Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moj zobar

Moj zobar

Rada bi si samo malo olajšala dušo, rada bi nekomu povedala, da sem se zaljubila v svojega zobozdravnika !

Sicer mi rihta zobe že nekaj let, zadnje mesece pa je nekaj kliknilo. Nekaj je v najinem pogledu, če ne bi bilo tam njegove asistentke ( ki jo osebno tudi poznam ), ne vem kaj bi se zgodilo. Čist sem že obsedena z njim. Zadnjič se je nekaj pretegoval in dvignil roke v zrak in se mu je malo zdravniška bela majčka dvignila, in je s tem pokazal svoj trebušček in nekaj dlakic okoli popka, ki je bil tolk, ne vem kaj , seksi, da ga kar ne morem pozabit.
Pa prej nikoli nisem tolko obrajtala moških, tole pa je že too much.

Moram pa povedat, da sem poročaena in imam 1,5 let starega sina. Tudi on je poročen, z 2 otrokoma. Je pa kako leto ali dve starejši od mojega moža.

Kar zvira me ko se spomnim nanj. Vedno ko vstopim v ordinacijo, me najprej pogleda in nič ne reče, šele čez čas reče Živjo. Tud enkrat sva se na cesti srečala, jaz v avtu, on z otroci in ženo na pločniku, pa sva se samo gledala.

Vem da te misli ne pašejo ne k meni , ne k njemu. Ampak privlačnost obstaja.

Ali se je že katera podala v podobne vode ? Mogoče samo nekaj lepih trenutkov v dvopje, za katere ni izvedel nihče ?
Jaz če bi mi dal to možnost, bi bla ziher za.

No, zdej me pa kar začnite obtoževati.

Lep pozdrav,

T-ana

Jaz se isto počutim, ko vidim tvojega moža : )

zdaj se pripravi,da te začnejo pljuvati……kar se mene tiče:delaj v življenju vse tisto kar ti je všeč, ne dovoli pa da trpi družina.pozdrav

Opažam da vas je tukaj gor vedno več sveže zaljubljenih. Problem je samo v tem, da ste že poročeni (joj srce se mi trga). Pa kaj hudiča se greste poročat, če še niste zreli za zakon. Kok ste sploh stari? Naj uganem: mož ni več nežen do vas, nobene pozornosti ni od njega…. bla, bla, bla…..
NAMESTO DA RAZMIŠLJAŠ O KURBANJU, RAJE RAZMIŠLJAJ O LOČITVI!!!!!!

PA BREZ ZAMERE

T-ana

V poklicih, ki se ukvarjajo in prihajajo neposredno v stik z ljudmi , vsak dan vedno obstajajo možnosti, da se stranka ali pacient naveže tudi čustveno.
Vendar je malo takšnih zobozdravnikov, ki bi tvegali svojo profesionalnost in ugled- seveda so tudi takšni, vendar jih je ZELOO malo.

Veš delo je delo in pameten človek, ga zna ločiti od družine in prijateljev ŠE BOLJ PAMETEN PA ZLASTI OD AVANTUR.

Običajno , profesionalni zobar niti ne opazi kaj dosti več od zobovja.

Pa sej to ne morš verjet no… Pa kašn stavk je to? ljubica napisal:

> ne dovoli pa da trpi družina

Če nočeš da trpi družina, potem se ne morš it takih kurbarij kot jih vse več obiskovalk tega foruma opisuje…
Ljubica na žalost, če v življenju nočeš prizadeti družine oz. kogarkoli od bližnjih in navsezadnje tudi SEBE, pač ne moreš delati kar ti paše…

Spet respect Grim Fandangu za post!

Mislm no, že če nisi poročen ne morš delat glih vsega kar ti paše, tud če si samo v zvezi z nekom, neporočen, si v zvezi zato ker si se sam tako odločil in ko si v zvezi se tega pač ne počne. Dobr pa če požremo stavek od T-Ane, da jo zobozdravnik ob pogledu nanj privlači. Tuki ima pač tudi narava svoje prste vmes, samo da pa poročena ženska z otrokom izreče stavek kot je “jaz če bi mi dal možnost (za ***, prevaro, prizadeti in ponižati partnerja in otroka) bi bila takoj za.” Ženska na kaj si mislila ko si skočila v zakon?

