koliko pade cena avtu?
To je povsem odvisno od znamke in modela + motorne različice. Te morda zanima kakšen specifičen model, znamka?
Splača se pogledati recimo na avto.netu koliko stanejo kateri in jih primerjaš s cenami novih.
Ampak jaz mislim, da na avtonetu cene niso čisto realne….malo so z rezervo…. 🙂
Zanima me tale.
Večinoma so kakšnih 300-500 evrov višje kot se prodajo. Odvisno od primera do primera.
Glede na to, da je ta 308 šele prišel v prodajo maja 2011 – http://avto.over.net/aktualno/novosti/novo_doma_peugeot_308/ predvidevam, da bo naslednje leto še malo držal ceno. Vendar takoj ko zapelje enkrat na cesto cena pade za 10% – odvisno kako delajo z njim.
Saj sem vesela vaših namigov, a lahko bi mi tudi kaj svetovali glede avta?
Ker sem prepričana, da na tem forumu vsaj ni poženščenih mošlih, ki se na avtomobile NIČ ne spoznajo. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Menda je GM zarad ogromnih presežkov proizvodnje avte prodajal dobesedno na razprodajah…
O cenah in izgubljanju na vrednosti novih avtov ne bi komentiral, ker je škoda vsake besede…Definitivno pa obstajajo določeni modeli, ki so zelo iskani skoraj izključno zaradi visoke vrednosti…pa ne govorim tle o nekaj let starih ampak najmanj 10,12,15…pa ne gre tle za prov noben napol oldtajmer ampak je bil za tiste cajte dotični model pohvaljen v samih presežkih..in zanimivo, ravno taki modeli imajo danes nerealno vrednost…primer MB SLK, BMW 3 coupe- obvezno šestvaljni bencinar 325i, 323i, 328i, sploh pa 330i, Honda S2000, Mini, itd…
Seveda pa visoko vrednost dejansko potrdijo dizajn, mašine, podvozje, ergonomija, cena vzdrževanja, kvaliteta materialov,…tega pri kitajcih, francozih in italijanih noben model ni sposoben upravičit…
Še enkrat…novi modeli me ne zanimajo in se tud ne spoznam na njih, ker ni še preteklo vsaj 10 let, da bi se govorilo o neproblematičnih mašinah in vzdrževanju samega avta…pri katerikoli novem avtu lahko najebeš al pa ne najebeš…tud 10 let stari BMW dizel mašine niso ble glih cvetke za czdrževanje, čeprav so po zmogljivostih in porabi šišale vse po vrsti….
Preverjena mašina je npr. VW 1.9 TDI od 90-150 KM, pa MJTD od Alfe, pa D5 od Volvota tud hvalijo…Od bencinarjev pa šestaki od BMW in MB…pa mogoče še šestak 2.6 V6 od Audija…
Ford pa Opel nikol nista bla prava nemška marka in tud ceno držita nikakvo..tko kot italijani in francozi…
Koliko pade cena avtu?
V povprečju približno vsem enako, 5 let – 50% ali plus minus nekaj procentov.
Takim, kot jih našteva DRR mogoče nekoliko manj, so pa že v osnovi toliko dražji, da nekega dobička pri nakupu novega ne gre iskati. Mogoče, če kupuješ nad 10 let stare avtomobile, samo kdo ima željo voziti neke potratne in zastarele avte, če vemo, da proizvajalci vsako leto ponujajo varčnejše in bolj tehnološko razvite avtomobile. Razlika v nabavni ceni je kmalu izničena z bolj ekonomično vožnjo. Splača se nič ne, avto je nuja v vsakdanjem življenju in večina izbere to, kar rabi.
Pišeš oslarije!
