Najemnina
Bila sem malo preostra saj ti dam prav, je pa res, da pri nas ni definirano kaj so nadstandardna stanovanja. Zdaj vse kar ni v razsulu prodajajo za nadstandardno. Zgradijo blok z lepim razgledom in rečejo, ja to je pa nadstandardno. Zato sem alergična na ta izraz, ker prodajajo meglo za velik denar. Tvoje stanovanjce je mogoče v vsej tej ponudbi res nadstandardno.
ja, sej so spodaj že neki napisali na to temo……..
Samo gospodinsjki aparati in zabavna elektronika v stanovanju je daleč od nadstandarda,,,,, tv ma danes vsak doma, pralne in podobne stroje tud…. tko da težko rečeš da je to nadstandardno……., če rečes da oddajaš opremljeno stanovanje človek to pričakuje notr……
potem pa folk za te stvari hoče še ne vem koliko dnarja…….
Nadstandard…….. jacuzi, vodna postelja, klima, kakšna bolj eksotična gradnja – razporeditev prostorov, glede zabavne elktronike – televizija z diagonalo čez meter, kakšen res hud hi-fi, …….. to je nadstandard….
res je…..
zadnjič sem šel gledat neko stanovanje…..nadstandard…… ja valda…..
notr je bla televizija-lohka jo gledaš samo z enga metra, radio – še u prašku dobiš bolšga, da ne govorim u jogiju na postli k je bil čist flekast, pralni stroj- kwa je že to………
Vsak pezde k ne prodaja golih sten pravi da ponuja nadstandard…….
Forum je zaprt za komentiranje.