Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Higiena ženske p****

Higiena ženske p****

Hojla!
Toliko debat je v teku o higieni moškega junaka. Zdaj imam pa še jaz eno vprašanje, ki me že kar neki časa muči.
Ženske, kolikokrat na dan in kako si umivate p****? Kako si jo umijete, da je filing OK?
Jaz imam namreč vseskozi občutek, da mi smrdi, čeprav ni partner še nikoli kaj rekel. Pa tudi sama vem, da ne more smrdet, saj si jo ful skrbno umivam. A uporabljate pri umivanju kakšno brisačko ali kaj podobnega?
Sem ženska z velikimi malimi sramnimi ustnami in sem obsedena z mislijo:kaj če mi smrdi. Sem poročena, zadovoljna v sexu.
Lepo prosim, dajte kak nasvet.

Redna higiena normalno, umivanje z intimnim milom ponavadi zvečer, čez dan samo z vodo. Moj partner me je navadil, da se večinoma umijem tudi pred seksom ali vsaj obrišem z intimnimi robčki, prav tako tudi on!

tory z zicnato krtaco jo umij pa ne bo vec smrdela.

jest vsak dan zjutraj in zvečer temeljito z milom za intimne predele:), čez dan pa z vodo.

halo, kolkokrat na dan se pa ve umivate? jaz grem zjutraj v službo, od koder se vračam proti večeru, tako da se ne morem večkrat na dan!

Kar umivajte veselo večkrat na dan z milom…meni je to prav smešno.Od česa pa tako zelo smrdite da se dvakrat in več na dan umivate…mila sploh niso tako pametna

Tory z milom ni potrebno pretiravat več kot enkrat dnevno …. če porušiš pH nožnice zaradi pretirane higiene lahko dobiš prav hitro kakšno vnetje, tudi nedišeče po možnosti 🙂
manj se obremenjuj s tem … jaz se dostikrat umijem samo z vodo in je vonj, okus čisto vredu

Saj. Meni je ginekologinja rekla, da naj ne pretiravam z intimnim gelom 8 ne vsak dan), voda ponavadi zadostuje. Sicer pa res, kolikokrat se ve umivate? 5x na dan? Al pa sem jaz packa? Sem kar mogla večkrat prebrat… Res me zanima kolikokrat… Sem se malo zamislila nad sabo!?

marička…kdo je pa reku da pretiravamo z umivanjem…pač zjutraj in večer z milom (glej spodaj katerim…), čez dan pa si vsaj jaz kdaj ko imam čas in priložnost (doma imam zraven bide) hitro umijem, drugače pa uporabljam tudi higienske robčke….toliko da jo vsaj osvežim!

Po napotkih ginekologa doc. dr. Adolf Lukanovič (med popovimi zdravniki), pa uporabljam (milo) sredstva za intimno nego kot npr Lactacyt ali Dercom.

Pa to v zmernih količinah in po napotkih….

Tomika nikar se ne sekiraj.zenske so taksne packe da si sploh ne mores mislit. 100 krat hujse od moskih.Od zunaj se nasprejajo namazejo nalicijo in kaj vem kaj se,odspodaj pa fuj.Saj poznas tisti pregovor:Od zunaj juj od spodaj fuj.Vidim pri nas v sluzbi imajo od belega toka ,tripera in raznih glivicnih obolenj pa se smrdijo ene kot pok .drugace se pa imajo za taksne dame da te sezuje.

Ah dej, dej, Kurec! Kakšne babe pa ti poznaš???
Enkrat na dan (ponavadi zvečer) je dovolj milo, zjutraj dovolj samo voda!
Med menstro pa večkrat na dan! In to je to!
In ne vem zakaj bi ob redni higieni smredela?! Smrdi samo, če je vnetje.

Ja zenske, ce macki stopis na rep zamijavka.

???

Enkrat do dvakrat na dan se stuširam in sem čista. Pa še to se, če se drugič po seksu. Z minimalno količino mila in še to enkrat na dan pod pazduho, podplatih in intimnem delu drugje pa z vodo in ene trikrat tedensko se cela šamponiram, ker imam izsušeno kožo in če se vsak dan po celem telesu dobim izpuščaje.
P.S. pa ne smrdim in nisem packa vendar se mi pa res ne da vsake deset minut tamale drgnt in tudi ni zdravo. Večkrat pa se res tudi z int. robčki malo osvežim.

