Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek DR. RUGELJ

DR. RUGELJ

Ali je kdo gledal včerajšnji polnočni klub in dr. RUGLA, ter njegova pacienta?

Zanima me vaše mnenje ?

Jaz sem gledala.Lahko komentiram samo z :LOL!
Ta človek rabi psihiatra

Oddaja sploh ni bila tako zanimiva kot bi laho bila, če bi dali zraven Ruglja kakšne konkretne sogovornike ne pa njegova pacienta. Vse skupaj je izpadlo kot zrežirana reklama za Ruglja in njegove paciente.

Rugelj je zakon! Zelo sposoben psihiater. Ko bi ga le bolj upoštevali.

Ravno sem hotela zastavit to vprašanje. Jaz sem na splošno proti tako ekstremnim idejam, kot jih ima Rugelj. Danes na oddaji pa sem prvič videla, kar je priznal, da tudi provocira. Saj te nadere, ampak očitno zna tudi pohvalit, oziroma izkazat sočutje. Ne gre pa mi iz glave, kako pravilno idejo o gibanju je podal, npr. ravnokar dežuje. Midva z možem sva vsak na svoji strani hiše. Kaj ne bi bilo čudovito, če bi se odpravila na sprehod v vetrovki in bi se vrnila domov nekoliko mokra od dežja. Nato bi se nekoliko osušila in verjetno skočila pod rjuhe po vsej tej vznemirjenosti…
V resnici pa mi pogled po sobi vzame vso veselje do erotike, saj je razmetano, starši nekaj hodijo po hiši, otrok je lačen…KJE je problem? NI DISCIPLINE! Ne znava si razdelit dela, porabit energijo za koristne in prijetne stvari. To naj bi Rugelj znal naučit. Mogoče.

Provokator, ampak zelo sposoben psihiater, njegova terapevtska skupnost je zelo uspesna in njegove metode tudi.
Vec takih, ki te naderejo in ti povedo kar ti gre bi bilo treba, da smo bolna druzba vsekakor drzi.
Ljudi pa jezi z svojimi neakademskimi izrazi in provokacijami, malce sicer pretirava, ampak v osnovi je pa vse kar pove res!
Lep dezeven dan

Rugelj je zakon.Škoda,da v naši državni ni več takih ljudi,ki bi povedali tisto kar nas gre,a ne tisto kar želimo slišati.In zato ga veliko ljudi sovraži,po drugi strani ima pa veliko pristašev.

Jst sm le del gledala…zanimiv ga je poslušat, mal na momente zabrede v ekstreme ampak na splošno pa ne razmišlja neumno oz. na svoj način pove kar je res…

Meni je zelo všeč. Vtej državi je ppotrebno več rega in discipline. Saj ima prav ko pove kkao bolna in jebivetrska država smo. Saj se nobenemu več nič ne da. O mladini, da ne govorim. V šoli vlada kaos.Nobene autoritete ni..
Rugelj je zakon.

Ubistvu ne vem kaj nej si mislm. Mal mi gre na živce k tok poudarja, da mora bit moški gospodar. Kaj nej bi to pomenil?

JA MIDVA S FANTOM SVA SE FUL REŽALA…PRAV DOBRA POPESTRITEV VEČERA !!!

ČE GA GLEDAŠ KOT ENO KOMEDIJO SE LAHKO RES NASMEJIŠ…

BOG(če obstaja) MU POMAGAJ !

Potem sva pa ugotavljala kaj neki mora biti po horoskopu, ker je tako zajeban in sva našla na internetu podatek da je rak. Kar ne gre mi skupaj.

To naj bi pomenilo,da bi ženske samo ubogale ,se pravi ,da naj ne bi mislile z svojo glavo,kajti on ima dve,(mislim moški)

Tut jaz ga do včerej nisem upoštevala. Ampak med poslušnjem polnočnega kluba se mi je zdel, da kar ve o čem govori. Sicer pa je tut priznal, da z namenom provocira.
Se mi zdi, da če bi ljudje vsaj približno funkioniral na način kot on razmišlja bi blo tut več zvez in ljudi sigurno bolj uspešnih. Po drugi strani pa priznajte, da ljudje smo leni in ko smo z nekom v zvezi dlje časa tisti prvi čar ostane le še pri redkih in to je pri tistih, ki se znajo truditi. To je tudi takrat, ko je moški res moški in ženska res prava ženska.
Moti me edino njegova izjava v reviji Lepa& zdrava.

