Najdi forum

ritka

Jst mam pa problem pa nevem kako ga rešit…

Mam punco vse lepo in prav…samo ena zadeva je ki me muči…ne želi si ananlnega sexsa čeprov si jst full želim poizkusit…kaj naj nardim…ne poznam pa nobene,ki bi bla za takšno diskretno avanturco.

POMOČ PROSIM,pričakujem odgovore ki mi bodo pomagali..

Lp

Boš pa že našel kako, ki ti bo dala v rit- boš vsaj videl , kaj je usran sexs !

Če ne pa 090 laufa every day – non stop, za hude želje ni nikoli škoda denarja in energije !

pa, pa

Če ne poznaš nobene si pa kakega pedra najdi, šupak je šupak 🙂

Ce ti noben ne bi dal, si pa kupi ono ovco iz sex shopa… punca ali ovca… oboje je**s na razlicne nacine, edina razlika je, da se ovca ne brani nicesar!

Poskusi takole – kupi si vibrator in najprej poskusi na sebi kako zgleda analni sex. Ker si to tako zelis, sem prepricana, da ti bo vsec in lahko potem o teh bozanskih obcutkih toliko lazje prepricas se njo, sploh ker bos govoril iz lastnih izkusenj…

bravo Miska,tako bo najbolje občutil,da ima oči v glavi……………………….

najprej enoo brco, pol pa še nasvet: ti bi lepo drugo rit našel za “diskretno avanturco”, če ti tvoja punca ritke ne bo nastavla!!!!!! res odlično, ni kaj. torej boš vedno iskal pri drugih, če česa tako zelo specifičnega ne boš dobil pri svoji. najbrž si še bolj zelen kot spomladanska travca.

zdej pa nasvet: nobena ti ne bo dala ritke po komaj uvajanju v skupno spolno živlljenje. za to mora preteči kar nekaj sexy vode. analni sex je sex, kjer pa res moraš pri punci zaslužit dovolj zaupanja, popolno sproščenost in doseči popolno odsotnost vsake drobtinice sramežljivosti. to pomeni kar lepo skupno dobo, ki je pa ti s svojim načinom najbrž ne boš dočakal.

jaz ti lahko povem svojo izkušnjo, ki jo lahko poveš punci.

prvič sem poskusila enih 10 let nazaj, ker si je fant tega zelo želel
in ni šlo, ker me je bolelo.

sedaj sem prišla z drugim partnerjem do iste želje.
in mi je rekel tako: mora biti gel ali krema in veliko sproščenosti,
pa ne bo problema.
in sem mu zaupala.
kupila kremo (v sex shopu) sva namazala, potem pa zeloo počasi,
jaz sprostila mišice, on zelo nežen in
sedaj mi je postalo še zelo zelo všeč.

tako sem jaz premagala to.

tvoje razmišljanje, da bi to naredil ilegalno pa je zelo egoistično
in ga čim prej spremeni in začni probleme reševati, ne pa bežati in iskati najlažjo pot.

veš uhanček,ženske so ti čudna bitja,delajo liposukcije(14 dni ležanje,bolečine),vstavljajo silikone(bolečine,niti obrniti se ne morejo ponoči),tetovirajo se,luknjajo ušesa,niti dotakniti jo ne smeš tam,ker jo boli.Analni sex – noče,da jo nebi bolelo.

vem jst to,itak sm še mlad tko da ni realno pričakovat,da bova celo življenje skup…to je namenjeno tistim ki so se neki repenčile!

Ej fant se je spravil vprašat eno vprašanje (totaly legit) ki ni tako nenavadno med moškimi…in ve babe (žal vas ne morem nič drugače imenovat) se spravte na njega kot da bi bil ne vem kaj. Žal se tako moški pogovarjamo!!!!!!!!!!! Če vam to ne paše imate ženski čvek in se lahko tam kezite nad “moškimi šovinisti, ki tralalalalalalalalaal…..” tu pa je moški čvek in to naj tudi ostane….
Drugače pa glede vpr.: če punca ni pripravljena si samo vzemi čas…

najbrž je tisto o repenčenju letelo name:) no, sej sem se repenčila samo zaradi tega, ker se mi je zazdelo, da boš pač jitro kaj drugega poiskal, če pri svoji ljubici ne bo š takoj dosegel, ampak sem pa tudi povedala odgovor na tvoje vprašanje. a ni tko… čeprav sem “baba” pa ti povem in tudi glugluju, da so teme tule bolj zanimive kot na babjem čveku, zato upam, da ne bo narobe, če še naprej tule kako stisnem

lol ta bedna fora kroži tut po mailu…. nisem še srečala ženske, ki bi dala vse našteto skozi…

Ma če si pameten, ga ba boš počas porinu noter, še prej kukr u predigri, namazal s slino in ji istočasno govoril bedarije kot – ljubica, če me imaš rada…, samo centimeter ga bom dal noter…, še mal… pa še en kup bedarij, na koncu pa uuups je že cel noter. Pol pa sam še nabiji. Ampak bod vseeno mal nežen. Če pa noče, pol pa j… ga, najd si drugo. Ženskih riti je polna Slovenija. Če ne da ena da pa druga. Uživaj dokler si mlad.

uhanček,
100% diskretno, ker si sama ful želim tega pokliči 041 843 644 !!!!
pokliči ne bo ti žal!!!
Pavletove besede so mi zelo žgečkljive!!!
te čakam!!!

Hej ta Pavle je kar izkušen ritojebač.Soory,izrazu ampak dodal bi še,da bi z vsakim centimetrom potisnjenega korenjaka vibriral na rahlo v obliki osmice ali pa z krožnimi gibi,pa še prste bi aktiviral,pa še 10 jih je.A bistvo je rootiraanje in tresenje.Kdor ne dobi kar išče,gre poiskat drugam.Vprašajmo še strokovnjaka JOHANUSA,kaj misli o tem.

Heej PONUDBA,ali imam kaj Šans z mojo tehniko osmic?

jaz tukaj sploh ne vem kdo je moški in kdo ženska,da ne falim pri prijavnici,jebote ej……

Ponudba dans si dobila moj sms na tvoj gsm…sam dvomim da je bla to res to tvoja cifra,tko da bomo vidl.

Ampak je pa res fajn tuje cifre po forumu objavlat….cepci!!

Hehe ne mi rečt da si poklicu. Kdo se je pa oglasu?

ej kako si lahko želiš porivat nekam,kjer človek, pardon izrazu serje?

Bla je ženska,sam en kreten je gor njeno cifro dal!!

uhanček, ti si pa res naiven- a si mislu, da ti je dala paravo cifro?

ej,ej , ej

Itak sm dvomu,zato sm pa preveru…sam en folk je pa res ubrisan…da se zeza pa kr od drugih cifre objavla…pač če jst kdaj cifro objavm,dam svojo gor,ne pa eno čist xx

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close