Mene pa nekaj zanima, punce… Tudi jaz si jo umijem zvečer z milom, med dnevom pa zaradi dela ne morem. Vlažilnih robčkov ne uporabljam, ker sem nekje prebrala, da lahko povzročajo glivice ali druge okužbe; iz istega razloga ne uporabljam tudi ščitnikov perila. Po celem dnevu, ko imam oblečene ene in iste spodnje hlačke, na koncu večera ima moja ta mala močan vonj in hlačke tudi. Se dogaja tudi vam to?

Jaz imam vonj med plodnimi dnevi in ob menstruaciji. Takrat si jo ob mali potrebi obrisem tudi z vlaznimi robci, ob M sploh, ce imam moznost, si jo pa umijem z vodo. Vcasih, ko popijem ogromne kolicine tekocine in hodim veckrat na potrebo, si jo tudi umijem z vodo, ampak ne ob vsaki mali potrebi.

Drugace si jo umijem ob tusiranju z intimnim milom in ne smrdim. Meni imata moja koza in tamala zelo lep vonj, edino ob M mi nekaj dni smrdi, tudi koza.

🙂 kje črpaš to duhovitost?Se jo da kje kupit,sposodit…….karkoli?

Poljub je kralj dotikov

Ja, hvala vam za mnenja. Tebi, kurec 24 pa tole:tud če bi imel 24-centimeterskega ( kar ga itak nimaš), možgančki ne bodo nikol dobr delali. Saj veš, da že tvoj nick pove veliiiiko o tebi.:)) Žal.

Vam, ženske pa pošiljam en lep sobotni popoldan; in tak mimgrede: kaj kaj počnete danes lepega?

Aja, neki sem še pozabla dodat.
Pa ne, da smrdim od nečistoče; a veste to, da imajo črnke, npr. nek specifični vonj- imajo menda močne hormone-men se zdi, da mam tud jaz nek vonj, čeprav ga ne navoham; imam večje sramne ustne, imam velika usta( kar je menda tudi značilno za take ženske z močnimi hormoni). Tak da ne smrdim od nehigiene, ampak,…

LP, :))

Enkrat na dan z milom Lactacyd Femina, po vsakem obisku WC-ja pa z vodo ali robčki.

Tory napisal:

> Ja, hvala vam za mnenja. Tebi, kurec 24 pa tole:tud če bi imel
> 24-centimeterskega ( kar ga itak nimaš), možgančki ne bodo
> nikol dobr delali. Saj veš, da že tvoj nick pove veliiiiko o
> tebi.:)) Žal.
>
> Vam, ženske pa pošiljam en lep sobotni popoldan; in tak
> mimgrede: kaj kaj počnete danes lepega?
>

Tory ves oprosti ampak jaz nisem nikogar zalil temvec sem napisal svoje mnenje ki se opira na 48 let izkusenj z zenskami.Moram pa ti povedat da se zelo motis in da je pri tebi ravno obratno.Ti imas tisto vsebino ki bi jo morala imeti v riti v glavi.ce pa se hoces prepricat o teh 24 cm pridi pa vidi.Samo lepo te prosim pridi takrat ko ne bos smrdela.
Lep pozdrav tory pa misli kaj na mene.

če je ženska zdrava, nima vnetij, zadostuje čisto normalna higiena. Umivanje 1x dnevno z intimnim milom in se seveda obrisati do suhega, jo po vsaki mali potrebi popivnati s toaletnim papirjem. Skok pod tuš je pa že višek popolne higiene, kar se tiče “tamale”.

Imam še sam eno vprašanje: kaj zaboga pa ti sploh delaš na ženskem forumu? Si mogoče poosebljena ženska?

Samo nekaj kratkih temu onetu, ki se predstavlja z izredno primitivnim imenom. Ker imaš toliko za povedat o nehigieni ženske, imam zate eno vprašanje. Verjetno si moški, z neobrezanim penisom in me zanima, če veš kaj je to smegma? Naj povem, da tudi moški, ki se redno umiva, lahko hudo zaudarja prav na koncu penisa, to je pod kožico, kjer se ta smegma nabira. In še to, da sem imela enega takega v rokah, mojega bivšega. Saj se je redno umival, morda preveč, a ni šlo. Tako je zaudarjal tam spodaj, da sem ga napotila k zdravniku, pa mu tudi krema Canesten ni pomagala. Sedaj pa imam enega z obrezanim in vam povem, drage dame, higiensko je to povsem nekaj drugega od neobrezanega oneta, ki ga ima ta one. Pa sebe najprej povohaj, potem se pa oglasi. Pezde.

Aviv, si me nasmejala!!!!
Je pa res razlika med obrezanim in ne. Jaz bi to vsakemu moškemu priporočala. Pa še lepše ga lahko obdeluješ!!! :-)))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close