Cene v frizerskih salonih Sinple
…in? Odgovor je bil? …
Jap, zato se ze vrsto let sama postrizem, ko in koliko zelim.
Odpade cakanje, razlaganje, odklanjanje … “Samo konice postrižt” … Pa je vesno sledilo: “pa nega, pa krtaca, pa lakec …” …
No, na koncu je bil pa še račun, ki ni bil podoben ničemur – pol ure dela, znesek pa ne tako majhen.
Sama se še bolj na brzinsk ušišam – in to brez racuna 😉
…in? Odgovor je bil? …
Jap, zato se ze vrsto let sama postrizem, ko in koliko zelim.
Odpade cakanje, razlaganje, odklanjanje … “Samo konice postrižt” … Pa je vesno sledilo: “pa nega, pa krtaca, pa lakec …” …
No, na koncu je bil pa še račun, ki ni bil podoben ničemur – pol ure dela, znesek pa ne tako majhen.
Sama se še bolj na brzinsk ušišam – in to brez racuna 😉
[/quote]
Kaj mislš?
Odgovor je bil, da mam zdej skin-fade frizuro pa da to ni isto, kot če bi me sam postrigl… ok sej je z mašinco naredila prehod sam kaj pol štrje kot moško striženje? 0 po celi glavi ?
Pena mi je šla na usta. Niti las (imam izjemo gosto lasišče) mi niso razredčili preden je gel dala povrh.
Na koncu je izpadlo tako, kot da sem kao očitno vedel za cene zdaj pa izsiljujem, tko da sem požrl tistih 5 eur ekstra.
To je bila moja edina izkušnja s temi saloni. Pa v PM v vsakem kraju najdem normalnega frizerja ki me za 8-9 EUR uštima tako kot se spodobi. Da odnosa do strank ne omenjam.
V teh trgovinskih salonih frizerke dobesedno boli ku*ac če te še kdaj vidijo ali pa ne.
Sicer ne hodim v Simple, ampak moja fizerka ima otroško, žensko in moško striženje, tole najstniško predalčkanje se mi zdi čisto mimo, itak gre tukaj za dolžino lasu. Jaz za striženje dolgega lasu (skrajšam jih za več kot samo špičke) dam 10 €, če bi želela s pranjem in fenanjem, računa 20€ – 22 €. Pa ni to neki x salon v rovtah, da ne bo pomote
Forum je zaprt za komentiranje.