Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek že pakira kovček

že pakira kovček

Naj še kdo reče, da nedelovanje emaila ni tudi za kaj dobro. Malo sem
surfala po forumih in naletela kako je moj po njih iskal ljubico in ona
njega, ker se na emailu nista mogla dogovorit za zmenek.

Trenutno že pakira kovček, ob svitu pa adijo. Mu bom dala še za avtobus,
da ga ne vidim več.

Se je kaj takega zgodilo še kateri?

Pa kaj še!!!! Še za avtobus mu boš zdej dajala……peš nej gre!!!!!!

Pojdi na ONA-ON in daj kak tak bolj dvoumen oglas …

boš videla koliko prometa boš imela ….

je bil en tak moj izlet zelo poučen … v 3 dneh me je kontaktiralo preko 200 tipov …
večina poročenih, ki so si iskali lepo, mlado ljubico za zabavoMarateja napisal:

Ja, se dogaja in to veliko pogosteje, kot si mislimo. Smo naleteli tam na moža od zelo dobre prijateljice. Groza.

Največji problem je, ker večina misli, da so na netu ljudje za hec in iz čistega dolgčasa. V resnici pa jih večina(vsaj na zmenkarskih straneh) išče daljše in krajše avanture, nekateri tudi kaj več.

Dobro, da si odkrila tako direktno. Drugače bi itak vse zanikal in rekel, da si samo malo dopisuje.

Občudujem tvojo pametno odločitev, Reska. Drži se in veliko sreče.

Ko boš prespala, ne bo videti tako velik greh.

Moški so prasci…grrrr….grrrr. A sploh obstaja kakšen heteroseksualc, k ne skače čez plot?

pol smo pa zmeri mi prasci…zenske pa zmeri device marije…:)

Statistično dokazano ste večji prasci od odstotka žensk, ki so t.im.marije
grrrrrr…

Se strinjam, da so prasci, vendar s kom pa varajo? Ja z ženskami vendar! Kaj pa smo (so!!!!!!!!) potem ženske?

Ne trdim, da smo ženske nedolžni angelci, je pa težko najti moškega, ki ni prasec.

Ja. Moj… ;-)))

nika

Bi ga bilo potrebno prijavit kot slov. narodno bogastvo !!!in v muzej dat, pod ključ :))))

No, nismo vsi moški “prasci”. Sem pa “besen” na moške, ki na portalih namenjenih spoznavanju resnih ljudi iščejo ljubice. In potem kakšno pošteno punco zasuje 50, 100, 200 odgovorčkov, pa potem en “normalnež” še zraven ne pride, saj ga dekle ne najde med množico ponudnikov. Seveda se na “dvoumne” oglase “normalneži” ne javljamo, a vseeno. Potrebni in v zakonu nepotešeni dedci očitno delajo zmedo povsod, he, he, he,…

V temle pa se strinjam z Moškim. Ampak samo do zadnjega stavka, ker zdaj bi lahko začeli tudi razpravo ZAKAJ so moški nepotešeni v zakonu. Lastna krivda? no….

o.k. še eden- v muzej dat, pod ključ :))))

Na koncu bo spoznal, da si mu nardila le uslugo! Frigidnost ni lepa čednost.press

eh, povečini se mi pa zdijo kr uredu.včas me čist nič ne čudi, če kakšen čez plot skoč, k ma pa tako ksantipo doma.bog mu požegnej,heh, sam da ni moj.
nia

Ja, “sam da ni moj”, ampak izjeme so res redke in zakaj bi bil ravno moj izjema?
Moški IN ženske skačejo čez plot, ženske ponavadi še bolj s srcem.

Tisto o domačih Ksantipah je pa čisti larifari. Čez plot skačejo tudi zaradi spremembe in popestritve, pa čeprav imajo doma čist fajn žensko.

…kam pa gre?

Žal se ne morem stirnjati statistika se je spremenila in sedaj smo kar enake moški, kar pa seveda ni lepo in prav, ampak narava dela svoje.
Tebi Reska pa vsa čast, da si ga tako hitro odpikala, ker je res, če naredi enkrat bo tudi drugič. Zakaj bi človek po tem takem trpel še naprej, če bo kmalu isto.
Usoda pa je bila na tvoji strani da si zvedela, ker je tudi prav da si, bolje da veš ti kot pa vsi ostali, samo ti ne in se potem norca delajo iz nedolžnega.
Drži se!

Moški,

ko bi bil moj oglas napisan direkt na način kot da išem avanturo bi še razumela, toda moj oglas je bil napisan v nekoliko živahnejšem stilu, brez dostavka “občasno ljubljenje” ampak pod rubriko”iščem vezo” .

Kar se tiče kdo bolj vara. Za sex sta potrebna 2, je pa nekako tako, da nekatere ženske čuda žrebcev popedenajo … tko, da važna je distribucija … tudi moški se na popestritev “navadi” … pa je ne zamenja, za “novo popestritev”

Brez veze ga podiš od sebe. Poglej okrog sebe. Varanje na vsakem koraku, za vsakim vogalom, skoraj v vsaki postelji.
Drugič boš pa ti, pa kaj.
S tem živiš naprej in jemlješ kot: bilo je nekoč.

Čao.

Meni se to ni zgodilo, če že sprašuješ

Ampak očitno si se zavestno odločila za “zavajanje”. Ni ravno najlepše. Posebno ne za nas “normalneže”, ki si mislimo, da je mogoče net in kakšna stran za spoznavanje samo dodatna pot, kako spoznati koga… Kje pa si dala svoj oglas?

Jaz pa sem poročen in sem imel zraven žene še ljubico.Ampak zamislite ta kurba me je prevarala.Ljubico mislim.Potem pa sem jo odjebal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close