Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nemarni fant

nemarni fant

Imam fanta, s katerim sva skupaj 3 leta, pred stirimi meseci pa sva zacela skupaj ziveti. Surprise! Nikoli ne bi mogla verjeti, kaksen pacek je.. in ne pretiravam! 100x sem mu ze rekla, naj proba popraviti dolocene stvari, ampak pravi, da je on tako navajen in da dela ze podzavestno.
Aja.. kaksen primer. Dela zunaj na vrtu, ima roke umazane od zemlje, namesto, da bi sel v kopalnico si jih umit z milom, gre v kuhinjo si jih umit z vodo in si jih po moznost se obrise v cunjo, s katero brisem posodo. To je samo en banalen primer… takih je se vec!
Vcasih se mi zdi, da zivim z otrokom, ki ga je treba nauciti higijenske osnove… Imate kaksen predlog??

p.s. samo ne mi svetovati, naj ga pustim, ker drugace je zelo v redu!

Če dela podzavestno, bo pač potrebno stvar ozavestit in se nekaj časa trudit, mislit in delat drugače. Ponavadi traja približno dva tedna zavestnega truda, da se osvoji novo navado. Vprašanje je samo, če si on želi spremembe in če se zaveda, koliko te to moti.

In v treh letih tega nisi ugotovila…jao pameti!!!

TaMala zadeva je čist jasna, največje pomanjkljivosti se ugotovijo šele potem, ko greš skupaj živet.

Tanita ti mu kar naprej govor, enkrat se ga bo že prijelo, če drugega ne bo videl že samo grd pogled, ki bo švignil izpod tvojih obrvi.

Lep dan

Ja obvezno ga moraš prevzgojiti sedaj, ker če ne bo prepozno!
Tako kot je rekel George; teži in teži, enkrat se ga bo že prijelo.
Me ženske pa smo itak znane po tem, da možem venomer nekaj težimo in jim dopovedujemo.

Nehi težit in vrž umazano cunjo v pralni stroj. Za take malenkosti se podj…….? Vse to so samo malenkosti. Vsak ima svoje navade in dokler te ne ogroža ne sitnari. Ali pa bi ga rada prevzgojila po svojih merilih in bi rada prevladala v zvezi? A te tepe, a je pjanc, a te vara, a ????

Čuj neroda! Ne vem zakaj bi mu morala strežt in delat za njim stvari, ki bi jih lahko sam!!! Mislim, da vas je vse preveč moških, ki mislite, da vam bo žena (punca) nadomestila mater, ki vam je bila grdorečeno sužnja!!!

Tanita,

a je to mogoče, da si roke umije samo z vodo, in potem obriše v kuhinjsko krpo, in to brez mila !!! Ja Halloooooooooooooo!

Tukej moras pa narediti red. Ja nujno !! Veš kaj, prepovej mu delati na vrtu per takoj!!! Vse, kar lahko dela čez mesec je, da lahko gre v lekarno po aspirine, in nič več!!! Naj si zapomni kaksne peckarije počne, tako!!

Ker si slabo umije noge, ti svetujem, da odslej naprej, to pocneš ti!!!

Ko bo pacek sedel pred televizorjem, prinesi lavor, milo, ščetko, brisaco, alkoholne robcke, pilico, in mu vsak večer uredi noge nemarnežu!!! Da si bo do konca življenja zapomnil, kako se stvari streže!!!

Tudi ko gre lulat, ga pospremi do umivalnika, vzemi v roke lulčka, ter ga skrbno operi zdrgni ter tik pred koncem še z jezikom poskusi, če ima še grenak okus, to stori skrbno in večkrat, saj so čutnice za grenko čisto zadaj na začetku jezika, Ja skoraj v grlu!!! Naj pacek ve kako je čistoča pomembna. Ni vrag da se bo navadil nanjo !!!!

V priklonu,

in lumpcka tistim, ki me osebno poznajo, hi, hi, ……

JOHANUS

Neroda, to je bil samo en primer! Ko je sel 1x na kavc z blatnimi cevlji, kaj naj bi naredila? Stlacila tudi kavc v pralni stroj?

Johanus… zate pa mi je itak skoda zgubljati besede…

Nikar ne poslušaj Johanusa, pusti tipčka kar takoj.

Jaz sem tipčku 10 let v lavorčku pred televizijo drgnila noge…pa se še zmeraj ni nič nauču…..

Roke še zmeraj umiva v kuhinji….

Da o lulčku ne govorimo….

Veš čeprav je tip drgač kr vredu, ampak po desetih letih te pa to tko najeda, da je to zadosten razlog za ločitev…..

Tanita
Če je šel na kavč z blatnimi čevlji,ne moreš v pralni stroj dati celega kavča,pač pa opereš samo pregrinjalo.Ker si mu povedala,da se tako ne dela, je to storil samo enkrat.Sprosti se in ne sitnari za malenkosti,ker če boš tečna in mu boš spet kaj 100krat rekla,bo on pustil tebe.Uživajta življenje skupaj,dokler ga imata in lep pozdrav.
Alenka

Če te ima rad, te bo poslušal in se poizkusil popraviti. Ti mu kar povej, kaj te moti.
Tiste ki ji svetujete, da naj mu neha težil, ste verjetno sužnje svojih tipov ali pa imate takšno srečo, da so vaši tipčki lepo vzgojeni.

