Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek hej porocene

hej porocene

zivjo

pred kakim letom sem se porocila imam tudi sina starega par mesecev, se tudi vam dogaja da vas moz venomer dela, ni vec casa za druzenje, za sex itd??
vem da nima druge da res dela sam to je pa visek ja ne vem kaj v takem primeru najbolj da si najdes ljubimca ???

hvala

Ljubimec je predzanja moznost… zadnje je locitev. Ce te ima rad, ce ves, da te ne vara in ne stima samo to, da je malo casa doma… potem bodi srecna, ker mnogo zensk se tega nima. Probaj se z njim pogovoriti in mu povej, da tebi tako ni ravno vsec.
A med vikendi tudi dela? Upam, da ne… Ce ne, skusajta izkoristiti soboto in nedeljo maksimalno. Kaksen izlet, sprehod… Zvecer, ko bo otrok spal, pa seksajta.
Lahko si tudi kaksno soboto ali nedeljo privoscita samo zase. Vprasajte babico, sestro.. ne vem koga, ce vam pazi otroka za kaksno uro.
Ne predlagam, da si najdes ljubimca, ker te bo lahko zadovoljil le kar se seksa tice, izubila bos pa lahko mnogo vec. Se ne splaca….

…komaj eno leto poročena, pa ti že ljubimec roji po glavi? Ne takoj delat panike, če veš da tvoj dragi res dela, sej najbrž ne dela samo zase, dela za svojo družino…..

Moškim je v genih, da skrbijo za materialno plat družinskega življenja. Poleg tega so nekateri prepričani, da smo vse ženske “keš pi*” oz. materialistke, če se lepše izrazim.

Mogoče tvoj po cele dneve dela, ker misli, da te bo s tem najbolj osrečil. Pa si mu že kdaj omenila, da je denar sicer pomemben, ni pa vse? Da bi šlo tudi bolj skromno, pa z več prostega časa. Ampak potem moraš biti pripravljena tako tudi ravnati, se odpovedati kaki pregrešno dragi kozmetiki itd.

Mogoče pa ne dela toliko po lastni volji? Dandanes delodajalce bolj malo briga za družinsko in družabno življenje zaposlenih in delovnega časa od sedmih do treh takorekoč nikjer več ni.

Tretja možnost pa je, da se za delom skriva pred družinskimi obveznostmi. Pa ne mislim nič slabega. Mogoče ne ve točno, kako z malim otrokom (mnogi moški imajo s tem probleme). Mogoče si ti prezaposlena z otrokom, pa se počuti odrinjenega (mnoge ženske delamo to napako) in si zapolni praznino z delom…

Skratka, pogovorita se. Pa ne gnjavi, ampak vprašaj. Ko bosta znala vzrok za toliko dela poimenovati, se bosta lahko lotila odpravljanja, pri čemer vama želim veliko uspeha.

mislim ti si pa ena!!!!! ja pa kaj ti gre po glavi,,a ves kako pravijo,,zgleda da drzi to: ce ti gre varanje po glavi je vajin zakon u ku….tko da poglej vase kaj cutis in ne vse zajebat zarad ene avanture,,,,:))

Kaj čmo, so tudi ženske, ki ne morejo brez tiča!!

ko bi bla še moja taka

Kozorog, tud tvoja bi bla taka, če ne bi zvečer padla mrtva od utrujenosti v posteljo. Razmisli, če lahko kaj narediš okrog tega… Mislim, da ja.

no ja včeraj sem pomil posodo, opral in zlikal perilo ter skuhal kosilo, zvečer je bilo vseeno isto tako kot vedno, razen enkrat na mesec, občutek imam, da sem upokojenec

hej, kozorog, a zamenjava :-)))

Ne rabiš ljubimca, samo malo več časa zase rabita :))) Daj sina varuški, če ga lahko in pojdita kam sama ven. Kaka slaba vest zaradi dojenčka je pri tem čisto odveč. Vsi zrastejo, če sta oči in mami srečna, pa jim je še toliko lepše.