Res, kaj za boga se ljudje poročate, zakon naj bi bil svetinja!

Pa še čist eno otroško vprašanje: Kako bi se ti počutila če bi tvoj partner razmišljal o taki stvari kot ti in, če bi imel priložnost te misli realizirarti, bi tudi jih?

Grim Fandango, z vsem se strinjam, razen s tem: “NAMESTO DA RAZMIŠLJAŠ O KURBANJU, RAJE RAZMIŠLJAJ O LOČITVI!!!!!!”

Jaz bi raje rekla, namesto da razmišljaš o kurbanju ali ločitvi (oboje najbolj prizadene otroke, pa najmanj so krivi), razmišljaj o tem, da se ti je verjetno nekoč tudi tvoj zdel neustavljivo privlačen. Poišči to privlačnost, daj malo življenja v obstoječo zvezo, pa ne bo niti potrebe po vedno novih.

Edini nasvet, ki ti ga lahko dam je… zamenjaj zobarja. Ce ga ne bos vec tako pogosto videvala, vsaj v ordinaciji ne, ti bo lazje in s casoma ga bos pozabila. Je pa res, da trenutno si zelis biti z njim in varianta, da ga pozabis, je zadnja, ki bi jo rada. Ampak glede na to, da si porocena in imas otroka, on tudi.. mislim, da je se najboljsa resitev.

In tisti, ki govorite o kurbariji.. po mojem ste ravni vi najvecji kurbirji!

Kajamaja , hvala za tvoje besede- so edine normalne.

Povedali ste točno tako kot sem mislila, da boste. Ne morete pa tako noreti, sploh ker se nič ni zgodilo in se tudi sigurno ne bo. Lahko pa malo posanjam, a ne ? A je to prepovedano ?
Drugače pa je v mojem zakonu vse v najlepšem redu.
Ne mi pa rečt, da moški ne gledate za ženskami in vas ne prime vsakič ko vidite napeto rit. Grem stavit , da na to pomislite ( da ne bo pomote,to nikoli ne boste naredili ) vsaj 5 x na dan. Jaz mojemu večkrat ujamem pogled na kateri drugi, pa saj je to normalno. Mi je rekel, da tudi jaz sigurno kakega porajtam. Pa sem mu rekla, da ne. Kar je bilo takrat res. Zdaj pa sem nekoga malo bolj pogledala, in kaj zdaj ?

Za tiste, ki pravite, da ko se poročiš, je vsega konec. Počakajte, da se same poročite. Tudi ve boste ziher vsaj enkrat mal pogledale za kakšnim moških in tudi vam bo dovoljeno malo sanjanja, pa ne bo s tem nič narobe.
Sicer pa poročenost nima nobene zveze s tem, smo malo zašli.
Fora je v tem, da tudi ženske lahko kdaj pa kdaj pogledamo za moškimi – moški to delajo ves čas.

Čau-Čau
T-ana

Joj kako ste omejeni!!!! Posebej še dva (mislim da je samo en z dvemi niki) tipčka!
A ženska oz. moški, ki je poročen NE SME več pogledat nobenega, ki je nasprotnega spola????? A vidva lahko vplivata na občutke in emocije?
T-ana je samo opisala njene občutke in NI prevarala moža. A že samo zaradi tega naj razmišlja o ločitvi?
Verjetno sta še zelooo malda glede na izjave, ki jih dajeta, zato pa bi vama rada izdala žensko “skrivnost”;
ženske v glavi velikokrat varamo in sanjarimo o pravem ali sanskem moškem, podobno kot to počnete VI moški.
Tako vsaj vesta, da vaša partnerka ne bo nič boljša!!!

