Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek matematika

matematika

Kak vam je šlo? ni tak težko blo ane?

Jah, glede na to, da sva si z matematiko popolne tujke lahko rečem, da res ni bilo tako težko. Pričakovala sem težje naloge. Sicer res nism kakšne do konca rešla ( dve nalogi, ena je bila una z logaritmi), drgač mi je pa kr šlo no. Upam samo, da nism kje kaj preveč zgrešila.

I am an Annoying, Nasty, Gothic, Evil, Lier! Yes, I am an A.N.G.E.L.!!

Živijo punce!
V bistvu ni bilo težko,ne.Samo ker prej ne veš kaj bo in se učiš vse in vse pomešaš..kot jaz.No saj enih 6 nalog mam vse prav (vsaj mislim),nekaj sem jih pa kar tako neki reševala :))(Mogoče bo kakšna plus točka.)Zadnje dve nalogi sta mi bli kar nekaj-parabole se nisem nč učila, komaj vem kako zgleda…..:) Prvih šest mi je bilo kar lahkih:
-tiste dve funkciji in potem ploščino trikotnika
-zaporedje
-uno povečanje cene
-Marko in ??(košarka:)
-romb (fuul izi)
-krožnica
-vektorji
Log nisem mela pojma,nekaj sem blodila:)
Kompleksna št.tud ne…
Aja un sinus cosinus je tud vsaj pol prav.
Zadnje dve pa pokop:((
Glavno da je šlo mimo (pa da je pozitivno:))
Kaj vas še čaka punce??Mene angla v soboto, drug teden pa še ekonomijo & sociologija.
Imejte se fajn!

Še geografija pa zgodovina…

ja jz tud pričakovala težjo matematiko…zadni dve nalogi lohk sam rečm haha, kvaj blo to?:))))) pri kompleksnih sm bluzila k to men sploh ni gre u glavo, pa kota pr vektorjih nism znala zračunat..oz sm prepozn dojela kuko bi ga lohk…

mene čakata še zgo in gefa…grozaaaaa

pa srečno!:)

PS:kera šola sta

gimnazija, pa dost sreče pri geografiji pa pr zgodovini, sam upam da pri zgodovini ne bo kakih čudnih tem al tistih k so na poskusni ble

ŽIVJO!

jst sm lani delala mato in sem se ful sekirala,ker mi nikol ni lih šla…pa sem zdelala – dobra novička je to, da pri vsaki nalogi lahko dobiš kako točko,že če napišeš formulo ali pa vsaj začetek kakega računa… tudi potek ima točke,pa tudi če ni rezultat pravilen…

nasvet za zgodovino – bodite pozorni na navodila… v nekaterih navodilih se skriva odgovor na kako drugo vprašanje in tako lahko zbluziš do pozitivne ocene :)) tko je ratal meni&sošolcem – smo se čist druge teme učil,pa nas je mal presenetil, ampk smo vse iz navodil pobral in NARDIL!

soca pa… srečno 🙂 treba je znat, nabijanje vam ne bo preveč pomagalo, ker so teli ocenjevalci bolj levi… naučite se pojme itd.

geografija pa je baje vedno ful v izi,veliko splošnih podatkov.

veliko sreče!!

Ekonomska gimnazija.

Ja, osnovni nivo res ni bil težek, sam višji… kr neki, pa ful premal cajta. Me pa zanima, če kdo ve, kako se ocenjuje višji nivo. A so možne vmesne ocene npr. 5 in 7.
Hvala.
Pa fajn se še učte. Js mam še kemijo pa biologijo. Groza, sam piflanje.
lp

Če na višjem nivoju pišeš 2 ali tri se ti prišteje ena ocena, če pišeš 4 maš 6, če pa 5 pa dobiš oceno 8.

geo,, je ponavadi zelo splošnba zato se je ne bat..

mi smo meli prvo nalogo tako lahko, da smo se samo spogledali in smejali…

je blo pa to 2 leti nazaj..

Smo vam rekli, da ne se sekirat!!! 🙂

Jaz mam pa drugo leto 😉 Povejte prosim kak bo EKO(kr mi že zdaj pišemo redne teste iz starih matur pa so ful izi :)),pa GEO …

ufff dons zgodovina..prva pola je še šla, sam slovenci so bli pa kriza….upam, močno upam na dve!

zej mam pa sam 1 dan časa da se gefo naucim…wish me luck

KOMI ČAKAM DA BO KONC!!!:)))

Kam ste se pa upisale če ni skrivnost? A se je kera na medicino mogoče?

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

miss_be sma čist na istem, jaz sem se angleščino vpisala

Punce ki opravljate letos maturo, kam ste se vpisale? Imate omejitev?
Vso srečo še na preostali maturi vam želim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close