Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški-ženska-razlika v letih

Moški-ženska-razlika v letih

Rada bi vaše mnenje, kaj menite o paru,kjer je moški 17 let starejši od ženske? Ona 24 let, on 41 let? Hvala..

Razlika bo postala očitna kasneje čez 10 in več let.Kakšna,pa boš takrat ugotovila.No naj navedem:sex ne bo več za njega tako pomemben in živahen,ti pa boš hotela več in tako naprej.Razlika bo očitna na veliko področjih.

Men take razlike niso všeč oz. osebno nikol ne bi bla s tolk starejšim partnerjem oz. obratno (kot Demi in Ashton recimo), razlike so vedno prisotne in nihče me ne bo prepriču da sta pri taki razliki na istem mentalnem, razmišljajočem nivoju oz. da sta si z željami vzporedna…Vsako obdobje prinese svoje stvari, na kratek rok veza lahko čist fajn funkcionira, dolgoročno pa nikakor…

Če je on mal otročji, ona pa zrela je to odlična zveza !

Zelo zelo koristen nasvet Iza.

Če je starostna razlika vprašanje se mi zdi prevelika.Ne danes ampak čez 20 let, v primeru otrok še slabše ker otroci imajo radi mlade starše.To kar sem napisal je BIOLOŠKI vzrok.Če pa si PREPRIČANA, da je ta moški ljubezen tvojega življenja in boljšega v tvojem življenju ne bo ga zagrabi da ti ne uteče.Obstajajo mlade barabe in ko so stari so približno enaki in stari zelo dobri ljudje že iz mladosti.

p.s. to je MOJE MNENJE in bi prosil ostale mlade ženske, ki imajo stare dedce in tiste ki imajo stare starše (čeprav meja star je ?) naj me ne napadajo in naj raje svoje MNENJE napišejo!

hm…nekaj dni nazaj je bila pri meni prijateljica, ki si je po neuspešni zvezi našla 15 let starejšega moškega….jao, kako se je spremenila, kako mi nismo znali navezati stika z njim..njegovi pogledi so sedaj, pa je star ” le ” 50 let čisto drugačni od naših….

Ko sta odšla, se mi je nehote zastavilo vprašanje …češ, le kaj ji je.., kako lahko živi z njim ??..

V letih kot so 24 in 41…se te razlike ne opazi…ko pa moški odkoraka proti petdesetim in čez……hm….

o.k……ljubezen in denar vse premagata, hehe:)))))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Alfi , kako si ?

Jaz v redu,Sem Alf in ne alfi.Ne provociraj!Upam,da si dobro tudi ti.

Bilo je ljubkovalno !

Potem je pa vse v redu,ker si umirjena in upam,da bova v prihodnje vsaj podobnih,če ne istih pogledov na življenje.Lp,Alf.

Se strinjam in v večini primerov je danes tako.

Če se karakterno in sexualno ujemata, sploh ne vidim potrebe, zakaj bi mnenje drugih ljudi imelo kakršenkoli pomen! Vsak naj ravna po svojem instinktu ter “kančkom” pameti.

Kaj bo pa čez 20 let.Se bosta tudi sexualno ujela?po moje bodo potrebe veliko mlajše ženske večje,kot pa bo zmogel že ostareli partner.

Imam soseda on 53 let ona 31 let. Pričakujeta otroka, vendar se mu ona ful prilagaja, ne zna se sprostit, je zelo resna. Obnaša se kot, da jih ima vsaj 40, če več. Punca vidi samo denar.

Ta razlika je precejšnja, že 10 let je veliko-govorim iz lastnih izkušenj

Poznam par on 62, ona 42, si lahko mislite; ona v najlepših spolno aktivnih letih, njemu pa že usiha….

jaz imam razliko 10 let ,on starejsi,na zactku je bilo super,zdaj pa ful opazam razlike,sicer ni kruto ampak so.

dodala bi pa se,da najbrz niso leta kriva ampak je on tak kot oseba,ne bi bilo nic boljse ce bi bil mlajsi.Ce je clovek aktiven bo vedno aktiven,in ce si len in skoz pred tv bos najbrz skoz tak.

Meni to ni všeč niti malo. Pa brez zamere, ampak takšna starostna razlika pokaže tudi lahko cel kup drugih osebnostnih razlik.

če je moškemu in ženski fajn, ne vem zakaj ne. Si raje ne predstavljam, da bi se me tako starejši moški dotikal. Če so tebi všeč starejši, pa če on išče kaj več kot samo seks z mlado frkljico… veliko sreče!

jaz si tega sploh ne predstavljam

janja24, sva skoraj na istem, tako da bom jaz rekla, dokler bo šlo, ok, ..ko pa bodo začele na dan prihajati razlike, ki ne bodo premostljive, pa bo hudo..upam pa, da jih ne bo, čeprav že sama malce dvomim, kajti pogledi na življenje so včasih zelo različni… vidva se najbrž zaenrkat še popolno ujameta?:)

jaz 24 on 48, dokler gre gre, ne moreš na tako vezo gledat dolgoročno, si pa zdele ne predstavljam brez njega… In njegovi pogledi so itak čist drugačni od običajnih ljudi, tako da mu itak dajo vsi tud že po videzu 35-38. Dokaz, da si mlad kolkr se počutiš… vpliva na videz po mojem. Je pa zame to izkušnja, ki je en bom nikol pozabila, pa tud nejga ne, čist posebna oseba 🙂

Ma 17 let je res dosti… ampak če se res ujameta, zakaj pa ne, leta ne smejo bit ovira… če se res najdeta za skup!
Moj bivši sošolec ima starša, ki imata 15 let razlike v starosti pa veš kok fajn se razumeta že skoz… oba čist fajn človeka. On je bil njen učitelj, resno 🙂

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close