Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dlačice nad zgornjo ustnico

dlačice nad zgornjo ustnico

Ženske, prosim pomagajte!

Začela sem si depilirati dlačice nad zgornjo ustnico, ker so ble že res preveč opazne. To sem naredila z depilacijsko kremo. Do zdaj je blo vse v redu, ko pa sem postopek ponovila petič, se mi je koža vnela. Sej ni tko ful opazno, ampak skrbi me, kako bom naprej, če je koža že sedaj tako občutljiva. Nekako bi si jih morala odstranjevati 1x tedensko, da bi zgledalo v redu. Včasih sem si jih barvala, vendar so bile vseeno preveč opazne.

Kako ve to počnete? Katero depilacijsko kremo priporočate? Ali kaj drugega?? Na laser zaenkrat še ne bi šla, saj kar veliko stane, pa še čedalje bolj se govori, da sploh ni trajno!?

Hvala za pomoč!

Veet sensitive plus. Sej koža se s časom navadi, če pa predolgo pustiš gor, se ti pa lahko naredijo mehurčki-mrzel obkladek daš gor za pet min. pa tudi tisto izgine.

jaz jih kar z veet listi odstranim..

Priporočam ti da obiščeš kozmetičarko. Jest hodim k njej in je super.Nobenih pikic,vnetij..res.

Za temnejse dlacice je primeren laser. Strosek je sicer znaten vendarle so tezave odpravljene za daljse in ne le krajse casovno obdobje.

Jaz to depiliram z voskom,depilacijski listici za obraz.

Jaz sem naredila to z depilacijskimi lističi od veeta. Sem si jih kupila prav za obraz in potem so mi nastale take grinte ki do zginile po približno petih dneh. Ampak zdaj sem zelo zadovolnja in ko kakšna nova dlačica zraste jo kar z pinceto odstranim.

no jaz na sreco nimam izrazitih, tako da mi jih ni treba depilirati, ce pa bi bile res opazne, bi to prepustila kozmeticarki! ker obraz je le izpostavljen..(noge, bikini predel je skrit pod obleko..) in ce se zafuras je res neprijetno tak naokrog hodit..zato raje zaupaj strokovnjakom, ki bodo poskrbeli za brezhibno odstranitev dlacic.

jaz pa si jih že kaksni dve ali tri leta enostavno pulim s pinceto-nekje na en teden in nikakor se ne opazi..nikdar ni ne vneto, ne rdeco, ni nobenih pikic..pa tudi bolece ni..zdi se mi to najenostavnejsa, najcenejsa in najmanj boleca varianta..

Punce, z lističi za obraz, to je najbolje. Jaz uporabljam od Strepa ki ima priložen oljni robček, s katerim odstraniš ostanke voska in pomiriš kožo.; po uporabi ga zaprem, da je uporaben še drugič. Nobenih posledic ni, le prve pol ure je normalno,da je nekaj rdečice. Mogoče pride prav en nasvet. Primerno velik listič nalepiš na čisto in suho kožo – vsako stran ustnice posebej – kožo fiksiraš – to je rahlo potegneš in s hitrim potegom odstraniš vse dlačice. Zanesljivo in dolgotrajno, dlačič pa je vedno manj.

tudi moja sestra je imela enak problem, odšla je h kozmetičarki,ki ji je dlačice trajno odstranila

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close