Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem servis na 120000km-nissan

servis na 120000km-nissan

Pozdravljeni. Sem prvič na tem forumu in upam na kak nasvet, povratno informacijo. Peljal sem svoj avto na redni servis 120000km in dobil račun na firmo 1.120.-eur. Visoka cena me je šokirala in jo mislim reklamirat. Ima še kdo od vas kake podobne izkušnje? Avto je Nissan Qashqay, star 4 leta. Servis sem pa delal na Trgo ABC v Kopru.

kaj vse piše da so ti naredil?

A so vam zamenjali turbino?

Delo so mi zaračunali 332 €,brez ddv, menjali so jermen-to je bilo najdražje. Pa 5 kosov ELF evolution 5-40w, to so najbrž žarnice ( čeprav ni bilo prej videt da bi katera pregorela), disk, zavorne obloge, črpalka vode…še cel kup stvari.popusta seveda 0, čeprav sem stalna stranka pri njih.

če so ti vse to zamenjali kar si napisal potem bo cena verjetno kar OK, ne vem na podlagi česa bi to reklamiral( ????)
sploh pa firma časti in bo brez davka pa še v strošek gre….
🙂

PS :
ELF evolution 5-40w je olje in ne žarnice

fajn se je prej posvetovat kaj vse bodo menjal. sedaj kar je je. očitno so res delal na avto. če se ti že da ukvarjat s tem pojdi do kakega mehanika da greta po spisku pregledat če so res notri vse nove zadeve.
sam ker gre za uraden servis so po moje to res poštimal in zato takšna cena. naslednjič ti svetujem da vnaprej rečeš da te za vsako menjavo vprašajo in obrazložijo zakaj bi jo nareidli.

Če so obrazložil kaj so ti naredili potem ok. Žal ne moreš nič proti temu, saj so opravili storitev.

Take idiote, ki mislijo, da je oznaka 5-40w za moč žarnice, bi oklestil še za enega jurja….al bi jim pa avto kar odvzel in ga podaril komu, ki ga RES rabi…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

DRRR-kec, kaj pa pomeni 5W40, kaj je 5, kaj 40 in kaj je W ?

40 pomeni teden izdelave olja, 5 pa letnico….W pa pomeni, da je olje namenjeno izključno za folksvagen…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

40 pomeni teden izdelave olja, 5 pa letnico….W pa pomeni, da je olje namenjeno izključno za folksvagen…[/quote]

Imajo potem to isto kot pri gumah 🙂 Vsaj nekaj logičnega pri avtih.

He he kakšna teleta – glede oznake za viskoznost olja! Mater ej eni so pa res kot kamele. Pa kaj nisem trgovec, služil bi bolje od mesarja?! Pa kaj ljudje ne veste o avtu nič drugega kot to, da ima 4 kolesa? Pol pa je nekje neka kriza. Ma kakšna šit kriza!

Za jurja jaz kupim avto ne pa plačam za usrani servis…pa kaj si ti nor! Joj kaj nisem mehanik bil bi pravi bogataš!

No, ko si tako brihten, pa ti napiši kaj pomenijo oznake na olju…

Znaš pa ti zagotovo speči okusno torto z različnim sadjem, karamelo ipd?

naredili so ti glavni servis, ki pa na uradnem servisu redko pride pod jurja. Fino se je prej posvetovati kaj se dela pri določenih kilometrih, ne pa samo peljati na servis in potem jokati kakšni oderuhi so. Pa če so ti vse to menjali, kar je napisano, je še kar normalna cena

Podpis

New Report

Close