prsi
Ne kvasi bedarij lepo te prosim. Kakšno primanjkovanje samozavesti pa? A potem tudi vsem tistim ženskam ki si barvajo lase primanjkuje samozavesti. Pač ženske v današnjem času počnejo marsikaj za lepši videz, od barvanja las, luknjanja ušes, solarija, manikure, depiliranja, lepotnih operacij…..ne da se mi vsega naštevat. A pol kr vsem primanjkuje samozavesti? Pa ne samo ženske, tut moški počnejo marsikaj in to vedno več, da ne bo kdo mislu.
– male ali velike prsi
– umetne ali prave
– črna, rdeča, rjava barva las
– suha ali dabela
– mala ali velika
TO JE ČISTO VSEENO!
Ženska je lepa takrat, ko se dobro počuti v svoji koži. Ji da poseben lesk v oči, čisto drugače hodi, čisto drugače se sexa. V to sem 100% prepričana.
Imejmo se radi,
kar ena
hi, hi, danes sem ugotovila, da ima najbrž moja sodelavka tut mau obdelane :)))) no, ugibam, ker… je pač začelo toplo vreme ogrevat vse, tudi nas, pa je mela tako majčko z odprtim hrbtom in rameni – torej ni imela modrca, stale pa so kot mogočni triglav. o kakšnem premiku ni bilo sledi… no vidite, meni pa to ni všeč. kakor koli se da bohotnica z umetnimi, vedno enako stojijo, pozibavajo se itak ne… pa me ne narobe razumet. tudi jaz sem pred kratkim razmišljala, ali bi se malo “oplemenitila” s kakšnimi vsadki, tako da nisem apriorij proti temu… ampak ko je tako nenaravno!
Forum je zaprt za komentiranje.