analno?
Moj je šele z mano prvič, po tolk letih, pa sem ga vprašala zakaj ni prej in je rekel, da zarad predsodkov, ker v to lukno homoseksualci… Če je pri tvojem enako, se bo moral znebit predsodkov. Sicer pa, če mu ne paše, ne ga silit, tebi tudi nebi bilo všeč, če bi te nekdo v nekaj kar nočeš, lahk pa probaš prepričat na nevsiljiv način.
andrej – Sej tud nasty ne bo več hotela, ko bo enkrat probala…
Nasty – meni je neprijetno. Moraš pa probat vsekakor, da se boš sama odločila, če ta paše ali ne. Ne vem pa, če ti bo uspelo svojega prepričat, če je že zdaj proti.
Občutki – rit te boli. Kot, da bi imela ful zapeko. Pa po seksu maš še kar nekaj časa prepih tam zadaj. Ni fajn.
Kr neki, ce tebi ne pase analni seks, to se ne pomeni, da ni fajn in da tudi Nasty ne bo vec hotela, ko bo enkrat probala. A si mogoce jasnovidna? Bu….
Mnoge zenske ga prakticirajo redno – med temi sem tudi jaz. In po takem seksu se nikoli me ni bolela rit. Mogoce ti nisi bila dovolj sproscena ali vzburjena ali karkoli. Ce se gre pocasi in se dela vse kot je treba, ne boli in je zeeeelo fajn.
Forum je zaprt za komentiranje.