Sama obiskujem psihiatra (in to ne Rugla) in poznam nekaj ljudi, ki tudi hodijo k psihiatru in lahko rečem da ti lahko nekdo pove kaj ti gre na lep spoštljivi način in ni potrebno da se na tebe dere in to še ne pomeni da te ujčka kot dojenčka.

Tisti ki mislite da z dretjem nekaj dosežeš se pošteno motite. Vse je odvisno od človeka, nekdo potrebuje da se zdereš na njega, nekomu če zadostuje če mu normalno poveš, lahko povem primer moja dobra prijalteljica nikoli nobenega ne jemle resno ko se derejo na njo, saj je mnenja, da če ji kdo bo povedel kaj pomembnega ji to lahko tudi pove brez drenja.

In še nekaj, iz lastnih izkušenj povem da vsak psihiater ni primeren za vsakega človeka, saj vsak človek ima različen značaj in če maš psihiatra s katerim se nemoreš normalno pogovarjat in ti ne da nobenih pametnih odgovorov glede težav in rešitve težav je vstran vržen čas.

popolnoma se strinjam z mi@!!!

Verjetno nikoli pozdravljeni kolerik. Vsi tisti, ki rabijo dretje neke tretje osebe, da se spravijo v red, ok, ampak zdrava osebnost mora funkcionirati tudi brez tega. Večina ljudi se dandanes samo ujčka, v smislu, saj si pridkani, če poješ še eno žličko juhice, drugače pa si fej in fuj. Ampak izpadi, kot jih ima navedeni dr. pa so pretirani. Je pa res, da nekako ne najdemo srednje poti.
Pa če je že govora o neodgovorni mladini, kaosu v šolah in nasploh v organizacijah; s takim totalitističnim sistemom, kakega bi določeni radi, se ne bo vzpostavila normalna družba. Prepričana sem, da je največ napak storjenih nenamenoma v družinah. In tam bi se moralo začeti delati. Ampak je večini staršev vseeno kaj delajo njihovi otroci, glavno je to, da imajo sami mir pred njimi, da lahko v miru zijajo v televizijo, ali pa visijo kje na forumih in komentirajo življenja tujih ljudi (seveda prisotni izvzeti).
Na razpolago imamo celo goro zakonov, ki tako ali drugače ščitijo družino in družinske člane, na žalost pa imajo ti “zaščitniški” zakoni toliko pravnih lukenj, da so popolnoma neučinkoviti. Želite primer: otrok, ki obiskuje 3 razred oš ima pač slab dan, kakor tudi starši. Ko pride otrok domov, si pač nekaj trmoglavo zabije v glavo in vlači svojo šolsko torbo z vsemi svojimi stvarmi po stanovanju. 2-3 mirna opozorila staršev ne zaležejo. Se ata razkuri, vzame pamžeku torbo in ga mahne 2x po riti. Nič pretiranega. In kaj se zgodi naslednji dan: pamžek pove to v šoli, kjer naredijo uradno prijavo na CSD in kaj temu sledi si lahko samo zamišljamo. In koga bomo tu ščitili, koga bomo čez par let imeli tukaj: starše, ki se bojijo svojega že zdaj 10 letnega otroka? In potem govorimo o kaosu v šolah, neodgovornosti in še in še. V takih primerih nam ne pomaga ne psihiater, ne psiholog, pač pa samo zdrava pamet.
Sem se sicer oddaljila od teme dr. R., ampak po mojem je lahko uspešen pri lahko upogljivih nesamozavestnih ljudeh. Sama za sebe sem prepričana, da če bi začel karkoli kvaziti o fintah, kao, ženske so neka druga rasa, morajo biti na razpolago moškim za kuhanje, pospravljanje in po domače povedano, držanje nog narazen, bi mu verjetno vrgla prvo težko in trdo stvar v glavo.
Moje mnenje, za ostale je pa lahko ne vem kako dober, ampak ga kovati v zvezde, ker ima kao uspešne programe, hm, potem se očitno drži vodila: ni važna pot, važen je cilj, na žalost gledano v večji meri po negativni strani.

