Bivša miss-groza:)
sam kajfež ni misica se mi zdi, je pa res prava baba
slovenske misice so res pod vsako kritiko, sploh ko se postavijo poleg tistih eksotičnih lepotic na izboru za mis sveta izgedajo kot neke sirote jerice
da pa vidiš na cesti lepše ženske, in to brez celodnevnega mejkapiranja, friziranja, cele horde stilistov…..pa drži kot pribito
zakaj bi se ena res prava lepotica prijavila na butasto tekmovanje, če že vnaprej ve, da jo bo premagalo nekaj nedoločljivega brez karizme a la janja zupan
poleg tega pa dobra p….. ne rabi potrditve, da je lepa z nekim točkovanjem starih pohotnežev
mora res ni več posebej lušna, ampak prepričana sem, da milijon krat boljša od vsake tukaj,ki tako vneto pljuvate po njej..vsak je kak pač je, enim je takšen všeč, drugim ne..sicer pa naj bi izbira pri misicah bila takšna,da izbiraju tudi tisto,kaj je v glavi in ne le zunanji izgled..vse tiste,ki tako obirate,zamislite se nad seboj in saj veste stari pregovor pravi-najprej je treba pomesti pred svojimi vrati, šele nato pred drugimi..pa brez zamere, le malo preveč kritično se mi zdi,da greste kar tako napadat nekoga..
ma veš kaj, če neka ženska dobi naziv mis slovenije, to pomeni, da je tisto leto NAJLEPŠA ŽENSKA V SLOVENIJI in pol se ti zdi logično, da je ta ženska res nekaj posebnega
zato pljuvamo, verjetno ne toliko po njej, saj pač ni sama kriva, ampak po tistih bedakih, ki so jo izbrali
poleg tega pa človek, ki se odloči izpostavljati se v javnosti, lahko pričakuje da ga bodo komentirali tako ali drugače
in če bi bila j. zupan ali katerakoli slovenska misica boljša od mene, bi si šla žile rezat
Men ma pa ful dobro postavo. Kar se tiče obraza, mi ni nič posebnega, sam itak si ne more pomagat, sej se ni sama tako nardila… Če bi se lahk, bi se vsak lepše. kar se pa tiče lepote v celoti, ti je pa lahko nekdo lep, ko ga spoznaš, čeprav ti drugače ni nič posebnega. Po čem pa oni izbirajo, ap ne vem.
kako ni grdih žensk??? meni so nekatere ženske oz. ljudje ultra grdi
nikol mi ni bilo jasno, zakaj za nekega človekega ne smeš reč, da je grd. pač to je tko kot neka stvar, nekaj ni te je lepo, nekaj grdo, nekomu drugemu pa ravno obratno, pač lepota je v očeh opazovalca al kako že pravijo
in govorimo zgolj o videzu, pustimo zdej “lepoto, ki prihaja od znotraj…”
Ne vem, sam men je nekaj najbolj groznega rečt, da je nekdo grd…. Predstavljajte si, da bi bilo z vami enkaj narobe, npr. bi imeli od aken razbrazdan obraz, pa zajčjo ustnico, pa usta bi vam postrani vleklo… In bi vas z vseh strani obkladali z opazkami, da ste grdi… pa si nebi bili sami krivi… Ne vem, ne zdi se mi fer… Tud v takem človeku je lahko nekaj lepega.
Forum je zaprt za komentiranje.