Ne govori, da je v tvojem zakonu vse v redu, ker si smešna. Če bi bilo vse v redu, ne bi tako intenzivno razmišljala o enem in istem tipu, kaj šele o tem, da bi z njim prevarala moža. Če si želiš popestritve, potem vlada v tvojem zakonu najmanj dolgočasje, če ne še kaj drugega, to pa sigurno ni “v redu” zakon.

enax

100 % se strinjam s teboj!

Mislim, da je tole letelo name in na RokDaKirbo. Ne, to ni ena oseba z dvemi niki, sva kar lepo dva. Res pa je, da se poznava.
Nekaj mi pa ni jasno, in sicer: zakaj vas veliko pravi da smo vsi tisti, ki obsojamo varanje v zakonu oz. zvezi, sigurno sami takšni da varamo svoje partnerje. Jaz obsojam tudi posilstva in umore. Sem zdaj posiljevalec in morilec?!

Ja to pa že mal meji na SMS. Pa povej možu, da te mal vzburjajo moški, ki ti povzročalo bolečino. Pa hitro po kakšno bičevko pa bo.
Malo smeha mora bit.

Zakaj dajajo mnenja(glede tega vprašanje)tisti,ki niso poročeni in nimajo pojma o temu??? ko je tema,o kateri ne vem nič raje ne pišem.Že po vaših besedah sem točno vedela,katere ste neporočene.Sanjate o nekih princih na belih konjih,o svetinji v zakonu,o večni ljubezni………..Javite mi se(lahko že po 2 letih zakona),ko ne bo več strasti,ko vas skoraj ne opazi,spregovori kako besedo(ne da se mu potruditi),ko spleza nate za kake 2 minutki.Ker pri VAS,drage moje ne bo nič drugače kakor pri nas se oglasite in nam tukaj povejte,če ne želite sprejeti od drugega moškega lepo besedo,objem.Zaradi tega se pa res ni treba ločiti.

Ljubica, nismo mi krivi (ne tebi, ne T-ani, če sta imeli pri izbiranju življenjskega sopotnika premalo zdrave pameti, oz. sta bili zaslepljeni z nevem čim, oz. sta pač imeli smolo). Res je da je danes ogromno zakonov zafuranih, pri nekaterih z razlogom, pri drugih pa čisto brez potrebe. Ampak to ne pomeni da so vsi zakoni taki. Ne boš verjela, ampak obstajajo tudi srečni zakoni, v katerih obstaja ljubezen še po mnogih letih. Res pa je, da niso vsi sposobni za zakon.
Mogoče te ima pa tvoj mož poln kufer zato ker mu preveč težiš in se mu ne da ubadati s tabo in te raje namerno ne opazi. Ker po tvojih postih na forumu sodeč si zelo zagrenjena oseba. Razvedri se malo, bodi prijazna do moža in okolice, lepo se pogovarjaj z njim, pa bo morda ostal na tebi malo dlje kot 2 minuti. Če pa si že sedaj sonček med ljudmi, pa je tvoj stari vseeno takšen, potem bomo pa tudi pri kurbariji zamižali na eno oko 🙂 Ampak kurbarija je še vedno samo kurbarija.

Aja pa še to, kako pa ti veš kakšni bodo naši zakoni postali po dveh letih?

Jao, Jao…

Zdej pa res ne vem… Zgleda ta Enax in celo avtorica te teme nista pozorno prebrali prvega sporočila, ki ga je napisala avtorica (ha, a ni že to dokaz o zbeganosti avtorice?)

