srbi!!
Bepanten krema, sicer otroška ampak najboljša, jaz uporabljam kremo za obraz in “tam spodaj” po britju, mleko pa za telo.Ti rečem super zadevica. Bepanten plus pa ima še nek dodatek, ki ti ne znam povedat kaj je, ampak zelo pomaga če imaš kakšen mozoljček na obrazu ali kje drugje, ker kožo razkuži in neguje…
Upam da bo pomagalo
Pa Pa
Pika,
ko začnejo rasti dlake, se ponovno pobriješ in ne srbi (na 2 dni je ravno prav).
Tudi moške srbi brada, če se več dni ne obrijejo in niso tako navajeni, a ne, Kurec24cm?
Bepanten plus pa je v lekarni 920 SIT – celi in dezinfirica in jo imaš za zelo, zelo dolgo, tako, da tako draga pa spet ni (je tudi za ranice, oddrgnine, ureze,…)
BTW: te kreme, katere so ti svetovale predhodnice so za takrat, ko se pobriješ, potem ko pa začnejo rasti dlake pa ne, takrat se ponovno obrij.
Lep dan!
Tudi jaz se brijem vsak dan in nimam težav. Moraš pa se vedno briti navzdol- tako kot rastejo dlake. Jaz sem se enkrat obrila navzgor- bilo je sicer res bolj gladko – ampak že naslednji dan sem imela pordelo kožo polno mozoljčkov. Sedaj ap se zopet brijem navzdol in od strani pa ni problema. Namažem pa si kar z oljem. Pod pazduho in na naogah pa si brijem kontra rasti – tam pa ni problema.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.