne bi imela učitelja, ker je dolgočasen poklic? Potem ne bi imela tudi nekoga, ki dela v proizvodni? To se mi zdi še bolj dolgočasno. Pa delo v pisarni? Večina je grooozno dolgočasnih. In tako naprej….
Zdravniki so se na žalni seji poslavljali od uglednega kolega-otorinolaringologa. Na odru je bilo veliko uho in v njem slika spoštovanega kolega. Med žalno slovestnostjo se je eden od zdravnikov začel smejati. Pa so ga ostali z začudenjem in zgražanjem okarali, da kaj naj bi bilo tako smešnega. Pa jim je odgovoril, da je pomislil na žalno sejo ob svoji smrti, ker je namreč-ginekolog!
Imela sem tipa, nekaj let nazaj, ki je delal v proizvodnji oz. enkaj podobnega, pri enkem privatniku. Se ej ukvarjal še z drugimi stvarmi, za takrat je bil v redu… Škoda sploh časa za takega idijota,kot je bil, ampak OK pustmo to, recimo,da res nebi imela tipa, ki dela v proizvodnji, pa da se mogoče ne ukvarja z ničemer drugim… oz vsaj en poskuša rešit tega izkoriščanja… Ne zarad tega, ker ma manj denarja, da ne bo pomote… V pisarni… hm 🙂 V bistvu tud ne vem, no… Odvisno kaj počne… Pa kaj počne drugače. Mogoče arhitekta… Če v tem delu uživa, bo to kazal na ven in ja, zakaj ne… Za razliko do tega, ne vem, če kdo v proizvodnji uživa :/
Pozabila sem dodat da nikakor ne bi imela gradbinca, ki dela fizično na gradbišču :)) Tud če recimo na črno sploh, velik zaslužijo 🙂 Predsodek: hodijo skupaj pit in nekak v tisti družbi, tud če ne… so na splošno mal primitivni… Zadnjič se je zgodil, da mi ej pihal na dušo od očeta sodelavec… Oba iz te stroke :/ Sem mu pač mogla povedat, da lahk sam sanja… Lahko, da je kdo drugačen, ampak… naj pol dokaže, da je sposoben, kar pa ne vidim v tem, da bo nekdo delal na gradbišču celo življenje…
Forum je zaprt za komentiranje.