Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek program za tipkanje brez gledat

program za tipkanje brez gledat

Še men PLISSSSSSSSS. andrej5si@yahoo.com

Lep pozdravček vsem!!Sem že poslala program vsem in močno upam da ste ga dobil in da dela u redu..če ga pa kdo ni dobil naj mi pošle mail ali pa napiše tukaj bom poslala še enkrat..

Pa rada bi če bi mi lahko tisti ki ste program že sprobar poslal če vam dela in če ste zadovoljni,da vem če je vse ok..pa en sončno pozdravček vsem…lp Aleša

Jest bi tud ta programcek. Moj naslov nati_13@email.si

Hvala in lep pozdrav Nataša

Imate poslano vsi,močno upam da ste tudi vsi dobil..Če kdo ni dobil naj mi sporoči,pošlem še enkrat…hvala pa lep sončen pozdravček!!!Aleša

Še eno prošno imam!!

Zdej me neki časa ne bo pa bi prosila če si lahko med sabo izmenjate program..lp aleša

saj veš kaj… kot že vsi pred mano..
proooooosim

eto še mene- lep, lepo prosim,
lp

Še meni prossssssim :)))) koperina@email.si … THNX!!!!!

He-he, pa se v Sloveniji sploh še kakšen software proda, bog vas nima rad?
Kaj pa avtorske pravice in podobna navlaka? He-he, sploh ni več čudno, da se po Sloveniji podi toliko virusov, črvičkov….
A je tale programček FreeWare?
Če ni, je tale naš angelček sebi napopal majhne rožičke…
Simple as that!

Ne vem a je freeware sem ga najdla na strani na matkurji tko da sem sklepala da je free,je pa pisalo da je za šole za plačat,tko da ne vem točno.
Nisem mela namena delat kaksne piratske akrobacije.Zdej mi je tip povedu da ne bi smela tega počet,tko da !!!!!

Daj no, daj!
Kdo pa še kupi kaj program? Saj se itak vsi programi dobijo na netu, pa če so freeware ali pa ne. Se pač uporabi crack. Zakaj bi plačeval za nekaj, kar ti nekdo ponudi zastonj!
Grow up!

Kako se pa temu programcku rece?

ojla aleša…
sem dobila program za kar se ti najlepše zahvaljujem…
moram pa priznat, da se najprej zdi čist enostavn pol pa vidiš kolk enih napak delaš..
no z veliko vaje bo že šlo
še enkrat hvala za prijaznost
P.

A lahko se men nekdo poslje plis!
n.dolar@g-kabel.si

n x hvala!

Še lahko meni kdo to pošlje. Osat, ti pa malo chill…

Še lahko meni? Ti, osat pa malo chill…

Sem malo pobrskal po netu in nasel ta program na tem naslovu:

http://users.volja.net/snedic/

Kaj še lahko meni kdo pošlje tale program.
karmen.lorber@kksonline.com
HVALA

…..šur, šur, nema blema…

Angel girl,

lepo prosim pošlji tudi meni ta pogram.

Lepo pomlad ti želim
Inka

inka@email.si

Halo!

Super ste, ljudstvo. Že dolgo iščem to, zato leeeeeeepo prosim, če lahko kdo pošlje tudi meni. prooosim! 🙂 in HVALA
lp,
-Anna-

Nihče mi ni še poslal programčka za tipkanje. Prosim, lahko kdo pošlje tudi meni? Prosim, prosim…
LP

Jaz bi tudi to imela, please…..
evo naslov
muca.masha@siol.net
hvala kdorkoli bo tako prijazen in mi olajsal delo na rac.
ciao

Še meni, še meni……Prosim!

Hvala!!!

Žvijo! Če bi bil kdo tako prijazen in ta programček poslal še meni, bi bila zelo vesela: tinkarca@siol.net

Pa lep dan vsem skupaj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close