Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bephanten-mnenja

Bephanten-mnenja

Kakšne so vaše izkušnje z mlekom za telo Bephanten (mislim, da se reče tako), ki je za suho in občutljivo kožo, dobi pa se v lekarnah? Jaz imam suho in tanko kožo po telesu, pa razmišljam o tem, da bi to kupila. Ker mi nič ne pomaga.Par let nazaj, ko sem si na morju z nekim oljem za sončenje zadnji dan napasla alergijo, krastice in čist zjeb… kožo, sem sicer to uporabljala, ampak takrat ne vem več kak učinek je imelo. Ker sem imela tako fuč kožo, da je bila edina rešitev, da počakam, da mi alergija mine, koža pa se olupi.

Vsako mnenje je dobrodošlo!

Bephanten-a za telo ne poznam, dobro pa poznam mazilo, ki ga pri nas doma uporabljamo za različne stvari. Od suhe do razdražene kože in moram rači da je super.
Po moje je tudi mleko za telo tako dobro kot mazilo.

Jaz imam tudi suho kožo, pa mi Bepanthen ni pomagal. Kaj pa če bi si namesto mleka za telo enkrat kupila kremo (katerokoli) za telo. Namreč kreme so bolj hranljive.
Jaz ne bom nikoli pozabila kakšno super gladko, mehko in oh in sploh kožo sem imela, ko sem dobila za darilo eno tako veliko okroglo škatlo kreme za telo od Clinique. Fantastična zadeva, boljše še nisem videla, resnično!!!! Ampak sem malo škrtuh, kadar je treba sebi privoščiti in vsakič, ko me mika, da bi jo kupila, je potem ne, ker mi je predraga.

Irena

A res? pa je bila ta krema od Clinique vlažilna ali mastna? Ker jaz želim nekaj vlažilnega, ker mi mastne kreme niti malo ne pomagajo. Pa še cena me zanima in kje se jo da dobit. A samo v lekarni ali tudi v drogerijah?

Hvala za info.

Ja, Clinique je super, ampak je treba pred nakupom globoko zajeti sapo – njihovi izdelki so fenomenalni, le dragi. Tudi moj moški je navdušen nad Clinique kremo za po britju, poleg tega jo ima že dolgo časa, vsaj še enkrat dlje kot druge sorodne kreme.

Moja koža je tako suha kot sahara.Preiskusila sem vse mogoče kreme,olja…na koncu pa sem kupila mandeljevo olje in lahko ti povem,da jr super.Pa še poceni je in jaz ga ne bi zamenjala za nič na svetu.

In kakšne so te cene, recimo za kremo za telo? Pa kje se jih da kupit? da prej vem, preden sploh razmišljam o nakupu, da me ne bi pol tam kap:)

Probej še Menalind za zelo suho kožo. Je pa krema, v tubi. Dobiš v večjih lekarnah.

Lp

ker sem na bolniški (rizična nosečnost), že nekaj časa nisem kolovratila okoli drogerij. Pokliči v Muller ali še bolje Douglas v Citypark (po moje je tam ceneje) in ti bodo povedali (čez 10.000 sigurno, ampak je veliko pakiranje). Krema je sicer teksture kot npr. krema za obraz, bolj maslena, ampak se takoj vpije in imaš tako telo, da sem rekla, da če bi imela še svilene rjuhe, bi takoj dol zletela z njih, tako svilnata sem bila tudi jaz, ha, ha.

Irena

Imaš Bepanthen mleko in bepanthen intenzivni losjion za telo. Prvi ni tako masten kot drugi. Meni je oboje zakon. Po vsaki drugi zadevi se potim, imam občutek, da sem cela mastna in da imam vse pore v telesu zaprte. Skratka, odkar sem odkrila to dvoje, se pacam samo še s tem. Koža mehka in gladka :-), poleti nobenih opeklin, lupljenja po prekomernem sončenju, nobenih mozoljev,…. skratka da best.

No, bom zaenkrat probala z Bepanthenom. Ker clinique je zaenkrat še predrag za moj prazen študentski žep:( Ko bom pa enkrat hodila na šiht, bom pa tudi to sprobala. Seveda, če bo plača dovolj velika:)

Hvala vsem za ideje in mnenja!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close