starostna razlika
Moj stric je že skoraj 30 let z žensko, ki je 10 let mlajša od njega. Že ves čas živita v izvenzakonski skupnosti, žal otrok nista mogla imeti, sta pa eden redkih res srečnih parov, ki jih poznam.
Moj je 7 let starejši od mene, pa vseeno precej bolj nezrel ;)))
čao
Sam d ani kak mamin sinek kot je moj, ki je do 34 leta živel pri mami. Še sedaj, ko sva žže 10 let poročena, mu je mama na prvem mestu. Če bi prej vedela, bi raje celo življenej sama ostala. Sedaj pa komaj čakam in upam, da bo tašča kmalu hladna in bom mogoče jaz na in najini otroci na prvem mestu. Tako pa smo še vedno žal na drugem. Je pa mož 9 let starejši.
a pa tebe mot?
lahko se pa čist enostavno vprašaš, a se vidiš z njem čez deset let, ko boš ti imela 32 on pa 43 let, imela sem podobno vezo vendar je bila razlika 9 let, sprva nisem videla ovir, pol pa me je vse začel motit.
ne vem, za take stvari se odloči sama, pretuhtaj kaj si v življenju želiš in ali je on tisti s katerim bi to rada delila, jest sem prišla do tega, da bi vseeno rajši imela približno tok starga kt jest pa do pet let starejšega, seveda pa če bo moj princ starejši in bom z njem srečna in vanj zaljubljena se s starostjo ne bom obremenjevala, vsaj tako mislim.
uživaj
Lahko da imas tezave, ce ti se hodis v solo on pa ze dela. Lahko pa se super razumeta. Take stvari so vedno odvisne od posameznikov. Kolegica ima 10 let starejsega fanta, pa mislim da nista za skupaj. Najprej se mi je zdelo da zaradi starostne razlike … zdaj pa mislim, da pac nista prava za skupaj …
Forum je zaprt za komentiranje.