Bivša miss-groza:)
Včeraj sem bila v City parku malo po nakupih in zagledam bivšo miss Janjo Zupan,ženske je bila grozna,ampak res v vseh pogledih in res mi ni bilo jasno,kaj so takrat videli na njej in dam glavo stran,da ste vse tukaj, ki se nahajate lepše od nje,kajti res malo je žensk,ki jim mati narava ni podarila lepote,kajti na vsaki se najde nekaj lepega,pri njej??? pa ni niti ene lepe stvari,ja malo sem morala pošinfati:))Hočem povedati samo kje imajo ljudje okus in da očitno včasih izbirajo najlepšo žensko po drugih kvalitetah,no saj veste katerih,hmmm…Lep dan vam želim:)
Pred kratkim sem vzela eno trač revijo v roke in ker jih navadno ne berem in naše slovenske estrade ne spremljam, me je šokiralo, ko sem jo zagledala na eni sliki. Kot prvo, ker sem nanjo že pozabila, pa je še zmeraj tu nekje okoli, kot drugo, zaradi tiste grozne frizure in barve las. Ej, pa to je prava Barbika.
Sicer pa, resnici na ljubo, Janja Zupan, Nataša Abram, kaj je že bila tista od Jonasa….jooooj….res vsak dan srečam veliko lepših deklet….
In kdo mi še dvigne kocine?! Lorella Flego. Ta tudi še ni obupala.
Sicer lepotnih tekmovanj ne spremljam. Kolikor pa mi je uspelo videti, mi do sedaj nobena misica- nobena kandidatka ni bila všeč in po dvajset minutnem sprehodu po mestu vidim 10 boljših. Če pa že še kar izgleda, me odbije, ko spregovori en stavek. Sicer pa se mi zdijo lepotna tekmovanja ponižujoča in “tekmovalke” milosti vredne. Le kaj se v njih dogaja, da se tako nizko spustijo? Na nek način se mi smilijo, po drugi strani pa so si same krive. (Joj, pa ti prisilni nasmeški,ko se hočejo z robovi ustnic dotaknit ušes.) ZA DOMOVINO, Z MISSICO NAPREJ!!!
ej hvala bogu za tale chat,,JANJA ZUPAN????? PODN OD PODNA,,SEM JO VIDLA U MERKATORJU Z ANJO(KI JE BOLJŠA STOKRÄT!!!!!!!!!!!!) PA DRAGE MOJE,,KONJ MA LEPŠE ZOBE,,,SEJ MA DNAR NAJ JIH GRE MAL ZRIHTAT,,DA JO NE BO KASNA KOBILA ZAJAHLA, SEJ VESTE ZMOTIŠ SE PA TO,,,, SORY K PIŠEM Z VELIKO SAM SEM FUL JEZNA K JE TOK DRUGI HLEPŠIH ,,AMPAK SLOVENIJA MA PA ZMER NAJBL GRDO!!! HVALA..:)
Hahaha….kako so nekatere ženske pokvarjena bitja..sej ne morem verjet, da je tolk primitivizma in fovšije v takih damah….a ste se vprašali kako bi vas kdo opisal npr. tisti ki vas sovraži. Pa kaj pol če je bla miss, ki si tega naslova ne zasluži tko hudo pa spet ni. Če veste tolk podatkov o njej, da nosi že 10 let isto frizuro, to pomeni, da redno prebirate vse kar o njej piše…pa ne mi rečt da se vam zdi tko grozna, ker če i zapomnite tolk nejnih podatkov pol najbrž že ni. Nekomu odgovarja, nekomu ne, da pa tak halo delate zarad ene boge misice..ne vem no, to se mi pač zdi mal otročje.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.