prsi
Ninca,
Najlepše, definitivno so joške za košarico A. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tiste velike jozle so največja ogaba kar si jih lahko babe izmislijo. Pri 40. si jih pa pol poščajo dolge, ja halooooooooooo.
Če imaš A si zmagovalka !!! Ko bi ti jih Franc povečal s silikonom je skoraj gotovo, da ne boš več čutila bradavičk. Sranje!
Če te pa še kdo sili v to, sam bombo na oko, se mu bo takoj povečalo.
V priklonu,
JOHANUS
Ninca, vsaka ženska se sama odloči za poseg. Večina seveda zaradi izgleda s katerim pač niso zadovoljne. Moje mnenje je, da se mora resnično vprašati, če ji bo nov izgled pomenil večjo samopodobo in prinesel zadovoljstvo v življenje. Seveda se mora pozanimati o vsemogočih zapletih, kot je že omenil Johanus :neobčutljive bradavičke, brazgotine, po določenem času je vsadke potrebno menjati…….
vsekakor nisem proti, le odločitev je treba pretehtati, s pomočjo strokovnjaka seve.
pozdravček
Someone hvala za odgovor Johanus hvala za odgovor, po eni strani me delaš samozavestno, po drugi pa vem da si skor edini moški ki so mu všeč majhne prsi..
Jena :))
Ja v mojem zdaj tudi še nič ni:)), imam rok konec maja, grem pa h Glumičiču v Zagreb, vendar nisem čisto prepričana, v sredo imam pregled se pri dr. Leskošku, potem se bom pa odločila. Imam košarico a-b, določil mi je vsadke 220 ml, rekel je da je to lepa trojka.
Kaj misliš bo velikost ok?? Pri katerem si bila pa ti? Ali te je operiral v splošni ali v lokalni anesteziji, koliko časa nazaj? Si zadovoljna? Ali okolica ve? Kakšno si imela prej velikost in kakšno imaš zdaj? Koliko časa si imela bolečine… Jena ali mi lahko prosim odgovoriš na mail: ninaventurini@email.si
ker v službi ne morem po forumih stikat na mail pa vseen lahko odgovorim… Če si tako dobra, če pa ne pa pač ne..
Hvaležna sem ti da si se oglasila, saj je take stvari vedno najbolje slišati iz prve roke…
Očitno v življenju nisi srečala prav veliko moških …
Kar se mene tiče, sem imel ženske z velikimi prsmi in tudi z zelo majhnimi in z obojimi sem neizmerno užival, pravzaprav, če prav pomislim, sem najbolj užival z eno deklico, ki je imela prav majhne, sam je bla pa luknjica taka, da … eh, pa kaj bi govoril, se mi kar milo stori.
hja nevem no?
Jao.. a mas ti probleme sam s sabo? pa z izrazanjem? pa s psiho? pa s….
da nebom nasteval v nedogled….
Nevem v cem je fora? a je tolk tezko LEPO pisat in ne vse v kletvicah…
A mas doma zeno k te tepe, pa nesmes grdo govort, ker ti takoj eno ukol uses prmaze, pa zdej tle svoje frustracije in negativno energijo siris?
Jaz ti predlagam, da se s kom pogovrois o tem, ker imas kot zgleda resne probleme…
Drgac pa tko k sem rekel…
Silikon-ske prsi so (men osebno) zakon, ker ne maram majhnih (A) prsi al pa se huje je pa ce so povesene… ne zgleda lepo…
Res pa je da nekatere pretiravjo in si naredijo dobesedno BALONE, kar pa tut men ni vsec ;(
SomeOne
Forum je zaprt za komentiranje.