Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cene v frizerskih salonih Sinple

Cene v frizerskih salonih Sinple

V nedeljo sem v njihovem salonu v Kranju za svojo hčero (10 let) plačala za striženje 19.90€.
Ustrižena je bila v dvajsetih minutah, seveda brez pranja glave. V bistvu ji je frizerka zadaj postrigla špice, spredaj pa jo je postrigla naravnost.

Do sedaj sem za njeno striženje plačevala od 7 do11€.

Ko sem frizerki rekla, da imajo pa hude cena, mi je rekla, da toliko pri njih stane najstniško striženje.

Koliko drugi plačujete za striženje vaših otrok, meni se to zdi too much..

Pardon, saloni SIMPLE

hja, bi ji pa rekla, da naj ti lepo zaračuna otroško striženje, ker hči še ni najstnica. sicer pa 20 minut striženja ravno ni samo špici in od zadaj poštucaj. lahko si tud malo objektivna, a ne…

mene postrižejo na paž, operejo glavo za 23 EUR v teh salonih.

Meni se zdi, da imajo na splošno nekaj višje cene kot večina ostalih salonov.
Pred cca mesecem dni sem za pranje, fen in likanje plačala 18 eur (Mb, Leclerc), drugje plačam 14-16 eur (pač odvisno od salona).

Jaz pa sem plačevala za umiti glavo, striženje in fen 27 eur, pa ne v Simple…Sem se pa ravno danes naročila v Simple, ker sem hotla malo zamenjat frizerko, zato mi je tudi tale tema padla v uč.

Koliko je potem v Simple striženje + fen frizura?

Glede na to, da naj bi bili to saloni za rajo, se meni zdi svinjsko drago. Za barvanje, striženje, pranje in fen sem plača reci in piši 70 eur.

V petek je moja 15 letnica v njihovem salonu plačala za striženje 26 eurov. Strigla je dolge lase na sredno dolžino.

Ne vem, zdi se mi nekako srednja cena. Poznam frizerke, ki delajo ceneje. Samo naši ni všeč. Pa tudi frizerske salone, ki so krepko dražji.

https://www.facebook.com/actio.si

Kaj pa to pomeni: salon za rajo???

Jaz se pa strinjam, da so saloni po trgovskih centrih pač saloni za rajo, kamor greš takrat, ko si v stiski s časom!
Tako te jemlejo in tako si ustrižen….
Se mi pa seveda zdi, da imajo drago.

Kaj pa to pomeni: salon za rajo???[/quote]

Ja kaj se pa ti tok čudiš?? RAJA, valda veš kaj to pomeni. Folk nižjega srednjega razreda. Ki nima tok keša da bi šel v Mič stajling, al pa k Stevotu ipd…

Cene naj bi bile nižje, zaradi cenejšega materiala (šamponov, barv, itd), frizerji naj bi tudi bili slabši. Ni naročanja, ampak čakaš. Če maš srečo je prazno in si takoj, drugače sediš toliko da si na vrsti. itd itd…

Ja kaj se pa ti tok čudiš?? RAJA, valda veš kaj to pomeni. Folk nižjega srednjega razreda. Ki nima tok keša da bi šel v Mič stajling, al pa k Stevotu ipd…

Cene naj bi bile nižje, zaradi cenejšega materiala (šamponov, barv, itd), frizerji naj bi tudi bili slabši. Ni naročanja, ampak čakaš. Če maš srečo je prazno in si takoj, drugače sediš toliko da si na vrsti. itd itd…[/quote]
jaz si komot lahko privoščim mičota ali pa stevota, pa mi na kraj pameti ne pride, da bi plačevala za njuno preseravanje, na koncu si pa s frizuro manj zadovoljen, kot pa s tisto, ki ti jo naredi tvoja frizerka v enem zakotnem frizeraju.
sem bila enih parkrat pri kakem prestižnem frizerju, pa sem potem samo rekla, hvala lepa, nikoli več.

Cene naj bi bile nižje, zaradi cenejšega materiala (šamponov, barv, itd), frizerji naj bi tudi bili slabši. Ni naročanja, ampak čakaš. Če maš srečo je prazno in si takoj, drugače sediš toliko da si na vrsti. itd itd…[/quote]
jaz si komot lahko privoščim mičota ali pa stevota, pa mi na kraj pameti ne pride, da bi plačevala za njuno preseravanje, na koncu si pa s frizuro manj zadovoljen, kot pa s tisto, ki ti jo naredi tvoja frizerka v enem zakotnem frizeraju.
sem bila enih parkrat pri kakem prestižnem frizerju, pa sem potem samo rekla, hvala lepa, nikoli več.[/quote]

Jah, izjeme pač potrjujejo pravilo. Se pač najde nekaj takih ljudi, ki pač kljub temu, da imajo denar, ne zapravijo tega za frizerja. In obratno. Nekdo ki ga nima, bo stiskal pri vsem drugem, da si bo lahko privoščil Miča.