Primer: razlika v porabi med 530d l. 2001 in 525d l. 2011 je en usran liter pri zelo podobnih KM, zato ne flancaj o nekem šparanju pri novejših mašinah….pri 20.000 km letno to pomeni usranih 200 € letno in 1000 € v petih letih…kje je šele tistih 50 % izgube na vrednosti…????!!! Zato ne flancaj o potratnih in zastarelih 10-letnikih…če tle kej ne štima, je to, da v 10-ih letih niso bli zmožni znižat porabo za več kot 1 liter…
In ja, ponujajo tehnološko bolj razvite avte ampak tle potegne za sabo še mnogo dražje vzdrževanje…poleg tega pri novih v bistvu ni nič blazno bolj tehnološkega…dodajo en airbag, pa USB priklop na radiu, pa eno colo večje feltne, pa še en katalizator, pa navigacijo, pa avto podaljšajo , povišajo in razširijo, mašino povrtajo, zamenjajo šobe in elektroniko in podobno sranje, samo da pridobijo kupce…
Varčnejši so velikokrat samo nazivno, v resničnem življenju pa bolj švoh. Dvotonski avto se ne more z mesta premaknit s kapljico bencina in to je dejstvo. Tehnologija – še vedno je za volanom človek.
Da bi pa v petih letih, ko avtu cena pade za pol, prihranil deset ali še več jurjev pri gorivu – to je dva jurja na leto! To je 1400 litrov bencina oziroma 115 litrov na mesec oziroma dva tanka na mesec oziroma pri zelo potratnem avtu je to tisoč km na mesec. Če računamo, da ljudje povprečno naredijo 25.000 km na leto, mnogi pa še manj, bi morala biti poraba med starim in novim modelom pol manjša. Namesto osem litrov štiri – pa mi najdi tak napredek, prosim.
Ma kakšne flancate eni, človek ne more verjet.
Ravno sem se pogovarjala z enim mehanikom o dizlih euro 6 – njemu se zdi nemogoče, da lahko to na dolgi rok funkcionira. To bodo non stop samo popravila. Vse ima svoje meje, tudi tehnologija. Oziroma njena zanesljivost.
Tema je, koliko pade cena avtomobilu in pri tem so dejstva taka, kot so. V petih letih izgubiš polovico ali še več, če kupiš novega, Če kupiš že 10 let starega je ta izguba manjša v nadaljnih letih. Drga možnost, da manj izgubiš je, da kupiš novejšii in varčnejši avto pri katerem privarčuješ na gorivu. Pri tem nisem imel v mislih enak avto ampak nekje tak, ki porabi polovico manj. V začetku daš zanj nekoliko več vendar si po nekal letih ne enaki izgubi, kot če bi v startu kupil cenejši avto.
Jaz se veliko vozim in mi je pri avtu najpomembnejša varčnost. Sedanji avto mi porabi okrog 5l na 100 km, naslednji bo tak, ki bo imel še nižjo porabo, Če velja računica od DRRR je za liter manj v petih letih 1000€ prihranka, za pet litrov je 5000€. in za 10 let stare ter zmoglivejše avtomobile ni problem poraba okrog 10 lit na 100 km. Izgubiš manj na vrednosti avtomobila vendar porabiš v petih letih toliko več pri porabi goriva, to ssem imel v mislih, pa se verjetno nismo razumeli.
Tema je, koliko pade cena avtomobilu in pri tem so dejstva taka, kot so. V petih letih izgubiš polovico ali še več, če kupiš novega, Če kupiš že 10 let starega je ta izguba manjša v nadaljnih letih. Drga možnost, da manj izgubiš je, da kupiš novejšii in varčnejši avto pri katerem privarčuješ na gorivu. Pri tem nisem imel v mislih enak avto ampak nekje tak, ki porabi polovico manj. V začetku daš zanj nekoliko več vendar si po nekal letih ne enaki izgubi, kot če bi v startu kupil cenejši avto.