Poglej draga moja T-ana! Na žalost (tvojo in tvojim somišljenikom) ti nisi samo malo posanjala o tem zobarju, na tak način kot si recimo en tip ko vidi dobro žensko ritko misli, waw kok je dobra, ne bi se je branil…

1. Če bi ti samo nedolžno pogledala za nekim privlačnim zobarjem, se ti sigurno to ne bi zdelo nič kaj pomembnega in si ne bi šla iskati tolažbe na forum. Ker če bi ljudje za vsakič ko bi zagledali neko privlačno osebo nasprotnega spola šli to opisovati na forum, bi bili forumi prepolni samo tega.
Kar si ti tukaj govorila (razlog za to tvoje pisanje po forumu glede tega tvojega “problema” je seveda tvoj kanček slabe vesti, ki jo mogoče malo celo še imaš) ni bilo mišljeno kot “enga tipčka sem videla in mi je bil sexy”, ne, ker to se dogaja vsak dan, torej je vsakdanje.
Tvoj “problem” je na malo višji stopnji kot samo opaziti nekega tipčka!
Besede, kot so “Nekaj je v najinem pogledu, če ne bi bilo tam njegove asistentke ( ki jo osebno tudi poznam ), ne vem kaj bi se zgodilo. Čist sem že obsedena z njim,” “jaz če bi mi dal to možnost bi bila ziher za” pač ne kažejo samo na neko nedolžno opazko nekega sexy tipa.

Torej drage moje nasprotnice, Ana-T ni samo malo zasanjala o nekem tipu (pa tud to bi bilo že preveč, ker če imaš resnega spremljevalca, nekako ni humano da sanjaš o drugih moških, ali ženskah seveda. Ok, seveda, vržeš uč na nekoga, ki ga slučajno vidiš na cesti, to je eno, drugo pa je sanjarjenje o nekom drugem, da o tem kar je pisala T-ana sploh ne govorim), temveč je nazorno povedala, da je čisto obsedena z njim, in da bi takoj z njim skočila med rjuhe, neglede na njenega moža in malega ubogega otroka.

Pa naj še kdo reče da je bilo to samo nedolžno sanjarjenje. Nedolžnega sanjarjenja ni, kar pa seveda dokazuje tudi odločitev avtorice, da je to njeno obsedeonst delila z nami, saj je upala, da se bodo našli osebki, ki jo bodo potolažili, češ, saj ni nič narobe. O, pa je…

draga IZIDORA,kdo pravi,da sem jaz tukaj opisovala svoje življenje????jaz sem napisala to kar vidim kar se dogaja okrog mene,kar se pogovarjam s svojimi sodelavkami v službi,to kar preberem v raznih časopisih.Jaz živim lepo mirno življenje,preveč sem obsedena s kuhanjem,pospravljanjem in urejanjem svojega doma,če bi me pa zamikalo tako kot nekatere bralke tukaj bi sigurno to tudi naredila,povedala sem svoje mnenje kakor vi svoje,nevem v čem je problem.Drugače sem zelo vesele narave,plešem trebušni ples,ugajam sinu in možu,ne vem od kod si dobila občutek,da sem “zagrenjena,to je značilno za slovence,pri nas to ne poznamo.Lepo vas pozdravljam.

Na zivce mi gre to, da vecina tistih, ki so tukaj napisali poste, samo caka, da bodo nasli koga na forumu, ki je mogoce malo manj “moralen” kot so sami in ga dobesedno o.k.u.r.c.a.l.i!
T-ana je lepo vprasala, ce se je katera podala v podobne vode.. Ce se niste, zakaj jo morate napadati iz vseh strani? Ce nimate kaj pametnega za povedati, rajsi bodite tiho, ker na tak nacin ne boste cisto nic pomagali.

KIA-hvala,mislim,da se jaz ne bom več uključevala v take pogovore,ker drugi,dan ne smem niti prebrati poste od nekaterih “zagrenjenh”. ZA IZIDORO ODGOVOR: (kako jaz vem kakšni bodo drugi zakoni po tolikih letih) , vem,zato,ker ti (ne druge ženske)niste nič drugačne od nas ostalih,nisi ti princeza-ne on princ na belem konju.Zajaha on potem ,ampak na tvoj vrat.Še se boš ti spomnila mene v življenju in mojih beded.Pozdrav

Koliko enih moralnežev vas je tukaj gor, če ženska hoče malo začiniti svoj life pa naj ga, a ne ljubica. Brezmadežnih zakonskih zvez na žalost ne poznam, včasih dober seks s partnerjem obudi zarjavela čustva, drugič kakšno potovanje in včasih si padeta zakonca v objem po strastnem prepiru…Sama še nisem prevarala moža, res me je kdaj zamikal kakšen tipček ampak več od flirta in kavice se mi ni zdelo vredno…zakaj?? Ljubica, pogovarjaj se s svojim sanjskim zobarjem, verjamem, da je prav fleten ker zobarji niso ravno moja prva asociacija na užitek:), povabi ga na pijačo kar tako, brez pričakovanj, odkrijta karte in kdo ve!