Počakaj no malo, da popustijo “nosečniški hormoni”, ki še vedno v veliki meri prevladujejo in se boš spet vrnila v stare tirnice…tudi glede seksa in takih pomislekov! In hrani energijo ženska, hrani, saj jo boš zelo zelo potrebovala, ko bo tvoj par-mesečnik malo starejši. Ko bo začel na lastnih nogah raziskovati svet okoli sebe pa sploh!! Boš videla, boš sredi dneva hotela past v posteljo in malo zašvasat, pa ne boš mogla :-))))
Nato se pa oglasi takrat, če boš še imela energijo za tovrstne pregrešne misli….

Vongola

Čaki čaki mal! Sedaj si na dopustu za varstvo in nego otroka, dete še ne hodi samo, imaš časa na pretek…ko boš šla spet delat, boš pa videla, kako je imet malo bebo, hodit v službo, no, potem bo pa morda TEBI tvoj očital, da ti ni nič do seksa :-PPP

Joj, joj – ženska podstrešja…….

Pik

Se strinjam z PIK !

za kozoroga – ali misliš,se se je ona spolno vzburila,ker si pomil posodo in skuhal?

kika.. kaj si fous, ker tvoj prepusti vse tebi, da delas?

niti slučajno

ja ja sej vidm kva si mislte, hahah sej tok hudo se ni ne ….
kar se tice krem , pa dragih kozmetik pa tega sploh ne uporabljam….
ne ne dela na fus sej vem da je ful pridn sam zal tud vikende tkkkkkoo da mi je fullllllllll dolgcajt pa ne izkljucno sexa tud druzbe, pa ma vse skup en kurc…
ja no bom ze potrpela sej bom mogla itak vem da nism edina ce se ze ne morm doma s kom pogovarjat se pa saj mal tlele…:)

no hvala

Punca, vibrator v roke, če je že potreba velika, ne pa da hodiš ven iskat

Če je katera nepotešena ,evo mene

Verjetno si se poročila zaradi ljubezni in ne iz ljubezni. Življenje niso medeni tedni, pa vse lepo in prav. Kaj tuhtaš, ti naredi prvi korak. Povej mu ta ti to ni všeč, da naj bo skoz pri tebi, naj kuha, pere, lika,……
Mislim, da se bosta še hitreje naveličala eden drugega.

Kompromisi, mačka, kompromisi…….. vedno in povsod, tudi z otrokom bo tako,če boš hotela, da bosta šla v lepo harmonijo življenja.

Ni ti treba trpeti, samo pozitivno začni razmišljati in verjemi v to kar misliš,

Joj ti kurec24cm a ti gre tok slabo, da moraš prek neta iskat???

Vibrator je hladna zadeva,ki ne more nadomestiti dobrega ljubimca.V poštev pride samo v skrajni sili.

Rozmarinka ne se sekirat brez veze. Tud pri meni je bilo podobno. Ko je bila mala stara tri mesece sem si želela sexa in sem mu to tudi povedala. Imela sva ga, ampak samo občasno- meni je bilo takrat premalo in sem bila zelo depresivna. Verjetno so me dajali še hormoni, moj pa je bil tudi verjetno v drugem ritmu (saj ni sexal 5 mesecev) tako da si je življenje malo drugače organiziral, služba pa seveda dosti športa. To je trajalo tri do štiri mesece- potem pa sem se jaz vzela v roke, nehala gnjavit, šla tu pa tam sama ven in kar naenkrat je zopet začel drugače gledati name. Sex se je ful izboljšal in je pogostejši- seveda pa ne bo več nikol tako kot je bilo pred otrokom.

Problem je tudi v tem, da si ti cele dneve doma in dosti o tem premišljuješ, on pa ima misli drugje. Obleči se izivalno – pokaži mi, da nisi samo mamica, ampak da si tudi njegova ljubica.

Veliko sexualnih užitkov!!

Sončica,
kaj misliš s tem Sex ne bo nikoli več tak kot pred otrokom?? Sprašujem, ker imam tudi sama majhnega otroka………..
Pozdrav,N.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close