Japonske kroglice
Spodaj poteka debata o vibratorjih. Mene pa zanima če katera uporablja japonske – vaginalne kroglice (saj veste kaj mislim) in kakšen je učinek. Kakšni so občutki npr med hojo al pa med vožnjo al pa ko prekrižate noge. A so vibracije ki jih povzročajo res tako prijetne al je tako kot da ni nič. Kaj pa kot popestritev pri seksu?
Sadna: upam, da je gledala rokomet, kjer so bili goli, ker če je šla na kakšen nogomet, je bolj malo skakala tvoja sestra;-))
Kroglice: ja, saj so zanimiva stvar, ne padejo ven (tud na semaforju ne:-))), čeprav me je bilo tega na začetku res malo strah pred leti:-), občutek je pa kar zanimiv predvsem na začetku, pol se pa nanje navadiš in se cel dan ukvarjaš z drugimi stvarmi, hodiš po opravkih pa pol pač pozabiš malo nanje:-) Če že nameravaš kupit kroglice, kupi ene izmed dražjih, ker tu se pa res splača več dat. Cenejše se menda lahko tud strgajo noter. Tako, za popestritev torej so, kaj več pa ne.
Vibrator: tud zanimiva stvar. Zanimiva uporaba pri samem sexu ali pa, če ravno nimaš partnerja (zraven).
Se strinjam z Demie.
Jaz sem jih dobila od fanta za darilo, pač kao fora. Nikoli jih nisem imela cel dan, niti vsak dan notri. Dostikrat sem jih imela, ko smo šle s prijateljicami ven, plesat, pa sem vedela, da grem potem k fantu spat. 🙂
Sej je tak zanimiv občutek, ampak ni zdaj, da bi kar orgazme med hojo doživljal. 🙂
Pa tudi kar ven ti ne padejo. Niti, če kihneš! 🙂
In, kot je rekla Demie, sploh ne čutiš, da bi jih imel, tako se navadiš.
Midva sva sprobala tudi to, da seksaš z njimi- tu priznam, da me je bilo na začetku vseeno strah, da ne bi kaj.. 🙂 Ampak je bilo vse ok, samo pazljiv je treba bit pač. 🙂
So fajn za kakšno popestritev tu pa tam, to je vse.
Ooo a res, a mi lahk malo več poveš kako je to s sexom poleg? Pliiiiz:-) Mislim, meni to ni ravno najbolj jasno kako lahko, če imaš noter take kroglice (hmm, resda so različnih velikosti, samo sklepam, da imaš tiste, ki so tk povprečno velike in ne tiste, ki so med manjšimi), da bi zraven še kaj drugega noter dal (ok, bom tiho o velikostih zdaj;-)), ampak me pa zanima, ker sem zmer za nove ideje:-)) S tem, da sem bila do zdaj ziher, da je to nemogoče, ampak, če ti rečeš, da se to da (se mi zdiš dost verodostojna iz drugih forumov in starih časov:-)), pol pa bom jaz tud probala;-))
Se mi zdi, da sem to ravno tukaj na Med.Overju prebrala, da je možno, da seksaš, medtem, ko imaš kroglice not.
Tudi meni ni šlo nikakor v glavo, glede na to, da sta res kar veliki in si že misliš, da sami kroglici zasedeta ves prostor (?), pa ga je očitno še ful. 🙂
Najprej sem si pač mislila, dobro, se da to izvest, ampak ne bom tega probala.
Potem pa sem enkrat mimogrede omenla fantu, da sem brala, da je to možno in njemu seveda zadeva ni šla iz glave in je bil ves navdušen, da to je treba sprobat.
In sma se enkrat poleg spravla res previdno, s tem, da sem zahtevala, da ves čas drži vrvico, ker nama je na začetku všla noter in jo je s prsti moral lovit. :)) No, potem je vrvico ves čas držal in res je bil nežen, ker tudi ni upal nekaj močno, da me ne bi ki poškodoval. :))
Ne vem, moraš sama sprobat, kako je, pač previdno, ne. Je zanimiv občutek, ker v bistvu jaz sem potem čutila tiča, kroglic sploh ne, sem pa čutla njihovo trenje in potem je bilo to kot navaden seks, le da bi zraven bilo še tisto trenje. 🙂 Ne znam čist opisat, blo je že drugače kot pa da jih ne bi imela not.
Zanimiva stvar za sprobat, ampak midva od takrat dalje več nisma seksala z njimi. :))
Pač, probala sma, da vidima, kak je, to je pa tudi vse. Pa itak ni seks pol ravno zanimiv, če moraš zraven ves čas pazit, da ne boš kje česa izgubil itd. :)))
No, pa veliko užitkov, če boš probala. 🙂
Aja, pa da še enkrat povem, da to ne pade kar ven. Saj tudi tampon ne pade ven, ko ga imaš not, ne? Je pa res, da moraš kao zadrževat jih (v tem tudi fora mišic medeničnega dna), ampak to je bolj podzavestno, ker kot sva že obe z Demie rekle, da se jih potem sploh več ne čuti, pozabiš, da jih sploh imaš.
To, da se pa vrvica strga… ja, probaš s prsti kako ven polovit, drugač pa zdravnik. :))
Ja, saj jaz tud na med.over prebrala za take fore:-)) Ampak sem se isto kot ti že takrat spraševala kam se tej to spravi še poleg ehm ehm:-))) Pa pol sem mislila, da to ne moreš kr tk prakticirat, ker se lahk komot zgodi to, kar se je vama – še sreča, da je bil fant takoj za akcijo iskanja vrvice;-))
Drugače pa ideja mogoče niti ni tako abstraktna in bom pa mogoče tud jaz poskusila. S tem, da jaz pa pravim, da je treba vse trikrat sprobat. No, vsaj jaz imam neko tako pravilo, ki se je zgodilo čisto spontano skozi izkušnje, da mi dostkrat vse nove stvari ravno tretjič noro zapašejo;-)) No, če pa mi ne bo, pol pa to ni zame, adijo:-)
Sicer, hehe, jaz sem to enkrat že omenila – verjetno sva midve obe skupaj prebrali te fore, samo pol je bila in moja in njegova reakcija “ah daj no daj, to se ne da”:-)) Ampak tk, zdaj imam pa bolj zanesljiv vir, da se to da – tebe:-)
No, pa vidva tud uživajta!:-))
No, s tamponom pa mene tudi res ne mika. :((( Uh, tu so pa že eni higienski razlogi… :((
Demie, prav imaš, sprobat je treba vse, kaj te mika (čisto vsega ne, ampak samo to, kar te mika). 🙂 In morda je nekaj na tej tvoji teoriji, da je treba sprobat 3x. 🙂 Samo jaz sem taka, da ponavadi takoj vem, če mi je kaj všeč in če kaj ne- ne samo pri seksu, ampak nasploh. Sem taki karakter. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.