kaj pa Femoden?
S kožo nobenih problemov, kilaža je šla gor za par kil na začetku (mislim da ne od tablet, ker sem sicer preveč jedla oz. se premalo gibala). Med časom jemanja tabletk sem brez problema potem celo shijšala za 10 kg in to težo tudi eno leto držala.
Vse je bilo v glavnem v redu ves čas jemanja. Sedaj ko sem jih prenehala jemati, pa se mi menstruacija po 3 mesecih še ni uredila.
Jaz sem jemala Femoden 3 leta. Zredila se nisem nič, koža je bila super.
Sedaj jih ne jemljem več leto in pol-katastrofa!Mens. se mi še sedaj ni uredila. Prej nikoli v življenju nisem imela mozoljev, tudi v pubrteti ne, po
prenehanju jemanja tablet po treh mesecih-groza!!Sedaj je skožo že skoraj OK, samo je pa prekleto dolgo trajalo.
Tablete niso izgovor za odvečne kilograme, res je da jih povzročijo-seveda ne pri vseh.Vendar če jih pač TEBI niso to še ne pomeni da jih nobeni ne in da si to zmišljujemo.Vedno sem bila zelo drobna (45 kg) in grozno naključje da sem se po jemanju zredila za 7 kg?!??Verjemi,pri meni so krive KT.Pravim pa PRI MENI, ne posplošujem kot ti.
meni je zelo žal ampak se strinjam z drugimi,da se od tabletk nikoli ne moreš zrediti,lahko imaš večji apetit,več ješ a da bi te tablete redile ni šans.Tudi sama jemljem hormonsko terapijo,ki je hujša od tvoje.Takoj v štartu sem začela paziti na prehrano.ker mi je zdravnica rekla,da se nekatere zredijo po 18 kg. v 6 mesecih.Imam 59 kg visoka pa 170cm.pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.