Sori ljubica, nasvet o sanjskem zobarju je bil namenjen T-ani.

Javljam se ti po 20-tih letih zakona. Še vedno je prisotna strast, še vedno so prisotni metuljčki v trebuhu, še vedno se imava rada, še vedno se poljubiva za slovo in ob snidenju, še vedno z roko v roki hodiva po cesti in še bi lahko naštevala, kaj vse še vedno počneva.

Pa nama ni bilo vedno z rožicami postlano, vendar sva vse težave reševala skupaj, oba sva se odpovedovala, ko se je bilo potrebno odpovedovati, delala sva oba, ko je bilo potrebno delati. O, saj ne rečem, da me ni kdaj prijelo, da bi kar spokala in šla na Luno, vendar je bilo to zato, ker ni bilo ustrezne strehe nad glavo, saj sva se z otrokoma tlačila pri starših, pa zato, ker nisva imela denarja, ko sva zidala, ampak nikoli me ni prijelo zaradi drugega moškega. Drugih sploh ne opazim, saj imam doma svojega, ki me popolnoma zadovolji tako kot mož, prijatelj, ljubimec in, kar je še najbolj pomembno, je dober oče najinima otrokoma, saj ne bi mogla živeti z nekom, ki do otrok ne bi bil dober.

Pa še eno skrivnost ti zaupam. Sedaj, ko sta otroka praktično odrasla, sva začela intenzivno izkoriščati proste trenutke. Posvetila sva se skupnemu hobiju, za katerega prej nisva imela ne časa, ne denarja.

Marsikatera bo rekla, da sem osladna, ampak me sploh ne gane. Recept: sebe ne smeš imeti nikoli raje kot partnerja, pač pa partnerja sprejeti kot del sebe in oba imeti rad enako, se je pri nama še kako dobro obnesel, čeprav priznam, da imam jaz njega v bistvu raje kot sebe, ampak taka pač sem.

A ni celo Kučan rekel, da sanje niso prepovedane? Zakaj takoj žensko napadete….ona je samo povedala, kaj sanja, kaj si želi, nikjer pa ne piše, da bo to tudi naredila, oziroma da je že? Upam, da bo tolk pametna, da če že bo skočila med rjuhe z zobarjem, da tega na bo dala na forum, ker po moje jo boste spe napadli! Tko kot ste že marsikatero, ki je iskala “sobo za užitke” al neki podobnega, pa uno ki ima poročenega ljubimca….blabla!
Jz tud včasih sanjam o kakem krasnem moškem….zdj recimo o enem, ki je nedosegljiv in premlad zame…ampak tko je! Pa ne mi rečt zdej, da vam nikol ne pade v uč kak dober dedec, pa da kdaj mal ne sanjarite….A mislte da vaši možje tega ne počno??

Majda, preberi prosim dobro kaj je napisala T-ana, ker se motiš. Ona ne pravi da samo sanjari o njemu. Na, da ti malo olajšam delo, tole je ona napisala v svojem prvem postu: “Jaz če bi mi dal to možnost, bi bla ziher za.” Za tako izjavo si zasluži vse obtožbe ki jih je dobila.

LJUBICA, ali se midve morda osebno poznava? Mislim da ne. Pojma nimaš o meni, zato se kar lepo nehaj delati vsevedno. Vidim pa, da te je moj post namenjen tebi kar precej iz tira vrgel. Sem te kar pogruntala, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close