Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek program za tipkanje brez gledat

program za tipkanje brez gledat

Ali mogoče kdo ve kje bi dobil in kako se imenuje nek program s katerim se učiš tipkat brez da bi gledal tipkovnico. tipkovnica je na monitorju.
hvala in lp

lp!če hočeš ti ga lahko pošlem samo bi prosila tvoj mail,če rabiš ASDF (srednješolski program za slepo tipkanje)???

Lp

Angelca, ta program zanima tudi mene.

Hvala!

A ti ga pošlem?

mail prosim al kr na tega ki ga imaš tuki?

lp

Te programe lahko pošlem komurkol ki jih rabi samo so exe datoteke..Pošiljam v zip formatu ki vsebuje 4 exe datoteke..

p.s:Mirko imaš že poslano na email naslov ki ga imaš tukaj objavlenega..upam da je v redu..

lp

Meni tudi prosim:

suzyxxx@email.si

Suzana jaz se opravičujem vendar sem poskušala 3x poslat in sem dobila nazaj mail da ni bilo dostavljeno..poslala sem tudi navaden mail in prejela isti mail da ni dostavljeno..Ne vem zakaj ker mi je prej vse poslalo lepo in brez problemov..Mogoče imaš prepolen elektronski naslov oz preveliko mailov v svojem predalu in zato ne sprejema..bom poskusila še kasneje..se opravičujem..lp aleša

Živjo Aleša!

Sporočam ti samo, da sem dobila meil. Ne vem zakaj ti pošilja nazaj kot nedostavljeno. Dobila sem 3x

Naaaaaaajlepša hvala!

Pozdravček od suzi

Ups potem se ti pa iskreno opravičujem..ker sem ti tokrat poslala ampak ker sem dobila tolikokrat zavrjeno sem mislila da bo naslednič uspešno..no sem zelo vesela ker si dobila mail..lp

Sem dobil. Najlepša hvala!

No me veseli in upam da vam bo v redu delal program..

lep pozdravček..

Sori Angel girl, sm malo pozn. Mi lahko prosim pošlješ? Mail sm objavu. Čene pa naj mi pošlje kdo drug.
Hvala in lep pozdrav

John deere!!sem že poslala,upam da si ga uspešno prijel..pa lep pozdravček!!

Bi bilo prevec, ce prosim se meni? :)))))
Kaksne fajn teme na moskem cveku:))))))))))

Hvala
Tanja

Ali bi bilo odveč, če ga pošlješ še meni????Hvala, stokrat

Je že poslano :)))

Upam da je vse ok in da ste zadovoljni.. lp

Angel girl,

Pa bi ga dala se meni?

Vnaprej hvala!

lp,

Robi

ROBI!!!

Lepo bi prosila tvoj mail..Sem kliknila tukaj na tvoj ime pa se mi je odpt samo uporabniško ime maila pa ni,tako da bi prosila če mi lahko pošleš tvoj mail tukaj ali pa klikni moj mail in ti pošlem program… se opravičujem in lep pozdravček!!

lp Aleša

Prosim, pošlji še meni! Na
lidija.l@pinkponk.com

Hvala!

Lidija!!Je poslano..Neki bi vas samo prosila..mene nekaj email zahrkava pa ne vem če ste dobili mail,tko da bi vse prosila (za nekatere že vem da so ga dobili) samo ostali prosim samo napišite mi če ste dobili..hvala vam…by

Do mene zal ni prislo:((((

Tanja

Tanja!imaš poslano,upam da tokrat uspešno…lp aleša

Pozdravček!

Lepo prosim, če kdo pošlje še meni.

Najlepša hvala in lep dan vsem.

LP

A je kdo tako dober, da ga pošlje še meni? Hvala 100x! 🙂

Lepo prosim , če ga še meni pošljete.

hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report