Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katera je boljša:Rebeka ali Pika?

Katera je boljša:Rebeka ali Pika?

Katera vam je bolj všeč? Rebeka Dremelj ali Pika Božič ,kot pevka in kot dobra mačka?

ja,velika dilema….ej ma mi prou dol visi….

ali je katera od njiju pevka?

ali je katera od njiju dobra mačka?

Kot pevki sta zame obe zanič.

Po lepoti ni nobena nič posebnega, recimo, da je Pika boljša.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

se bom mau vmešala, ker tudi jaz rada pokomentiram ženske 🙂 sej bom kratka! se strinjam z zgoraj napisanim. nobena ni ravno pevka, telesci sta čisto solidni, ker pa sem imela čast sodelovati z Rebeko, lahko povem, da je super punca z neskončno energijo.

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

če je to čast, potem sem z veseljem brez časti…

ja. ni panike. jaz pa mam čast rada. škoda bi bilo cel lajf preživeti brez časti :))) ne resno. takole “za odrom” in takole “izven reflektorskih luči” je eno super, nezafnano in naravno dekle, polno energije. poglej, nimam namena nikogar prepričevat. zakaj že? hvala bogu da ima vsak svoje mnenje.

men je saša lendero toooootalna kmetica

ti ondi si pa verjetno en mozoljast potreben najstnik, če se obremenjuješ s tako dilemo

O, saška je meni huda.:)

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

saška 🙂 to je pa eno tako zelo nekomplicirano in kar preveč naivno bitjece(pa ne v slabem pomenu besede). takšna je, da se kar bojiš, da bo izpuhtela, če bo preveč zapihalo… 🙂

naivna???? a se hecaš?

Venuss ja kakšen okus pa potem imaš,če ti super muci Saška Lendero ni všeč?Mogoče imaš raje kake mnogo starejše mamice,ki so svoje že odslužile,ali pa si gay.

jaz prav imaš, mam rada moške

Ne ena, ne druga…Zafnane, puhle frajlice, ki mislijo, da smo jim SLO moški popadali pred kolena; in de je SLO estrada njihov prestol, kjer jim bo večina jedla iz roke…..

Dremeljca pa še sploh zaradi tega ne, ker tako vztrajno trdi in zavaja javnost, da ni podpolcala svojih joškic s silikonom….Pa saj nismo fantje naivni kekci, no!

Cartier

pika

Očitno bodo morale odločiti njune sramne dlačice!

bravič,

Tud to ne. Ker jih po vsej verjetnosti – nimata! :-))

Po moje masta pa kar obe “jajca”, da se takole izpostavljata javnosti. Vendar že vesta zakaj. Par let na sceni dobro kasiranje oziroma vrtoglavi honorarji pa sta že skoraj priskrbljeni.
Da pa moški ne padejo na taki punci pa je lari fari. Nam rekla vsi. Po večini pa bi bili vsi slinasti sam če bi mel možnost. He he

ne, saj sem napisala, da ne v slabem pomenu besede, ampak tisto preprosto… nekomplicirano… , mah, ne najdem prave besede. zato pa sem napisala naivna in še tisto poleg v oklepaju, ker enostavno ne najdem pravega izraza. če se ga spomnim, ga napišem :))

A tošl maš še?

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

tošl?

Denarnico. Kartice pa te stvari… :)))

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Sadna katera je pa tebi najboljša po videzu od tria:Rebeka,Pika Saša Lendero?

v obeh pogledih rebeka dremelj!!!!

Mislm,KWAA!? Ko berem te odgovore mi ni čist jasn,al so to pisale same
zafrustrirane “lepotice” ki jih nobedn ne porajta,al pa je to forum kake gej
scene!Dobr,ajde,nista glih svetoune prvakinje v prepevanju,a ne??! Kar pa se tiče njunih teles,ga pa ni taprauga deca,k bi govoru take bedarije,ki jih
tle pišete!Obe sta namreč GREHA VREDNI.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close