Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katera je boljša:Rebeka ali Pika?

Katera je boljša:Rebeka ali Pika?

:))) ja sej. hitro preverit… ja mam :)))))))) zloba 🙂

saška mi ne potegne, ker je majhna in pocukrana (tak luštkan štoflc). pika mi ni všeč, ker je arogantna. ne sploh mi ni všeč. rebeka pa je za moje pojme mal preveč “houdrasta” – hm, kako bi prevedla… mogoče ma kak moški hormon preveč… moram priznat, da vse te lastnosti vplivajo name tko, da za nobeno ne bi mogla rečt, da se mi zdi hudo privlačna. če pa bi izklopila vse stvari, ki me motijo, ima verjetno pika najbolj izklesano telo. ampak to ne spremeni dejstva, da mi ni všeč 🙂

A pol sem pa jest zloben? K mam to čudno navado, da samo svoje kartice v bankomat tlačm… Ma ja, sej sm res čudak… :)))

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

:)) a ne, kako se vrednote spreminjajo! jest sm baje tut vsa čudna, ker rada za druge poskrbim, in ker ne gledam zmeri najprej na svojo rit. aja, pa da ne govorim, kok čudna sm, ker sem zlo rada lojalna tistim, ki si to zaslužijo 🙂 kam se ta svet vrti:))))))))

Jaz se pa žensk bojim,ker so tako hude in nesramne.

Se strinjam vse tri so prave lepotice in se nobene ne bi branil.V glavnem ne vem katere so potem dobre za tiste katerim Saša,Rebeka in Pika niso všeč?

100 ljudi 100 čudi, 100 žena 200 sisa…

OK, čez Sašo ne bom čisto nič rekel, drugi dve pa imata za moj okus preveč vulgaren ksiht. Tko, da sploh nimam interesa, še kej pogledat… :)))

Drgač pa, kwa vem… kar se pevk tiče, ene sploh ne bom omenu, ker tko vsi veste, katero mislim, pa recimo Monika Pučelj, pa hmmmm… pred dvajset leti je bla Rupelca za oči zgubit… :)))

Tisti, ki jim niso všeč Saša, Rebeka in Pika, imajo verjetno rajši Sestre, najbrž imajo boljše frizure.

Ne vem,če bi za oni dve reku,glih, da imata vulgarn obraz…prej bi mogoče
reku, da je to obraz ženske, ki ve kaj hoče in kako bo to tudi dobila.Sej…
to pa ni glih tok narobe…a ne?!

Stvar okusa. O tem je težko debatirat, še hvala bogu, da imamo različne, če ne bi se vsi za eno kuro tepl. Enako velja za Sestre. Ko voli, nek izvoli, edine sestre, ki jih pa jest obrajtam, so pa medicinske…

Verjetno Ivko razen Rebeke in ostalih ne pozna drugih, zato mu je verjetno edina alternativa hlod v gozdu…

men se zdi pa to res dobra oznaka za njun (Pikin in Rebekin) videz: vulgaren ksiht. ja, res ga imata. in men tud zato nista všeč.

saško pa osebno poznam in vem, da je super človek. pa luštkana mi je tud, ampak mogoče zato, ker poznam njeno osebnost, ki je čudovita.

obe so v redu,zakaj bi primerjali.

Nobena mi ni kaj preveč, če pa se že moram odločit, pa je Pika bolj simpatična, lepi lasje, postava, čeprav je ravno tako afnasta kot Rebeka.
Sicer pa mi je od Slo. pevk najbolj simpatična Monika Pučelj. Ful luštna pa super glas.

JAZ

🙂

Poljub je kralj dotikov

Poč sm gor svojo sliko, pa bomo komentiral!

povej kam naj jo počim….ampak sam zate

:))

Poljub je kralj dotikov

Če je pa sam zame, mam pa mail… 🙂

Ampak, pol bojo pa ostali fovš…

ha ha ha dobre se ne razkazujemo celem svetu (joke)

Poljub je kralj dotikov

Še vedno čakam na sliko…

Jaz bi obe dal dol,pa na Saško Lendero ne bi pozabil.Bi kar pretikal kot električni kabel:iz vtičnice v vtičnico.

žan,

ti mora pa res že slabo it na “ženskem teritoriju”, da tako nizko fantaziraš…..

Pa ne reci,da so te 3 mačke slabe vizualno.Ja kakšne so pa zate sploh dobre,naštej katere?

Predvsem zelo naravne……..In sploh pa- ne pjevalke…….je v SLO ni, ki bi me pritegnila…..

Od SLO: moja žena, potem se pa neha……

Od tujih: Angelina Jolie, Valeria Mazza (reklamira tudi kozmetiko Clinnians), pa Adriana Lima (manekenka pri Victoria’s Secret)……

Me prav zanima kako te bejbe zgledajo zjutraj, ko se zbudijo??? Sem prepričana da čisto drugače in nič kaj posebnega, ko so brez make-upa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close