kako nekatere ženske padete na provokacijo, ker dejansko se oglašajo samo tiste, ki niso prebrale nobene njegove knjige in vse kar vedo je zgolj tisto s čimer provocira v medijih

vzemite si enkrat nekaj ur časa in preberite kaj pomeni njegov koncept “dober gospodar” (ker recimo, dober gospodar opravlja tudi gospodinjska dela)

da od nobene ženske ne zahteva, da je cankarjanska mati, ki vsak večer da noge narazen možu …

da nba svoje paciente ne tuli

potem pa se lahko srečamo in debatiramo na forumu, dokler pa padate na njegove provokacije, ste pa točno to v čimer se prepoznate v njegovih besedah… blejajoče ovčke brez lastnih možgančkov

men je on zakon…..in če bi bil vsak iskren sam do sebe, bi ugotovil, da ima še kako prav……

Pa vendar; zakaj bi se moral prebijati skozi to, kaj je provokacija in kaj misli resno?
Npr.: “kdor začne obiskovati mojo terapijo, pa ne nadaljuje, je teleban!” S takim stavkom meni vzboja negativne konotacije in se ne sprašujem, kdaj misli resno in kdaj provocira.
Ja kam bomo pa prišli v medsebojni komunikaciji, če si vsi vzamemo to pravico v smislu “zdaj pa ugani, kdaj provociram in kdaj ne”.

žE TO JE VELIKO, DA JE TOLIKO RAZLIČNIH MNENJ, RAZMIŠLJANJ.DA VSI RAZMIŠLJAMO O POVEDANEM, RAZMIŠLJAMO O LASTNIH DEJANJIH, POTEH, ODKLONIH… ČE S SVOJIM DELOM REŠI LE DVE DUŠI JE CILJ DOSEŽEN. MANJ POMEMBNO JE, ALI SO TO LABILNE OSEBNOSTI, PRI KATERIH JE USPEŠEN JE PRAVA FIGA.NAJ SE ZATEČE K POMOČI, KDOR JO POTREBUJE, IZBERE PA NAJ SI JO VSAK SAM. KDO JE ZDRAVILEC, KAKŠNE METODE UPORABLJA, ALI JE NAM VŠEČ ALI NE , PA JE DRUGOTNO VPRAŠANJE. čE SO PACIENTI ZADOVOLJNI BO VSE POVEDANO ŽE RES.

Rugelj je car, dejansko je preveč raznih pijancev, falirancev, nepotešenih, depresivcev, takih ki ne vedo kaj bi počeli sami s sabo v življenju in takim je pomoč lahko le totalen preobrat v življenju, kar nudi dr. Rugelj. Saj njegova filozofija je pravzaprav zelo enostavna in zato učinkovita.

Se strinjam z he, he , he in Snaho !
Rugelj je res car !

Treba ga je poslušati in se ne obesiti na njegove provokacije.
Kdor je dobro poslušal in prebral vsaj kakšen njegov članek, če že ne knjigo, potem razume kaj misli z moškim telebanom in frigidno žensko !

Jaz ne razumem zakaj se ženske kar naprej nekaj pritožujete čez svoje dedce, če po drugi strani zagovarjate Rugelja, da je zakon. Po tem vašem kurjem razmišljanju sploh ne veste kaj bi rade.

Miška*

bi morala definirati ,

vse se ne pritožujemo…………..

Oj!

Jaz ne rabim gospodarja. Sem ga imela, pa se ni izšlo. To, da njegova žena ni smela bit gostja oddaje mi pa zelo smrdi. Verjetno bi imela veliko povedati, pa ji ne dovoli – ker ni kompetentna, da bi z njim polemizirala(baje). Da je bila žena odsotna samo en teden, je velika debela laž. Da ženska ni nikoli tako utrujena, da ne bi mogla ležat je pa tudi huda izjava. Važno je, da se ustreže moškemu, kako se pa ona počuti pa ni važno. Haloo!! Da se psihiater zgraža, ker gostja ni zmogla napisati zglednega življenjepisa, mi pa o psihiatru pove marsikaj. O tem, kdo je za to kriv, ni bilo niti besede. ZATO, KER JE BIL TO MOŠKI! – seveda, njen bivši mož. Ampak o tem se ne govori, saj so vendar za vse krive ženske. Psihiatra rabi ja. Dr. Phil bi bil pravi.

Ciao!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close