Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nataljine joške

Nataljine joške

a mislite da so res tako hudo povešene?? Jaz bla zelo zgrožena.

LP

Si pač pušča dolge, pa kaj?

ma kaj pa vem , zgeldal so zlooo dolgi, bli so v ponedeljek v novi

Meni se je res zdel mal čudn, zakaj je tako shujšala, pri joških se ji ni pa nič poznal…Vsaka, ki je že kdaj hujšala, ve, da se ti to tam takoj pozna! Ne vem no…

Mene tudi čudi zakaj je večina zgroženih. To je čisto naravna stvar – če hujšaš je vedno majn maščobnih celic in kot vemo iz biologije jih je v prsih zelo veliko. Zato pa:
Ja zgubila je par kilogramov, ampak joške tudi.
Bo pač treba k plastičnemu kirururgu po kakšne blazinice, pa bo spet vse tip- top.

Ma veste kaj!

Sej je prov fejst pupa, in tud poje čisto fajn.

ampak jaz bi se jokala, če bi imela takšne-sicer pa bo ji že kakšen kirurg zadevo rešil, ali pa Saška L!!!!!!!!!!!!

E punce, glava

joške lahko zrihta vsak dober kirurg, glave nihče !

Simona, sama imam 168 cm in 49 kg, modrček 75C. Sem imela že 5 kg več, pa so prsi zmeraj enake oblike in velikosti.

Ja tasha2 ti imaš pač srečo, ker imaš zaradi genov velike prsi (se rediš najbolj v prsi) in ne zaradi splošne debelosti, tako kot večina žensk in med njimi tudi Natalija. Drugače pa samo v info, Natalija ni shujšala samo par kg, ampak sigurno vsaj 15 kg (če gledaš iz par let nazaj do zdaj).

Tasha2-pet kg ni nič in to se na prsih skoraj ne pozna,če pa ti shujšaš ali pa se zreiš za 10 in več kg se pa to zelo zelo pozna ravno na prsih in prav to je Natalija naredila.Samo zredi naj se pa bodo njene prazne malhe spet polne-ampak hudo povešene. Sicer ji bo pa že kirurg pomagal-mal plastike pa silikona pa bo .

lp Benja

George, a nimaš kej za počet v službi, da po internetu brskaš?????

Vsem se zdu nekaj čudno. Meni se zdi čudno, da noben ne pomisli logično, da pa je mogoče fotograf Natalijo ujel ravno v poskoku. Pretežko za vas?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja pa kaj je pol s tem poskokom? Še večje bi morale bit po logiki a ne?

jst sm tut shujšala 10kg pa mam še zmeri iste joške.Hecno ne, mogoče sem si jih pa operirala. pa dejte se folk mal umirit, no.
Tut če shujšaš to še ne pomen da maš pol joške ko stara mama (razen če shujšaš ogromno kilogramov, kar pa Verbotnova ni)

Hm, Fifa,
ljudje smo si očitno res različni…
Jaz pa prve tri kliograme shujšam le v prsi in v trebuh… Pa imam samo B košarico (ko sem na višku teže), če pa kaj shujšam pa takoj preidem na A.

Sicer pa glavno da se ma folk kaj ment pa pametvat. Sicer je pa res že kar
neki cajta minilo od Severine in je bil že prav dolgcajt::::::::::

dej fifa, nehi pametvat!!! pa, če bi prebrala, bi vedla, da je mal več k 10 kil shujšala. očitno si pa ti en fenomen, al maš pa sam košarico a, da nisi tja nč shujšala.

ne nisem fenomen, niti nimam košarice sam res ne vem kolk se folku da ukvarjat s tem. dans sem šla prvič mal prebrat poste in eni so prav katastrofalni. Oprosti no ker sm si drznla napisat moje mnenje.
Kolk pa je po po vaših verodostojnih podatkih shujšala???me prav zanima. Ne govorim zdaj v razponu 10 letih, ampak v zadnjem letu.
Sicer pa če človek hujša in se hkrati tudi ukvarja s telovadbo še vedno ne more imeti kože (in s tem jošk ) ko stara mama. To je še vedno moje mnenje.
Sicer se jih pa baje da z masažo povečat tako da to sploh ne bi smel bit problem ne?

Marko, vidim da se nič ne spoznaš na ženske prsi, ker bi drugače vedel da čvrste prsi tudi v poskoku ostanejo skoraj nespremenjene, samo zatresejo se malo. Pri povešenih pa je tako kot pri Nataliji – se sesedejo v zgornjem delu, spodnji del je pa itaq podložen. Sicer se pa ne mislim s tem več ubadat, ker se mi že vse skupaj zdi neumno.

Lp

natural s tabo se pa ne strinjam. Mogoče to velja za a in b košarico, od c naprej pa definitivno ne. Kakšne neumnosti trosiš. Sem mlada in nisem še rodila, pa brez modrca ne morem nikamor. Kaj da bi šele tekla, ali pa poskakovala. Vse z velikimi prsmi vejo, da do tega kar se je zgodilo Nataliji lahko pride.
Pa še to, naravne velike joške nikoli ne stojijo pokonci, razen, če se na glavo postaviš.

pa lep pozdrav vsem, burja

za zadnjico velja načelo FIFO (First In Last Out)
se pravi: zrediš se najprej v rit in ko hujšaš gre rit zadnja

za prsi pa LIFO (Last In First Out)
prsi se pri rejenju zadnje povečajo, pri hujšanju pa prve zmanjšajo.

fiona je pa zihr racunovodkinja. 🙂

Točno to sem ji hotela jaz napisat, pa poskusi Tasha2 shujšat 5kg, pa boš videla kje ti bodo manjkali
Pa ne prodajajte teh bučk o nespremenljivosti velikosti vašega oprsja

Je mogla pa viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssooooooooooookkkkkkooooooo skočiti, da so se tako raztegnili. Mora biti stvar precej “raztegnjena že od prej”.
Pretežko zate, Marko?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close