Kaj vi naredite za ženo?
No,zanima me,kako se vi obnašate do žene,partnerice.Kaj ji nudite,in kaj vam ona nudi,kaj imasta en od drugega,in koliko časa sta skupaj?Kaj vas moti,morda to da NE lika cele dneve,ali da NE čisti ves dan stanovanja?Vas moti da včasih tud ona ne pospravi za sabo takoj’Joj,še bi lahko naštevala,tako sem razočarana.Moj partner je popolnoma nezadovoljen,samo me ponižuje,nevem kaj je sploh več smisel takega življenja.Imava tud 2 otroka,tako da je kar zakomplicirano spakirat in it stran.VEDNO najde nekaj za ponižanje,prepir.Jaz nimam redne službe,pač delam občasno,in tudi prinesem nekaj v naš proračun.Res da ne likam in ne čisti cele dneve,ampak so vsi čisti,oprani,zlikani,siti…Ne bom več pisala,zanima me samo vaše mnenje,moški.
Med brskanjem po internetnih straneh sem zasledila tale sestavek….
Vedite, da vaše dekle ni vaša mati! Ta vas je mogoče res razvajala z zajtrki in vam prala cunje, vaše dekle pa je v vašem življenju zato – povedano tako, malce na hitro – da vam nudi čustveno podporo in seks. Če se za vas pretegne še tisto dodatno miljo in vam vseeno kaj opere sli skuha, je to čisti bonus.
Vidiš, kam ciljam??? Kje pa ja zapisano, da moraš ti vse postoriti??? Ni nobenega zakona, kjer bi bilo izrecno napisano, da moraš ti, Žalostna, cel dan likati, prati, pomivati posodo… Zato pa imaš partnerja, da si stojita ob strani in si pomagata!
Se opravičujem, ker sem vdrla na moški čvek, ampak si ne morem kaj – ženska radovednost:))).
LP, Mihelca.
fino bi bilo slišat še njegovo plat zgodbe….ker tako iz ene strani je težko karkoli svetovat….vendar če je res tako, kot pišeš, se pravi, da je za vse kriv on…potem začni razmišljat o tem, da ga zapustiš….in ne imet otrok za vzrok, da vztrajaš z njim….tudi za njih ni dobro, da vsak dan gledajo kako te mož ponižuje….
Z ženo živiva skupaj 13 let od tega sva 10 let 24 ur na dan skupaj in res uživava. Bile so krize a sva jih prebrodila če je kdo od naju nasajen se zdereva eden na dugega a čez pet minut kot, da ni bilo nič. Razvajava eden drugega in oba delava vse (pospravljava, kuhava…). Mislim, da lahko zadeva lepo teče, če si mišljenja “da dobiš to kar daš”. V tvojem primeru žalostna je problem v tem, da vama škriplje v seksu ali pa ima tip lubico in išče razlog da se zateče k njej.
Veš kako je pri nama?Moj ima probleme z živci zarad svojega otroštva,trpim pa jaz in otroka,to ni moj problem,kakšno je bilo njegovo življenje.Sem mu že rekla naj se gre zdravit,pa poišče pomoč,in se daj mineva 1 leto od tega,pa vedno slabše.Sicer obiskuje nekega psihiatra,ki mu da tablete,obiske ima pa glih 1 krat na 3 mesece.Pa sam pravi da ni zadovoljen.Nevem no kaj imam jaz pri tem.Ko sem imela krizo,sem obiskala psihologinjo,imela pri njej par obiskov,je rekla nja pride:Ni šans,on tega ni potreben.
Glede delitve dela.On bi cele dneve delal na zemlj9i,doma bil na računalnku.Na meni je VSE,vsa skrb,skrb za otroke,skrb za stanovanje,da je hrana doma,da ne zmanjka česa,đda je vse oprano(tud njegov ibercuk),da je zlikano,vse v zvezi z šolo z otroki,vse skrbi glede položnic,glede denarja(če ga zmajnka je moj problem kje ga bom dobila).Ko pride kriza me ponižuje,da nimamo nič za jest zatad mene,ker ne delam(trenutno delam vambulčanti,čin še to pogodbeno)ampak denarja na mesec imam skup nekaj.Vedno gledam da npolnim hladilnik,že zrad otrok.Včasih nima kaj za malico,me ponižuje,kaka sem,pa kaj mu nisem povedala…Halo???Karkoli naredim nikoli ni dobro,saj on je VELEMOJSTER za vse,tako da nimam šans.
