Najdi forum

Alya

Kako se vam zdi pevka Alya?:))))))))))))))

Tetovirana.

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

majhna,živahna,mogoče mal preveč noslja-ampak itak vsak pevec/pevka poskuša imet nek svoj razpoznavni način petja.So mi bli pa zihr bolj všeč kot vsi ostali na Emi.

Alja je superca, pa moderno mamo ma, pa,naravna je-je to kar je.

hmmm..preveč potetovirana, pa barva las mi ni všeč..se mi zdi, da bi ji samo bolnt čist vredu pasala.Drugače pa je luškana pa lepo postavo ima:)

Superca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na Emi so bili ono taboljši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ful mi je simpatična, sam škoda k ni mal bl oblečena, ampak pač je to njen stil

Meni je full dobra. Res škoda, da ni bila ona izbrana za eurosong.

LP, ina.

ina.

men je bla tud na EMI še kr vredu.
sj drgač mi je simpatična. samo je pa žalostno, da mora okoli skakati v modrčku. prej ji ni uspelo, sedaj ko je tko pa ji je.
ne razumem pa tega, da je na viktorjih nastopala v “gatah”, če lahko tako rečem, kar ji sploh ni pasalo, saj nima lepih nog – je premičkana. prav grdo je blo.
pa nevem kaj vsi neki govorijo, da ima kao neki svoj stil, ker to pa sploh ni res.

men je pa ALYA všeč…mal tko mtv-jevski veter je prnesla v slovenijo……tko da vse kar je drugačno podpiram!!

Ni mi sicer njen imidž originalen, ker me spominja na Britney Spearce, pa na kako Shakiro, pa mal n Cristino… Sam mi pa lepo poje, njene pesmi so mi ful dobre. To, da je majhna, me ne moti, men ma vseen fajn postavo, čeprav tud moj kolega, ki je producent pravi, da ma grde noge, sam če je že glasbenik, se nebi smel s tem obremenjevat.

:)))))))))))))Kake neumnosti

Kaj pa vem, rahlo odštekana, v redu za omladince, resna muzika pa to ni..

Alya je zakon

Je dobra, ima nekaj, ampak zgleda pa ne najboljš, čeprov je simpatična.

Ona pa mi ni všeč. Mi je preveč kičasta.

Špela Buda je recimo dobra mačka od pevk.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Men se ona zdi preveč zafnana, pozornost zbuja pa edino s tem da vsem naokoli kaže joške, majhna je, pa še če jo od bliz pogledaš ma konjsko faco. Ni mi všeč, ampak vsi pubrertetniki so čist nori nanjo.

Na pogled mi je grda. Spominja me na Tino Gorenjak, ki ima tako mocne licnice.

ja na odru je špela buda čist drugačna kot drugače, mislim da bi bil razočaran, tko kot smo bli jaz in prijatli
alya pa je pisana:)

Odstekana in je pozivila naso sceno, simpaticna in zelo lepo poje. Glede njenega stila za oblacenje pa nimam besed, total neokusno.
Ampak vazno je, da je malo drugacna, da se pise…ja, ona bi morala na Evrosong.
Lp

ja špela buda je meni tudi bla full dobra, dokler je nisem vidu tako mimo odra, smo bli s prijatli kar razočarani

dej kaj nakladaš pero, zate itak vemo da si peder!!

alya mi ni vsec,pa tudi njen stil oblacenja se posebej ne – se mi zdi da kar vse gor navlece kar ji pade pod roke.

Vsec mi je spela buda.Pero,kaj si bil razocaran kako punca izgleda off stage? no ja,pomoje tudi ti nisi prav vsak dan tip-top kajne.Zenskice imamo tudi to pravico.

Jasno je kot beli dan, da vse ki obrekujete ženske iz takšnega ali drugačnega razloga, to počnete zaradi nevoščljivosti in lastnih fizičnih, če ne celo psihičnih, pomanjkanj.

Jaz, na primer, še nikdar nisem rekel za moškega: “Glej, ta mi pa ni všeč, pa tudi njegov stil oblačenja še posebej ne – se mi zdi, da kar vse nase navleče, kar mu pade pod roke.”

Če bi dejansko kaj takega rekel, se ne bi čudil, da bi me kolegi le postrani pogledali in označili za homoseksualca. Kar pa me pripelje do poante – vse ženske, ki obrekujete druge ženske, ste ali nevoščljive, ker same niste take, ali pa ste lezbijke in vas iz osebnega razloga niso všeč.

Torej, kaj bo? Nevoščljivost ali homoseksualnost? Odločite se in nam povejte.

ja, ti pa bl slabo poznaš ženske!
to je pač v naši naravi al kaj vem. pri enih bolj pri drugih manj. paše kdaj. čeprav ni lepo.
vpraši to še svojo mami 🙂 o nevoščljivosti pa homoseksalnosti. sj po svoje je vsak tud mal homo.

drugače pa vem tudi za primerke moškega spola, ki kritizirajo ljudi, ki se bolj “tako” oblačijo, so malo drugačni. kritizirajo predvsem tisti ki so ful upedenani. kao.

lahko pa tudi rečeš, da si pač ogledujemo “konkurenco” , pa nabijamo egota – kar seveda ni slabo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close