Mislim, da je al. čisto v redu napisala. Tip je šel 1X (!) na kavč v čevljih, tanita mu je povedala, da jo to moti, in tip je prispeval svoj delež k prilagajanju. Zdaj je pa tanita na potezi, da se malo prilagodi. Ker če se mora vedno samo en prilagajat, mu počasi presede.

Žes51, s tem se pa ne morem strinjati, da “Ja obvezno ga moraš prevzgojiti sedaj, ker če ne bo prepozno!” Ženske, ste se kdaj zamislile, kako bi se ve počutile, če bi vas tipi poskušali “prevzgajati”? Za božjo voljo, saj pa ni pes, ki si ga od začetka zdresiraš, da te potem lepo uboga.

Včasih se je dobro malo sprostiti in namerno spregledati kak prstni odtis na mizi ali prah na televizorju. Naenkrat ugotoviš, da je življenje sestavljeno še iz česa drugega kot iz zloščenega pohištva. Poskusite.

Ja tale je pa res PACEK, zamenjaj ga za sodobnejšo izvedbo.

Vzgaja se otroke – nekje do 7 leta starosti, smo se učili hugieno . pa te fore,

kasneje pa……… shizifovo delo !!!!

Jožica, ne vem kako je pri tebi, mogoče imaš srečo s partnerjem. Tako ti povem; dva se MORATA naučiti živeti skupaj. To pomeni, da si naredita neka pravila, ki naj bi veljala v družini. Če njo nekaj moti in jo spravlja ob pamet je zelo prav, da mu da to vedeti, naj se prilagodi vsaj malo njenim zahtevam. Seveda isto je z njim. Verjetno ima tudi ona kake finte, ki njega motijo ne!
To sem mislila o prevzgajanju. Že na začetku določiti kaj se bo in kaj se ne bo v njuni hiši delalo.

tko je svet od nekdaj. razna obdobja matriarhata in emancipacije so hitro minljiva. Potem pa zopet nastopi pravilna urejenost v vesolju.

ko se blato posuši, gre lepo dol z navadno krtačo. a si kdaj probala? če imaš pa prevleko na kavču, potem pa v stroj. to so malenkosti. A te ima rad? A te , drugače spoštuje? A ti nudi vsaj nekaj tistega, kar ti pričakuješ od partnerja? Če si odgovorila z da, potem imaš več kot ima večina žensk! če si pa odgovorila z ne, potem imaš kar ima večina žensk. če ne zmoreš, ukrepaj (če moreš)!

kva si pa zdej dobila, k si ločena?

BRAVO!!!

bla, bla, bla! in to naj bi potem držalo 50 let? kaj pa nove navade in bedarije po 20-ih letih ali več partnerstva? Koliko mojih napak moram spremeniti in koliko tvojih moraš spremeniti ti? Sprejmi človeka z napakami in ga ne prevzgajaj. če pa ne zmoreš, poišči drugega, ki bo po tvojem okusu.

Ok, sem se narobe izrazila: enkrat kot nekoc. Na kavcu nimam prevlek, ker je iz takega materiala, da ni treba. Saj sem pocakala, da se je blato posusilo, ker gaje lazje ocistiti. Kot jaz vem, se otrokom se ne pusca, da skakajo po kavcih in foteljih.
Jozica in al., ce niste probali ziveti tako z nekom, je brez vzeze, da sploh debatiramo.

Tanita,
vsak od nas ti je povedal svoje mnenje.Ne vem,a si hotela,da napišemo,da ne moreš živeti s takim packom in se loči,da bo te agonije enkrat konec,a kako ga moraš sprogramirat,kakor je programiran pralni stroj,da opere perilo v sveže in dišeče.Jaz pa ti želim,da se malo spravi k sebi in se sprosti,ker so v življenju veliko lepše stvari,kakor spremljanje partnerja,kaj bo spet naredil narobe.In dom ne more biti lep,če si njegov suženj,pa čeprav se vse sveti.In vedi,da sem kakšno generacijo starejša od tebe in sem že veliko doživela,zato so stvari,ki tebe zelo motijo,za mene banalnosti.In zdi se mi škoda,da si za take banalnosti kvariš življenje.Želim ti kaj lepšega,kot moteče okolje in spreminjanje partnerja,za katerega trdiš,da je v redu človek.Malo toleriraj,meja mora biti,meji morata biti dve,zgornja in spodnja,ne sme biti ostro začrtana samo ena po sredini.
Npr:če pride iz vrta v kuhinjo umit roke in je tako navajen,mu to lahko spregledaš.Če pa bi to naredil po uporabi stranišča,mu pa kar odločno povej,kje je prostor za ta namen.
Veliko sreče v dvoje ti želi
Alenka

Bravo Johanus!!!!!!!!!!!!!!

5ka,jaz nisem Johanus,čeprav nimam nič proti njemu.Slučajno imava podobna mnenja,vendar če dobro prebereš,so stili različni.
Lepo se imej
Alenka

alenka tisto je blo namenjenu johanusu-zgoraj in ne tebi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close