Viktorji
Mislim, da so bili prvič viktorji kar užitni in tudi nasmejali smo se.
Edina napaka so še nagrade, toliko jih je …. da ni dovolj kandidatov zanje in jih potem neketeri relativno povprečni dobijo po več.
Meni pa je bila Elza čisto mim. Spakovala se je kot kakšna najstnica, obraz pa ima čisto naguban. :((( Tudi obleka je bila tko tko…
Viktorja za voditelja, režiserja in scenarista!
Men je bla tud Elza čist mim in seveda tudi Svetlana ji je res kradla pozornost oz se je kar nekaj vmešavala Elza pa je stala kot lipov bog ki ne zna šteti do tri.
Drugače pa je bil spektakel fenomenalen in Đuro je tako lepo povedal da je zanj življenski dosežek da družina preživi z 70 tisočaki na mesec-bravo.
Voditelja – super!
No, vesta, kaj, Elza je, ne glede na to kakšen vtis je naredila na vaju ena zanimiva, še vedno lepa in ustvarjalna ženska, ki je nagrado zelo zaslužila, (pa verjetno premalo poznata njeno delo).
Drugače pa, Jurij je res dobro vodil (nisem vsega gledala). Neverjetno dobro poje(večina naših kvazipevcev se lahko skrije), mah…zabavljač, duhovit, vse je gor držal, (Tjaša je bila bolj za rekvizit).
…no, ja, mislim da sta gospe že kar v precej letih, samo se mi pa zdi, da sta še zelo dobro ohranjeni….Ne vem, če sta opazile, ampak Elza ima še zmeraj dobre noge, najbrž je imela kot mlada dama čudovite…Drgač pa je bila letos po dolgemmmmmmmmm času zelo dobra prireditev, zahvala predvsem Juretu in tistemu, ki je to skup sklanfal…
Bora,
Jaz bi pa rada “doživela in videla” Mašo in Masenko v starosti Elze Budau – kako bosta izgledali in ali bosta tudi takrat, ko bosta sami gospe v poznih letih tako šimfajoče razmišljali. Sicer pa – takrat jima bo verjetno estetska kirurgija pomagala do mladostnega videza :-)))
Sem se spomila tistega rekla: mladost – ludost! ( predvsem velja to zanju v razmišljanju!)
Lp,
aanina
Forum je zaprt za komentiranje.