Moški-ženska-razlika v letih
Men take razlike niso všeč oz. osebno nikol ne bi bla s tolk starejšim partnerjem oz. obratno (kot Demi in Ashton recimo), razlike so vedno prisotne in nihče me ne bo prepriču da sta pri taki razliki na istem mentalnem, razmišljajočem nivoju oz. da sta si z željami vzporedna…Vsako obdobje prinese svoje stvari, na kratek rok veza lahko čist fajn funkcionira, dolgoročno pa nikakor…
Če je starostna razlika vprašanje se mi zdi prevelika.Ne danes ampak čez 20 let, v primeru otrok še slabše ker otroci imajo radi mlade starše.To kar sem napisal je BIOLOŠKI vzrok.Če pa si PREPRIČANA, da je ta moški ljubezen tvojega življenja in boljšega v tvojem življenju ne bo ga zagrabi da ti ne uteče.Obstajajo mlade barabe in ko so stari so približno enaki in stari zelo dobri ljudje že iz mladosti.
p.s. to je MOJE MNENJE in bi prosil ostale mlade ženske, ki imajo stare dedce in tiste ki imajo stare starše (čeprav meja star je ?) naj me ne napadajo in naj raje svoje MNENJE napišejo!
hm…nekaj dni nazaj je bila pri meni prijateljica, ki si je po neuspešni zvezi našla 15 let starejšega moškega….jao, kako se je spremenila, kako mi nismo znali navezati stika z njim..njegovi pogledi so sedaj, pa je star ” le ” 50 let čisto drugačni od naših….
Ko sta odšla, se mi je nehote zastavilo vprašanje …češ, le kaj ji je.., kako lahko živi z njim ??..
V letih kot so 24 in 41…se te razlike ne opazi…ko pa moški odkoraka proti petdesetim in čez……hm….
o.k……ljubezen in denar vse premagata, hehe:)))))
janja24, sva skoraj na istem, tako da bom jaz rekla, dokler bo šlo, ok, ..ko pa bodo začele na dan prihajati razlike, ki ne bodo premostljive, pa bo hudo..upam pa, da jih ne bo, čeprav že sama malce dvomim, kajti pogledi na življenje so včasih zelo različni… vidva se najbrž zaenrkat še popolno ujameta?:)
jaz 24 on 48, dokler gre gre, ne moreš na tako vezo gledat dolgoročno, si pa zdele ne predstavljam brez njega… In njegovi pogledi so itak čist drugačni od običajnih ljudi, tako da mu itak dajo vsi tud že po videzu 35-38. Dokaz, da si mlad kolkr se počutiš… vpliva na videz po mojem. Je pa zame to izkušnja, ki je en bom nikol pozabila, pa tud nejga ne, čist posebna oseba 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.