Ko pride domov,začne otroke masirat,da j mi to,naredi ti,prinesi mi to,kje imam to….
Pa še to me boli.Prej sem 3 leta iamela denarja,ker sem ful dobro zaslužila.Tak je bil ponosen,vsem je razlagal,da me ima rad,kak imam dost denarja.Seveda,takrat smo si privoščili,hodli smo ven jest,kupili oblačila,uživali na morju…Skratka tud on je imel veliko koristi od mene…Vedno sem imela denar.No zdaj pa sem malo v krizi,zdaj sem pač debela,ničvredna…To boli.
Ja,pa še zelo je neodgovoren,to me tudi moti.Tako težko mu pustim doma otroke.Skoz nekaj pozablja,pozabi da kaj kuha(se zažge).
Zdi se mi kot da imam še enega otroka ob sebi.Saj tudi jaz nisem brez napak,ampak vsaj osnove si želim da bi imel-da bi me spoštoval,bil odgovoren,nežen do otrok,in da nebi poniževal.Ali je tp res preveč kar zahtevam?
Mislim, da pavle ni tako v temo brcnil, kot se to zdi pri prvem branju.
Moža dobro seksualno zadovolji (in sebe tudi). Čez dan pa delaj to kar te veseli in ne glumi Cankarjeve matere. Videla boš, da se boš dosti bolje počutila in ne boš nasedla na vsako primitivno provokacijo. Mislim pa, da tvojemu dedcu hrana ne bo več tako pomembna, če bo za zameno lahko dobil kaj boljšega. Nezadovoljen moški – siten moški (Velja tudi za ženske.).
Nasvet preizkušaj najmanj en mesec, nato poročaj.
Zelo dobro. Naj mož pove, kaj sploh delaš prav in dobro.
Pri nas je tako, da dela vsak, kar zna, kar zmore.
Tudi jaz likam, perem, kuham, skrbim za trgovino, ….
Mož za okolico hiše, malo tudi za moj avto, za kolesa, za smuči, za klet, …
Včasih en, včasih drugi, določene stvari samo en ……. Važen je odnos, ljubezen, …. In velja načelo: kar narediš drugim, naredijo tudi drugi zate – kar ne želiš, da ti kdo stori, ne stori nikoli nikomur.
Problem je, če so očitki premočni, če so skozi prisotni in če iz ene strani nikoli ni nič.
Potruditi se moramo vsi, pogovarjati se moramo, ne obtoževati, izkazovati ljubezen … če ni prepozno.
Najdi svetlo zvezdo!
Ti pavle!
Če ti misliš, da si moški samo ZATO, ker ti je med nogami zraset tič in dve jajci, ker nimaš jošk, imaš pa polno rit, predrzen jezik in gnilo razmišljanje….
…POTEM SI SE ZMOTIL…
PRAVI MOŠKI še zdaleč ni podoben tebi, fizikalno že, mentalno pa si …na podnu!
Ali si tudi doma takšen…ali pa si pohlevni kuža, ki upa lajati samo tukaj na forumu in si privoščiti, kar doma ne more.
Vsekako tvoje razmišljanje ni vredno niti, da ga prebereš, zato se drugič vzdrži…ali pa preberi kaj dejansko kdo sprašuje…
Ker v tem primeru Žalostna že pozna enega takšnega ničvredneža kot si ti….svojega moža…in so tvoje pripombe nevmesne…
Zdaj si pa daj duška še na moj odgovor – pluvaj in se peni…saj druga verjetno niti ne znaš!!!
lp
ŽALOSTNA Nevem kakšna je druga plat. Tudi ti nisi brez napak. Tako je, če je moški v službi ti pa doma. Sigurno je zapričakovati, da bo doma pospravljeno, skuhano in kaj spada v gospodinjska dela. Kaj pa si misliš, da bo mož prišel iz službe in si šel kuhati, ti pa si cel dan doma. Tudi jaz sem na istem mestu kot ti, pa mi nikoli ni prišlo niti na misel, da nebi razvajala svojih možkih, imam namreč še dva sina. Ni mi težko in prav vesela sem, da so zadovoljni. Nikoli me ne žalijo in nebodi lena. Najdi si službo in takrat lahko razmišljaš na kakršno koli delitev dela. Bodi srečna, da mož rad dela na vikendu in da ne hodi po gostilnah. Kot izgleda ima večje delavne navade kot ti.Če bi pa rada igrala gospo pa si nebi smela zamisliti družine in otrok.
Forum je zaprt za komentiranje.