Ampak, to še vedno ne sprememni dejstva, da je bil Simple narejen za nas radnički narod:)

Bi rekla, da v frizeraje Simple in podobne običajne zadeve hodi večino normalnega folka, Mič stajling in podobni so pa hohštaplarija. In cene v takih salonih so višje sam zato, da se tisti, ki hodijo tja, lahko imajo za nekaj več. Pa ker so kao firma.

Pa saj Simpli v osnovi spadajo pod Miča:-))) Sicer so sedaj franšize, na začetku pa so jih oni izobraževali. Ena od dveh najboljših frizerk, ki jih poznam dela v Simplu. Zna v nulo ostrič, vendar je takih zelo malo. Nimajo pa nizkih cen. Jaz hodim v NG k Pavlu in dam samo 10evrov več za komplet(striženje, barvanje, pramene). Pa je to eden najdražjih salonov v NG.

V Mercator centru na Jesenicah je tudi ta frizerski salon Simple. Vse štiri frizerke so zelo, zelo dobre in tudi prijazne. Tako dobro še nikoli nisem bila postrižena. Za striženje, barvanje in fen frizuro sem dala 57 €.

za moje pojme imajo nizke cene – kamorkoli sem šla drugam, sem plačala za striženje že pred leti 36. moja frizerka v simplu je na porodniški, čakam, d apride nazaj, ker me odlično uredi.

res je, saloni simple spadajo pod Mič styling, samo da je simple njihova cenejša linija

Simple saloni, simple frizure za simple cene za simple folk.

Saj ne da bi tukaj kaj pametovala, ampak to da menite, da so v nakupovalnih centrih saloni za rajo, ni res. Sama se strižem v salonu kateri je v enem od nakupovalnih centrov. Prvič nisem raja, revež ali nižji sloj, tako kot temu vi to rečete. Lahko si privoščim katerega koli frizerja v Sloveniji, saj v preteklosti sem si, samo od tam nisem nikoli šla zadovoljna. Ti frizerji mislijo kako so dobri, sami sebe hvalijo, a v bistvu nimajo pojma. V salonu, v katerem se trenutno friziram delajo z zelo dobro lasno kozmetiko, frizerke se izobražujejo, in so za vsakogar popolnoma primeren salon. To, da ne naročajo je samo njihov način dela na katerega sem se zdaj tudi jaz že navadila. Skratka, ne govorite vse po prek. Vsak naj pove zase. Jaz hodim v salon kateri je v nakupovalnem centru, in tako bo tudi v bodoče!!! Vi pa, kakor želite!

Jaz sem peljala enoletnega sinčka k njim in sem zanj odštela 8 Eur. Takrat je bil ravno na volji in smo zavili v njihov salon. Predhodno je bil 2x strižen v salonu Mitja in je bila cena glih na pol Simplove.

najprej mi gre nazivce da kle napadate frizerje frizerke a same se ne pozanimate zakaj so take cene!
Najprej bi izpostavila strezenje za 10 lerno puncko 19.90 (najstniska cena) ta cena je korektna ker otrosko strizenje se steje do 7 let
Kar je vec je najstnisko in prihod v srednjo solo se racuna za odrasuga 16let+
In v to ceno otroako in najsniko pripada umivanje glave ce stranka ro izrazi

Od kdaj pa je 8 letnik najstnik??
Drugače pa otroku postrič špice ni veleumetnost..če sedi pri miru :-). Jaz moje zaenkrat strižem sama..razen če je želja po večji spremembi..gremo k kolegici, da ne bi jaz kaj generalno zafrknila. Je imel pa mož hude težave z lasiččem po obisku dotičnega salona..več obiskov dermatologa, kup šamponov, olj … zdaj tudi on raje hodi k meni na striženje..ni vedno tipi topi..ampak vsaj ne stakne česa. Ker čiščenje glavnikov 1x dnevno…bruh.

Pred dvemi sem plačala pramene in striženje v Tamara Team 150 eur.

Tu ni za hodit in se ostrižejo te tako, da se moraš doma popravljat, edino pobarvajo te kvalitetno.

Ciganske v 3PM

Moško striženje tam nek… 11 EUR ?
S strani sem šel na 3 mm, pa povrh dal skrajšat. Nobena znanost.

Me vpraša na konc, če mi še mal gela vrže povrh… “AJDE”
Pljune tisto kuglco gela med prste in dvakrat potegne po prečki…

A HA !

Stilsko moško striženje! To bo pa 16 EUR…
[img]https://i.imgflip.com/2jwo54.jpg[/img]
V pričo vseh sem jih vprašal, če me zajebavajo v glavo.

Si vis pacem, para bellum.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close