že pakira kovček
Naj še kdo reče, da nedelovanje emaila ni tudi za kaj dobro. Malo sem
surfala po forumih in naletela kako je moj po njih iskal ljubico in ona
njega, ker se na emailu nista mogla dogovorit za zmenek.
Trenutno že pakira kovček, ob svitu pa adijo. Mu bom dala še za avtobus,
da ga ne vidim več.
Se je kaj takega zgodilo še kateri?
Ja, se dogaja in to veliko pogosteje, kot si mislimo. Smo naleteli tam na moža od zelo dobre prijateljice. Groza.
Največji problem je, ker večina misli, da so na netu ljudje za hec in iz čistega dolgčasa. V resnici pa jih večina(vsaj na zmenkarskih straneh) išče daljše in krajše avanture, nekateri tudi kaj več.
Dobro, da si odkrila tako direktno. Drugače bi itak vse zanikal in rekel, da si samo malo dopisuje.
Občudujem tvojo pametno odločitev, Reska. Drži se in veliko sreče.
No, nismo vsi moški “prasci”. Sem pa “besen” na moške, ki na portalih namenjenih spoznavanju resnih ljudi iščejo ljubice. In potem kakšno pošteno punco zasuje 50, 100, 200 odgovorčkov, pa potem en “normalnež” še zraven ne pride, saj ga dekle ne najde med množico ponudnikov. Seveda se na “dvoumne” oglase “normalneži” ne javljamo, a vseeno. Potrebni in v zakonu nepotešeni dedci očitno delajo zmedo povsod, he, he, he,…
Žal se ne morem stirnjati statistika se je spremenila in sedaj smo kar enake moški, kar pa seveda ni lepo in prav, ampak narava dela svoje.
Tebi Reska pa vsa čast, da si ga tako hitro odpikala, ker je res, če naredi enkrat bo tudi drugič. Zakaj bi človek po tem takem trpel še naprej, če bo kmalu isto.
Usoda pa je bila na tvoji strani da si zvedela, ker je tudi prav da si, bolje da veš ti kot pa vsi ostali, samo ti ne in se potem norca delajo iz nedolžnega.
Drži se!
Moški,
ko bi bil moj oglas napisan direkt na način kot da išem avanturo bi še razumela, toda moj oglas je bil napisan v nekoliko živahnejšem stilu, brez dostavka “občasno ljubljenje” ampak pod rubriko”iščem vezo” .
Kar se tiče kdo bolj vara. Za sex sta potrebna 2, je pa nekako tako, da nekatere ženske čuda žrebcev popedenajo … tko, da važna je distribucija … tudi moški se na popestritev “navadi” … pa je ne zamenja, za “novo popestritev”
Forum je zaprt za komentiranje.