Moj bivši se poroči!
Moj bivši, kaj naj rečem fant, ljubimec ali kaj, se bo poročil. Občutki: prav smešno poklapano se počutim.
Zgodba: s punco je skupaj 6 let, varal jo je z menoj pred dvema letoma, dokler nisem jaz izvedela zanjo. Ona ne ve in nikdar ne bo izvedela. On bi sedel na dveh stolih, če se jaz ne bi počutila tako zelo bedno. No, tudi on se je, ampak ni mogel nehati.Drugače je zelo dober, prijazen fant in ni ženskar.
Ful sem ga imela rada, ampak sem vztrajala, da se odloči. Ker se ni odločil, sem prekinila z njim. Ne poznam nje, ampak je ne maram:) Ko je opazila, da se med njima krha, je ful prtisnila nanj s svojimi starši vred. A je res možno, da sploh ne ve, da je bil zaljubljen v drugo? Ma ja. Samo ne pripisuje mu varanja, se ji zdi, da si itak ni sposoben dobit druge. Ah, ko bi vedela (nagaja vražiček v meni, ampak ga pomirim:).
Bi morala jaz tudi vztrajati in se boriti zanj?
Včasih se slišiva po telefonu, me pokliče z žalostjo v glasu, jaz se delam hladno.
No in zdaj je letos napovedana poroka.
Naj živijo “srečne” družine in “moški za poročit”!
kaj jadikuješ…Če bi ti bila boljša, bi se zate odločil. Že ni klapalo. Ti že ni bil usojen.
Nehi se cmihat, spremenila tko ne boš nič, pa tud če bi povedala za vajino razmerje in ne slepi se, da ni ženskar, saj sicer ne bi bil s tabo. Mu je že pasalo malo izven domače postelje potelovadit.
Punca, glavo gor, poišči si drugega, boljšega, saj pa ta ni edini dec na svetu!! Pa veliko sreče!
Taki posti me spravijo v smeh…
Moj bivši je že 3 leta zaročen, s punco ki mu ne da dihat in z njo mora dobesedno preživljat 24 na dan, še v službi sta v isti firmi, skupne službene zabave.
Kar se tiče izsiljenih porok, pa itak… imam znanko, ki se je tako poročila, zanosila in ima otroka. Moški ji v ničemer ne stoji ob strani, stvari med njima so tako hude, da se je ona celo zdravila v psihiatrični bolnici za depresijo… bilo je prav hudo. Toda, da bi takega deca spustila iz rok, ali bolje rečeno brcnila iz svojega življenja…. ne to pa ne, in v tem podganjem fightu za tega deca ji pomaga vsa njena familija…
ama v končni fazi, življenje je njeno in očitno še ni prišla do svoje najnižje točke mizerije
Smešno mi je, ko se zapuščene punce in ženske tešijo s tem, da je njihov bivši žrtev posestniške babe, ki mu ne da dihat. Ene celo govorijo o nekakih izsiljenih porokah in drugih pravljicah. Kot da lahko v današnjih časih še koga prisiliš v poroko. Pa nehajte s tem, da je vzel tisto, ki jo manj ljubi. Ne izpadite kot zapuščene zafrustrirane babnice! Glavo pokonci! Za vas je polno moških, ki vas bodo res ljubili in se z veseljem poročili z vami.Še prej pa bodo seveda eni hrepeneči povedali, da se morajo poročiti z vami, ker…
Ne, saj ne gre za kakšno prislilo. Verjetno mu zelo paše, da mu njen oče zrihta delo ali popravi avto in da mu njena mama kdaj kaj skuha, pa da njuni starši že skupaj urejajo dom, kjer bosta živela…
Pa njegova mama že govori o njegovi punci kot o snahi. Težko, da bi zdaj kar povedal celi familji, da ima kakšne dvome, a ne? V glavnem, tip je že zapečaten, nimam kaj praskat. Ko smo takole seksali v trikotniku pred dvema letoma, smo bili pa stari 23 let, kar pomeni, da je že zelo vedel, kaj si v življenju želi. Do 26 leta je po njihovo že treba biti noseč in poročen, drugače si vendar zguba, ne?
ah ja napisal:
> Ne, saj ne gre za kakšno prislilo. Verjetno mu zelo paše, da mu
> njen oče zrihta delo ali popravi avto in da mu njena mama kdaj
> kaj skuha, pa da njuni starši že skupaj urejajo dom, kjer bosta
> živela…
> Pa njegova mama že govori o njegovi punci kot o snahi. Težko,
> da bi zdaj kar povedal celi familji, da ima kakšne dvome, a ne?
