Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Cileste da ali ne?

Cileste da ali ne?

Hej, jaz se ravno odločam za tabletke… Imam tudi že pestro zgodovino – Stediril M (hudi stranski učinki), potem Minulet (laaaačnaaa!), nato Logest (sem jih po enem mescu nehala jest, ker so me tako prsi bolele)…Zdaj pa razmišljam o Cileste…Saj vem, da na vsako delujejo drugače, ampak vidim, da se po Diane večina redi…Imam namreč probleme s težo in si ne želim še dodatnega bremena…
A ima še katera dobre izkušnje s Cileste? Hvala za kakršnekoli informacije…

poglej pod stran -stranski učinki!!!!
jem cileste- nimam nobenih težav, sem shujšala in lahko jeem vse pa se bič ne pozna

Jaz jem CILESTE zdaj že peto leto in vsaj do zdaj se mi zdi v redu.Mogoče je zate pomembno,da se ravno po teh tabletkah baje ne zrediš.Tudi stranskih učinkov nimam (vsaj da bi jaz vedela ne).
Poskusi itak je odvisno od posameznika.Meni so OK.

Joj, kok ste luštne…Hvala!!! Me tko skrbi…Ravno zdaj pazim na prehrano in me je groza ob misli, da bi se zaradi tablet zredila…za pamžeka je pa še prekmal… : )
Tejka, nej se tvoje besede pozlatijo, pa še zame veljajo… ; )
moja večna želja, da bi lahko svobodno jedla, pa se mi ne bi poznalo…HVALA obema !!!!

Upam, da ti bo uspelo shujšati oz. obdržati težo … ampak moram napisati.
Želela sem menjati KT zaradi neželenih stranskih učinkov, pa mi ginekologinja pove, da to nima smisla, ker bodo vse KT name podobno vplivale. Zdaj ne jemljem nobenih KT.
Zanima me, če je to res ali imate kakšne drugačne izkušnje?

Ne vem, če bi se strinjala…Sama imam z vsakimi tabletkami drugačne izkušnje, tudi prijateljice so različne tablete različno prenašale…Mislim, da gre za drugačne količine in vrste hormonov… No, naj še druge povejo.

ne vsake tablete so drugačne
baje so z najmanj hormoni cileste pa logest
nisem sicer zdravnica ampak mislim da ginekologinja tokrat nima prav

Hej,
jaz sem pa ravno Cilest zamenjala za Logest.

Z Logest imam najmanj težav, tiste bolečine v prsih po prvem mesecu so te pa morda prehitro prestrašile – na tabletke se privajamo od tri do šest mesecev… Tako da ne prehitro obupati, če ne je tudi za telo šok, če se mora vedno znova prilagajati novim hormonskim dozam.

Sem pa sama zelo občutljeva za te spremembe, tako da rajši vztrajam pri enih kolikor dolgo se le da, samo da mi ni treba iti čez tiste prve tri mesece…

Do sedaj sem uporabljala samo KT Logest, ampak vseeto ti lahko povem, da osebno nisem imela nikoli težav. Edino prvi mesec sem imela rjavkast izcedek, pa mogoče malo več celulita sem dobila 🙁 Drugače pa so super!

Jaz imam tudi Cilest, pa so super. Zredila se nisem nič, nobenih stranskih učinkov.

Aja

Cilest so odlične tabletke, z malo stranskimi učinki – uživaj z njimi lp

Tudi jaz jemljem KT Cilest že 4 leto in do sedaj ni bilo nobenih stranskih učinkov. Prvi mesec malo boleče prsi in glavobol, to pa je bilo tudi vse. Tudi če jemljem po dve škatlici skupaj je vse OK brez kakšnih izcedkov.

LP

No, me veseli, da nisem edina, ki jemlje dve škatlici skupaj in šele nato presledek 7 dni. Ampak če pravi doktor tako, pa že mora biti ok, ane?!

LP!

Aja

Jaz sem po njih dobila globoko vensko trombozo pri 25 letih.

Po 5 letih s Cileste lahko rečem, da so super (čisto malo več celulita). Diane 35 so pri meni imele hude stranske učinke, pri moji prijateljici popolnoma nobenih, tako da res velja, da vsaka ženska drugače prenaša različne KT.

Kaj pa te nove Microgynon? A jih katera uporablja?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close