Jaz se veliko vozim in mi je pri avtu najpomembnejša varčnost. Sedanji avto mi porabi okrog 5l na 100 km, naslednji bo tak, ki bo imel še nižjo porabo, Če velja računica od DRRR je za liter manj v petih letih 1000€ prihranka, za pet litrov je 5000€. in za 10 let stare ter zmoglivejše avtomobile ni problem poraba okrog 10 lit na 100 km. Izgubiš manj na vrednosti avtomobila vendar porabiš v petih letih toliko več pri porabi goriva, to ssem imel v mislih, pa se verjetno nismo razumeli.[/quote]
Ravno to ti razlagam. Pri nobenem avtu niso dosegli takega napredka, da bi isti model star deset let, rabil deset litrov, nov pa samo pet (in samo v tem primeru bi opravičil nakup novega s prihrankom pri bencinu). Sicer pa lahko sam malo poguglaš, kakšne so razlike.
Jaz imam star avto, ki kuri okoli deset litrov in ne boš verjel, njegov frišni naslednik kuri uradno enako, kar v praksi pomeni, da verjetno še kak liter več.
Isti model, samo novejši?
Do nedavnega sem vozila tudi skoraj 20 let starega karavana 1,6 89 KM, pa je bila poraba 7,5 litra (bencina, ne olja). Kje je zdaj tukaj napredek v primerjavi s tvojim ta novim? Kje je deset oziroma v tem primeru celo 20 jurjev prihranka na račun porabe bencina?
Zavedaj se, da morajo avte nekako prodati. Prodajo jih pa z reklamo. V reklamah pa … olepšujejo, da ne bom rekla ravno lažejo. A v reklame o brezmadežno belem perilu tudi verjameš?
No, gledam porabo na http://www.poraba.com za opel astro, letnik 2001, torej stara 10 let, tak motor, kot si ga imela ti, 1,6 in 75 KM – poraba se giblje od cca 6,23 litra do 8,5 litra, povprečje je pa 6,64 litra.
Gledam na strani prodajalca tehnične podatke – tega motorja ni več, je pa 1,6 in 115 KM, ima kombinirano porabo 6,3. Šibkejši motor pa liter manjšo. Evo, recimo, da je prihranek glede na KM en liter na sto kilometrov: to je na leto pri 25.000 prevoženih 400 evrov prihranka, pa dajmo rečt 500, da bo na okroglo, v petih letih 2500 evrov – padec pri ceni je pa …. od 6 do deset jurjev.
Ne moreš nakupa novega upravičit s tem, da v petih letih nadomestiš razliko v ceni s porabo.
Isti model, samo novejši?
Do nedavnega sem vozila tudi skoraj 20 let starega karavana 1,6 89 KM, pa je bila poraba 7,5 litra (bencina, ne olja). Kje je zdaj tukaj napredek v primerjavi s tvojim ta novim? Kje je deset oziroma v tem primeru celo 20 jurjev prihranka na račun porabe bencina?
Zavedaj se, da morajo avte nekako prodati. Prodajo jih pa z reklamo. V reklamah pa … olepšujejo, da ne bom rekla ravno lažejo. A v reklame o brezmadežno belem perilu tudi verjameš?[/quote]
mene in tebe ne moreva primerjat ker se verjetno voziva po drugih cestah in verjetno imava drugačen stil vožnje…..tako da take primerjav so brez veze
to da poraba opravičuje nakup pa nisem nikjer rekel.
Vsak nakup avta pa je itak iracionalen saj smo v vsaekm primeru na zgubi(razen če ga uporabljamo za biznis).
Je velika razlika v porabi med 1.6 in 1.4 bencinskum motorjem? Za P 308 so mi rekli, da je 1.4 prešvoh, pa vidim, da jih tudi na avtonetu ni.
C4, Fokus….pa imajo 1.4 motorje in jih priporočajo.
Nism ravno poznavalka avtomobilov, zato me zanima kako to.
Tisti, ki govorite o varčnih motorjih, katere avtomobile ste mislili v tem rangu. Naredim pa cca 20.000 km letno.