> V glavnem, tip je že zapečaten, nimam kaj praskat. Ko smo
> takole seksali v trikotniku pred dvema letoma, smo bili pa
> stari 23 let, kar pomeni, da je že zelo vedel, kaj si v
> življenju želi. Do 26 leta je po njihovo že treba biti noseč in
> poročen, drugače si vendar zguba, ne?
predvsem se sprašujem kako lahko takemu človeku sploh kdo reče moški, to je mamin sine, razvajenček, ki ne zna živeti niti sam, kaj šele skrbeti za druge
kako sploh še lahko razmišljaš o njem; pravi blagoslov zate je, da nisi več z njim
Ah ja, te razumem veš. In paranoja – sem bila pred cerkvijo, ko sta stopala ven (moj bivši, namreč). In sem si dopovedovala, da je vzel uno coprnico in blablabla – ampak očitno je bila taka usoda. Kaj čmo, lahko da bova skup v drugem življenju, hi, hi, hi. Ampak poljubljat pa je znal tako lepo….
End of story.
LP ;-))
Saj veš, kaj hoče povedati. Veliko tipov lepo zvito vara.
Ampak v resnici pa zares globoko ljubijo svoje punce. Ha, ha:) Še posebno potem, ko ti zaupajo vse puncine “pomanjkljivosti”.
Približno vem, kaj je bilo na stvari. Punce ni ljubil tako globoko, kot bi bilo treba, marsikaj ga je motilo na njej, želel si je spremembe, grabila ga je panika, da je tako mlad že tako zelo vezan, pa sem mu prišla slučajno mimo. Vroča zaljubljenost, nore noči, ampak vsak ve, da to ne traja zelo dolgo v nobeni zvezi. Potem pa še neprijetno razkritje, ki je povzročil manjši razkol med nama. Jasno mu je bilo, da bi najina zveza vrgla njegovo, njeno familjo in celo vas v luft. Izgubil bi kar nekaj bonitet in ustaljeno življenje, kar ima pri naštetih, poleg tega pa mu res nisem mogla dati garancije, da bova pa midva bolj srečna. Kaj je torej bolj pametno? Ostati pri njej seveda in se na skrivaj dobivati z mano. No, na to nisem pristala, torej konec.
Zdaj bo pa poroka najbrž pomagala, da bo bolj srečen.
Kaj pa vem, v bistvu si ti ena uboga para, ki jadikuje za ničvrednim dedcem. Tebi je pravil, kaj mu ni všeč na punci, bogve kaj bi povedal čez tebe. Meni se zdiš patetična. Če bi te imela res rad, bi se ne glede na vse odločil zate…Torej kaj je odgovor?
Imel te je le za popestritev seksa!
V bistvu kot kurbico…
Ok, kepa, res sem vlogo popestritve seksa odigrala zelo dobro in zelo velikokrat:) V obojestransko veselje.
Kot kurbica? Pogosto izbiraš poniževalne izraze za druge ženske? Ni pohvalno.
En tip. Pišeš:
“Tudi veliko pametnih žensk lepo zvito vara in s tem ni nič narobe. V resnici pa še vedno ljubijo svoje tipe.”
Tega dejtva se zelo zavedam. Poznam veliko primerov, vendar sama tega ne prakticiram, ker je praktično nemogoče imeti dveh vzporednih KVALITETNIH razmerij, če pri svojem partnerju ne najdeš, kar si iskal, zakaj bi vztrajal?
men se pa zdi, da se vse ljubice tolažijo s tem, da je njihov ljubimec v resnici zaljubljen samo v ljubico, žene pa ne mara in mu je sploh hudo z njo, zato jo ves žalosten kliče po telefonu. haloo!??! ja, potem pa res ne bi bil več z njo! vem, da obstajajo izjeme, ampak mislim, da je edina rešitev ta, da si ženska ne deli moškega z drugo žensko. ženske, ne ponižujte se.
Forum je zaprt za komentiranje.