Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lado Bizovičar

Lado Bizovičar

Meni je pa Lado zlo srčkan,ali se vam ne zdi?

A misliš tistega brezvezneža iz nedeljskega popoldneva, ki niti enega
stavka ni sposoben dokončat?

Ja noro ima lepe očke,pa postavco,pa zelo dober spiker je.

HA, HA, HA!

pa zgleda k en buzi ki si ga neznansko zeli v anusno votlino….moje mnenje.,..

……….Lado BLJEK….
prevec govori……………..bljek

Lado je ful faca !!!

Lado hm…. lepi je pa še faca 🙂

Mreni tudi ni všeč. Se preveč dela, da je neumen… ali pa se ne dela? 😛

Ladek je pa res seksi !!!!!!!!!!!!!(((((((((((((((((((

Jaz bi mu takoj daala,yess.

men se zdi pa zelo simpatičen..

Zabaven tipček, ampak mi ni seksi…

Ja če ti ni Lado všeč,sigurno ti je potemCORADO ali pa Jonas.

meni pa je dobesedno grd!!!!
na osla me spominja

Meni ni niti najmanj privlačen.

se pridružujem tistim negativnim kritikam. mogoče preslepi s svojim imidžem… ma ne, tut tuki ne vidim kakega blišča. da seveda sploh ne govorimo o dejstvu, ki je že bilo nekajkrat zapisano, namreč, da ne zna končat stvakov, da skače v besedo, da ne pusti do besede. dame. mogoče vam je všeč (madona, samo res ne vem zakaj!!!!),, ampak če bi ga poznale prej in ga potem srečale malo zatem, ko je ozvezdil slovensko medijsko nebo, bi bile hudo razočarane. je primerek človeka, ki ga je “slava” žal zelo zavozila in pokvarila. res škoda

BRAVO SADNAAAAAAA!!!!!

Ma on je en brezobrazen važič inše brez vedenjske kulture.Je imel sigurno dobre veze na TV,da so ga vzeli za “voditelja”.Preveč je provokatorski.On sodi za voditelja kake Mladinske oddaje ali najstniške oddaje,ne pa za voditelja Nedeljskega popoldneva,ki ga gleda širna Slovenija.

Alma? Jonas in Korado :))))))))))), kje si pa ta dva najdla, Jonas je bil res enkraten voditelj Miljonarja za tega Koradota pa…a je to tist singer s klobukom?

meni ni všeč. pa tiste stare fore….. vsako nedeljo iste…. drugač se mi pa tlp zelo dopade. ga rm mal pogrešam 🙁

Domišljav je tako, da me glava zaboli, ko ga vidim!

ja muza. maš prav. sem se pogovarjala z osebo, ki ma precej stvari an TV čez, pa je potrdila tvoje ugotavljanje in ugotavljanje vseh nas, ki smo se tule izrazili z negativno kritiko. zanj je vse kmečko, hkrati pa nikoli ne pride na dan s konkretnimi primeri. zdaj so mu pač nalepili imidž zmedenega fantak, ki je lep in mora bit tak, da ugaja najstnicam (to je povedal moj sogovornik in to je cilj njegovega lika – da me ne bo kdo napadel.)

Sadna ali ni on primernejši za voditelja kakšne mladinske oddaje,ne pa za oddajo Tistega lepega dne,katero gleda ogromno gledalcev vseh starosti,ne samo mladi?

se 100% strinjam s tabo. saj itak drugačnega imidža, kot sem napisala zgoraj, ne more furat in tudi tu igra to vlogo – torej lepega zmedenega fantka, ki kuri najstnice. res je, v tako vlogi bi bil veliko primernejši za kako mladinsko oddajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close