Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženske smo takšne

ženske smo takšne

Ženske hočemo fanta, ki je pameten, razgledan, lep, atletsko grajen, zgovoren, zanimiv, nedostopen – ko pa takšenga dobimo se pritožujemo, da nam nič ne pomaga, da samo športa (nevem sicer kako bi imel atletsko postavo), da se preveč druži s prijatelji (če pa je komunikativen, zgovoren), da preveč bere (kako pa bi bil razgledan, zanimiv?).
Očitamo mu, da nima časa za nas, da nam nič ne pomaga, da ne posluša kaj mu govorimo, da so vsi drugi pomembneji kot me …

Če pa dobimo fanta, ki je razumevajoč, prijeten, priden, nas posluša, nam pomaga – pa se pritožujemo, da non štop visi doma, da nas omejuje, da je dolgočasen, da nima pravih prijateljev, …

Skratka nikoli nam ni prav, pa naj ste takšni ali drugačni, tako pač je in s tem se pač sprijaznite. Nismo krve me krivi so hormoni 🙂 Lahko povem iz izkušenj, da na isto stvar reagiram vsakič popolnoma drugače

npr. ko me je fant pred dvema dnevoma poklical ,da zvečer ne more v kino, ker se je dogovoril za nogomet ,sem bila ful užaljena in sem mu tudi rekla, da kakšen je, da samo na sebe misli, hodi na port, je egoističen, mi nič ne pomaga, me ne posluša …. Ko pa mi je danes rekel, da bi šel na nogomet sem bila navdušena, saj bom končno imela nekaj časa zase, lahko pogledam serijo,ki je on ne mara, preberem kakšno trač revijo, grem na telefon.
;-))

sončica 1

ne piši v imenu vseh žensk, le v svojem lahko ,

jaz se ne najdem v tvojem postu !

lp iza

Iza ti si verjetno nekaj extra,po moje si ena rejverka ali pa vihrava rokerka,ki še ne veš kako je ko si resno vezan.

alf,

jaz zelo dobro vem, kaj je resna zveza , sem pa nekaj ektra, pa ne v negativnem smislu,

na živce mi grejo pa babje čenče, k kr neki kokodakajo , nič pametnega običajno !

Se na ž. čveku večkrat vprašam ali je podoba sodobne ženske res takšna, kot jo prikazujejo komentarji žensk tam ali je le zajebancija ?

Pa posploševanja ne maram, saj smo individualna bitja in naj vsak svoje mnenje le pove !

Jasno, kaj pa drugega. Ko si bo našel še kakšno za zraven moraš tudi vedet, da ni kriv on, ampak hormoni 😉

IZA se popolnoma STRINJAM s tabo. Nisi samo ti takega mišljenja, sva že dve!

ha,haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gospoda,

se moram postaviti Izi v bran !

Iza je ena zelo prijetna, razgledana, inventivna, izobražena, radovedna, vesela, razigrana, prijazna punca, ki odlično kuha in je profesionalec v svojem poklicu. Ter je pripravljena pomagat ljudem ob vsakem času.

Ne blebetat, ko ne veste s kom imate opravka!!!!

Globok priklon Izi,

JOHANUS

Se iskreno opravičujem,IZi,želim prijetno debato.

opsa

presenečenje je popolno !!!!!!!!!!

Johanus ali imajo Vaša gnada mogoče vročino ????????

Hvala za res lep kompliment !!!!

lp iza

alf, mislim da si prijeten moški, poln humorja- glede na tvoje poste,

pa lep dan ti želim !

iza

Tudi jaz ti želim prijeten dan.Glede mojih postov:nekateri so koristni,drugi šaljivo provokativni,nekateri resni,včasih pa tudi tako:malo za šalo,malo zares.

e, jebi ga, je treba bit pošten. Če moški naleti na kakšno fajn napeto žensko ritko in izkoristi priliko, so zato tudi krivi hormoni. Tako pač je in s tem se je treba sprijaznit.

Druga varianta pa je, da vsega tega ne more več prenašat in gre k drugi. Takrat tudi ne sme pozabit, da so za to bili krivi (tokrat njeni) hormoni. 😉

In kje spiš, da te ne ukradejo?

Ker, jaz sem dosedaj naletel samo na take, kot jih opisuje zgornje sporočilo…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Muhasta deklica. Ko boš ugotovila kaj bi sploh rada, boš tudi drugače gledala na moški svet.

… sem mislila še nekki o posploševanju dodat pa je itak brezpredmetno, sej vsi veste kaj je za vas prav.

Tko.

bravo iza!!!! ma ti skor vedno bereš moje misli. tut jest se ne najdem v tem postu, niti se ne najdem v postu od ksihta “Tole je pa zanimivo” al neki takega. madonca, a se ti tut sprašuješ, tko kot jaz, a sem sploh ženska? se mi zdi, da vsi mimo streljajo… :)))

Očitno samo mimo vaju… 🙂

🙂 eh ne, sej nisva edini zgrešeni tarči 🙂 ciljajte, ciljajte :)))))))

Luba duša, s čim, v temo? Kle še s šrapneli nč ne opravš… :)))

braaaaaaavo. ma ti me zmeri v smeh spraviš, no al pa vsaj en tak fajn nasmešek nalimaš na moj obraz. s šrapneli:)))) eh, te mam na sumu, da bi ti zadostovala že puščica

Hmmm… če bi vedu v katero smer jo sprožt… 🙂

ej, ti samo instinkte posluši. bolj ko razmišlaš in bolj ko preračunavaš, slabše je. nagon, dragi moj, nagon in instinkti so tisto, kar pripelje do cilja, ki je čisto nič drugega kot naravni pojav. tale sodobni danes pa je vse to že čisto podrekal.žal.

Malkrat se nardi, da mi kdo zapre goflo… Ti je pa ratal. :)))

Sploh ni za verjet, kakšne ženskice tlačijo tole našo zemljico, da so dečki že vsi preplašeni in zafrustrirani.

In mit o nedojemljivih “kokoškah” živi naprej…

Pa saj je čisto preprosto, če gledaš na žensko kot enko bitje z drugega planeta bo to tudi (p)ostala, če se pa prepustiš, dojameš da hočemo podobno kot vi… hja boš pa naletel na nekaj najlepšega, skladno ujemanje med dvema. Saj zato smo pa tukaj – me in vi, da se poklopimo, ker tako smo pač narejeni.

lp

Po moje tvoj fant ful faulira pri nogometu, ko misli nate.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close