ginekološki pregled
Jaz sem sla zdaj prvic h eni ginekologinji,ki so jo vsi hvalili. Pa sem ful mela odpor pa se prvic sem sla in ko sem vidla to super zensko mi je ratalo veliko bolje,res zenska je tako prijazna in tako energijo izzareva da ti ni nobene panike. Lepo sva se pogovorile,pregled popolnoma nebolec,se smejala sem se,skratka super,nobenega problema. Zdaj vem,da naslednjic ko bom sla bom sla z veseljem in ne z odporom. Veliko je v temu kaksen je ginekolog.
Meni ni problem it na pregled. Grem pa po potrebi – odvisno od težav, ki jih imam, lahko na eno leto, včasih pa že dosti prej. Nič me ne boli, tista naprava, ki ti jo vstavi, je itak noter samo par sekund, edino, kar je malo smotan občutek, je to, da je mrzlo. Potem pa se itak oblečeš in za probleme poveš oblečena. Meni je čisto ok, tako kot bi šla k drugemu zdravniku.
Za prvo silo mogoče lahko oblečeš daljšo majico, boš manj živčna. Ampak drugače pa samo globoko vdihni, saj se gre za tvoje zdravje.
Tudi sama imam zelo velik odpor do pregledov. Nekako nisem se še sprijaznila s tem, da je to moja “dolžnost” in se gre za moje dobro. Če samo pomislim, da ko/če bom noseča, takih pregledov bo več… me mine vse.
Menim, da je v veliki meri krivo to, da nimam dobrega ginekologa, s katerim sem prisla ze nekajkrat v konflikt, tako da potem se mi zdi, da tudi ni prevec nezen in me zaradi tega boli. Na zalost je edini gin. v blizini, ker sem iz nekega malega mesta.
Vseeno nekoliko mi je lažje, ko sem videla, da nisem edina, ki ima odpor do pregledov.
Nič takega ni to. Jaz sem enkrat na Discoveryju gledal, kako to zgleda, pa so rekli, da je predvsem važno, da je ženska sproščena! Tako da, punce, ajte upoštevat ta ansvet, pa ne bo nič hudega.Aja pa en ginekolog je moj sosed, taki prijazni stari ata zgleda, ne vem, zakaj bi s ega morala katera bati.
(malo heca mora bit.:)))
Forum je zaprt za komentiranje.